Да рисуваме майсторите…

Да рисуваме майсторите…
👍 Допада ли ви тази публикация?
  • 😊 Страхотно (0%)
  • 😏 Интересно (0%)
  • 🤓 Полезно (0%)
  • 😏 Става (0%)
  • 😕 Скучно.. (0%)

Скъпи приятели, и тази година екипът на Художествена галерия – Казанлък реши да организира за вас една по – лична среща с изкуството.

Рисуването на чаша вино не е новост, а вече доста разпространен начин да се отпуснем и прекараме няколко часа в творческа атмосфера. Различното, което ви предлагаме ние е рисуване в откритото пространство на галерията, в компанията на оригинални шедьоври на български класици. Заповядайте да рисуваме заедно и да прекарате няколко вдъхновяващи часа с хубава музика, добра компания и чаша вино с любезното съдействие на Midalidare Estate и новата им серия летни вина 42/25.

Знаете, че целта ни не е да ви научим да рисувате, а да преоткриете радостта да създаваш различни светове със собствените си ръце. Ще се радваме, разбира се, да ви насърчаваме и помагаме, така че в края на нашата среща с гордост да отнесете своя шедьовър вкъщи. Нашето основно желание е, както и миналата година, да ви запознаем с огромното богатство съхранявано във фонда на Художествена галерия – Казанлък, така че освен картините, по които ще рисувате ще можете и в удобно за вас време да разгледате и напълно безплатно постоянната експозиция на Художествена галерия – Казанлък.

Първата ни среща за тази година ще е на 22 юли /сряда/ от 18.00 часа в откритото пространство, което галерията споделя с Исторически музей „Искра” и Музей на фотографията и съвременните визуални изкуства. Всички необходими материали за рисуване 🎨, чаша вино🍷, бутилка вода са осигурени от нас и са включени в цената.

Никос Казандзакис е казал „Имаш четка, имаш бои, нарисувай си рай“, така че ще ви очакваме.

Снимки 2019 от родна къща „Акад. Дечко Узунов”

За да заявите участието си, моля свържете се с нас на телефон 0884100875.
Място: Художествена галерия – Казанлък
Телефон за записване: 0884100875 или на място в галерията
Цена: 30 лв.

Официална страница: Художествена галерия – Казанлък
Facebook: Художествена галерия – Казанлък
Събитието във Facebook

Подобни статии