Jarava Winery

Депардийо пиел по 14 бутилки вино на ден

Депардийо пиел по 14 бутилки вино на ден

Освен това между тях разнообразявал с пастис, уиски, водка и шампанско.

Жерар Депардийо призна в интервю за английски филмов канал, че започва да пие преди 10 сутринта и до края на деня обикновено вече е пресушил 14 бутилки вино. Въпреки това, той никога не се отцепвал. В момент на откровение френската звезда призна, че пие по цял ден, като освен вино унищожавал огромни количества шампанско и концентрати.

Освен това той разкри, че е застрелял два лъва в Африка. „Представете си, че шофирате и колата ви се повреди. Излизаш от колата и те са там. Първо стреляш във въздуха просто за да ги уплашиш. Но те не се помръдват. Така че се наложи да ги убия – беше самозащита,“ разказа актьорът.

65-годишният Депардийо продължи: „Когато съм отегчен, пия. След операцията, при която ми сложиха байпас на сърцето, трябва да внимавам повече. Както и да е, нямам намерение да умирам. Не още. Имам много енергия. Но започна ли да пия, не мога да пия като нормален човек. Мога да погълна 12, 13, 14 бутилки вино на ден. Обикновено започвам вкъщи с шампанско или червено вино, преди 10 сутринта. После пия пастис (френска мастика), към половин бутилка. После ям с още две бутилки вино. Следобед – шампанско, бира, още пастис до към 5, когато приключвам с бутилката. После водка и/или уиски. Но никога не съм абсолютно пиян, само малко размазан. Трябва ми само 10-минутна дрямка и готово. След това пия малко розе и съм свеж като маргаритка.“

Актьорът признава, че лекарите се тревожат за това колко пие. Но твърди, че харесвал еуфорията, която пиенето създавало.

Източник: Блиц

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ