Дни до откриването на петото юбилейно издание на WINE FEST BURGAS

Дни до откриването на петото юбилейно издание на  WINE FEST BURGAS

26 до 28 юли  в – Експозиционен център Флора

  от 16,00 до 22,00

 Световноизвестни и наградени вина от цял свят идват за петото издание на

най-значимото събитие за южното черноморие

Екипът на фирма Експо Тим ООД съвместно с НЛВК, организира пето юбилейно издание на най-голямото и най-значимото винено събитие за южното черноморие – „ Фестивал на виното” – Бургас, което ще се проведе от 26 до 28 юли 2018 г.  в експозиционен център ФЛОРА.

Посетителите ще могат да се запознаят лично с хората, които са зад щанда, ще могат да съберат информация за любимите продукти и тенденции във винопроизводството.

По време на Фестивала всички любители на виното ще могат да си закупят любимите продукти от щандовете с големи ценови намаления на голяма част от вината.

Освен българските, бургаската публика ще има възможността да дегустира и продуктите от над 35 изби и над 350 вида елитни марки вина от цял свят – Италия, Франция, Аржентина , Австралия, Чили.

Избите които ще участват на събититето са :

и много други…

За първи път тази година Посолството на Аржентина ще представи изби от техния регион и почетен гост на Фестивала ще бъде Н.Пр.г-н Алберто Алфредо Мануел Труеба извънреден и пълномощен посланик на Република Аржентина в Република България.

По време на официалната церемония на бала на винарите  на 26.07 от 21,30 часа ще бъдат връчени грамоти за топ 10 вина и голямата награда статуетка “Златен Нептун’ за най-добро  бяло вино след проведен конкурс на фестивала.

Любителите на вино аксесоари ще могат да си купят ръчно правени стойки за вино, коркови гривни, папионки и други интересни неща.

Фестивала ще бъде допълнен с участници с ръчно правени бисквити от лимец, сирена с трюфели, трюфели и бонбони с трюфели, както и екзотични пикатни сладка, пюрета и разядки.

Цена на билета за вход 10 лв – включващ безплатна дегустация по щандовете плюс  подарък стъклена  брандирана професионална дегустационна чаша.

Всички посетители които са намерили и носят със себе си нашата специална брошура с намаление на вината ще могат да ползват и допълнителна остъпка 2 лв от цената на входния билет.

 

Отделете малко от свободното си време, за да посетите изложението и да уважите труда, енергията и силите, които производители и вносители влагат в производството и дистрибуция на вино.

Oфициално откриване на 26.07 от 17,00 часа

Очакваме ви на най-голямата винена дегустация за южното черноморие!   

За повече информация – facebook  Wine Fest Burgas

 

Подобни статии