Jarava Winery

Дни до откриването на петото юбилейно издание на WINE FEST BURGAS

Дни до откриването на петото юбилейно издание на  WINE FEST BURGAS

26 до 28 юли  в – Експозиционен център Флора

  от 16,00 до 22,00

 Световноизвестни и наградени вина от цял свят идват за петото издание на

най-значимото събитие за южното черноморие

Екипът на фирма Експо Тим ООД съвместно с НЛВК, организира пето юбилейно издание на най-голямото и най-значимото винено събитие за южното черноморие – „ Фестивал на виното” – Бургас, което ще се проведе от 26 до 28 юли 2018 г.  в експозиционен център ФЛОРА.

Посетителите ще могат да се запознаят лично с хората, които са зад щанда, ще могат да съберат информация за любимите продукти и тенденции във винопроизводството.

По време на Фестивала всички любители на виното ще могат да си закупят любимите продукти от щандовете с големи ценови намаления на голяма част от вината.

Освен българските, бургаската публика ще има възможността да дегустира и продуктите от над 35 изби и над 350 вида елитни марки вина от цял свят – Италия, Франция, Аржентина , Австралия, Чили.

Избите които ще участват на събититето са :

и много други…

За първи път тази година Посолството на Аржентина ще представи изби от техния регион и почетен гост на Фестивала ще бъде Н.Пр.г-н Алберто Алфредо Мануел Труеба извънреден и пълномощен посланик на Република Аржентина в Република България.

По време на официалната церемония на бала на винарите  на 26.07 от 21,30 часа ще бъдат връчени грамоти за топ 10 вина и голямата награда статуетка “Златен Нептун’ за най-добро  бяло вино след проведен конкурс на фестивала.

Любителите на вино аксесоари ще могат да си купят ръчно правени стойки за вино, коркови гривни, папионки и други интересни неща.

Фестивала ще бъде допълнен с участници с ръчно правени бисквити от лимец, сирена с трюфели, трюфели и бонбони с трюфели, както и екзотични пикатни сладка, пюрета и разядки.

Цена на билета за вход 10 лв – включващ безплатна дегустация по щандовете плюс  подарък стъклена  брандирана професионална дегустационна чаша.

Всички посетители които са намерили и носят със себе си нашата специална брошура с намаление на вината ще могат да ползват и допълнителна остъпка 2 лв от цената на входния билет.

 

Отделете малко от свободното си време, за да посетите изложението и да уважите труда, енергията и силите, които производители и вносители влагат в производството и дистрибуция на вино.

Oфициално откриване на 26.07 от 17,00 часа

Очакваме ви на най-голямата винена дегустация за южното черноморие!   

За повече информация – facebook  Wine Fest Burgas

 

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии