Lozenitsa Estate

Да рисуваме майсторите…

Да рисуваме майсторите…

Скъпи приятели, и тази година екипът на Художествена галерия – Казанлък реши да организира за вас една по – лична среща с изкуството.

Рисуването на чаша вино не е новост, а вече доста разпространен начин да се отпуснем и прекараме няколко часа в творческа атмосфера. Различното, което ви предлагаме ние е рисуване в откритото пространство на галерията, в компанията на оригинални шедьоври на български класици. Заповядайте да рисуваме заедно и да прекарате няколко вдъхновяващи часа с хубава музика, добра компания и чаша вино с любезното съдействие на Midalidare Estate и новата им серия летни вина 42/25.

Знаете, че целта ни не е да ви научим да рисувате, а да преоткриете радостта да създаваш различни светове със собствените си ръце. Ще се радваме, разбира се, да ви насърчаваме и помагаме, така че в края на нашата среща с гордост да отнесете своя шедьовър вкъщи. Нашето основно желание е, както и миналата година, да ви запознаем с огромното богатство съхранявано във фонда на Художествена галерия – Казанлък, така че освен картините, по които ще рисувате ще можете и в удобно за вас време да разгледате и напълно безплатно постоянната експозиция на Художествена галерия – Казанлък.

Първата ни среща за тази година ще е на 22 юли /сряда/ от 18.00 часа в откритото пространство, което галерията споделя с Исторически музей „Искра” и Музей на фотографията и съвременните визуални изкуства. Всички необходими материали за рисуване 🎨, чаша вино🍷, бутилка вода са осигурени от нас и са включени в цената.

Никос Казандзакис е казал „Имаш четка, имаш бои, нарисувай си рай“, така че ще ви очакваме.

Снимки 2019 от родна къща „Акад. Дечко Узунов”

За да заявите участието си, моля свържете се с нас на телефон 0884100875.
Място: Художествена галерия – Казанлък
Телефон за записване: 0884100875 или на място в галерията
Цена: 30 лв.

Официална страница: Художествена галерия – Казанлък
Facebook: Художествена галерия – Казанлък
Събитието във Facebook

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии