Дефиле на младото вино 2014 – Програма и участници

Дефиле на младото вино 2014 – Програма и участници

Фестивал „Дефиле на младото вино – 2014” привлече за участие 24 винопроизводители, от които 3 нови винарски изби.
За втора година на Лапидариума ще бъдат разположени къщички с водещи пловдивски ресторантьори и производители на храни.
Друга новост в организацията тази година е участието на 9 производителя на мед, които ще бъдат разположени в къщите с винопроизводителите.
Събитието обхваща 11 знакови локации в Стария град, като за първа година се включва и ресторант „Граждански клуб”.
Дефилето на младото вино е включено в програмата на 5та международна среща на туроператорите и в програмата на българо- руска среща на Ротари клуб.
Събитието ще бъде отразено от местни и национални медии.
Тази година рекламната кампания включва 9 билборда с визията на дефилето – разположени на магистрала Тракия и на територията на Пловдив. 2000 плаката, 20 000 флеара, 2 четиристенни винила на централен площад на Пловдив и за пръв път – външна изложба с фотоси от събитието – разположена на главната улица.
Богата културна програма – от понеделник до петък на централни локации като Римски стадион, знакови къщи в Стария град, в които ще бъдат представени фолклорни програми, лекции, оперен мюзикъл, концерт и театралната постановка „Великденско вино”.
Официалното откриване традиционно ще бъде на 28.11 (петък) от 14:00ч. на Лапидариума, като тази година сме подготвили една изненада за нашите почитатели от 19:00 ч. на Римския стадион ще станат свидетели на шоуто „Огън и вино”, което ще се представи за пръв път в Пловдив.
Запазват се цените на билетите както са били в предходни години – закупувайки билет от 3 лв. получавате 12 бр. жетони за дегустация, а закупувайки билет от 5 лв. – 8 бр. жетони + рекламна чаша.
Спонсори са Кривицки и Сие, БАСФ, Актуал индъстийс, Сосиете Женерал Експрес Банк и ресторант „Чили”.
Медийни партньори: Катра ФМ, БТА, Дарик радио, Дарик Нюз, БНТ и БНР.

Програма и участници

Подобни статии