Jarava Winery

Германският институт за вино започва да приема заявления за участие във фестивала Ризлинг седмици 2020

Германският институт за вино започва да приема заявления за участие във фестивала Ризлинг седмици 2020

На 22 май беше открита регистрацията за участие във фестивала Ризлинг седмици, който ще се проведе в руски градове от 1 август до 30 септември.

Каним вериги за търговия на дребно и алкохол, ресторанти и винени барове, магазини за вино и бутици, чиято гама включва най-малко три немски вина. Тази година участниците могат самостоятелно да определят периода за дейностите си в този период от време.

Темата за 2020 г. ще бъде богатата ароматна палитра на Ризлинг, която се съхранява в бутилка заедно със спомени от лятото. Девизът на Ризлинг седмици 2020 е „Твоето лято в бутилка“ Заедно с берлинската фабрика за парфюмерийна промишленост Birkholz ще създадем уникален аромат на Ризлинг, който ще стане част от медийната кампания.

Целта на фестивала е да привлече вниманието към най-важния сорт бяло вино в Германия, да подкрепи ресторантьорството и търговията на дребно, да увеличи знанията за немските вина и да стимулира растежа на продажбите. И всичко това с помощта на маркетингови дейности: промоции, конкурси, дегустации, образователни проекти, подаръци за клиенти и сътрудничество с известни немски марки и креативни студия.

Миналата година фестивалът Riesling Weeks се проведе за първи път в Русия, но се утвърди като много успешен формат за популяризиране на немските вина сред крайните потребители: участваха над 150 компании от 15 града на Русия. През юли 2019 г. бяха продадени почти два пъти повече бутилки, отколкото месец по-рано. Създадени бяха над 30 специални фестивални менюта, 129 дегустации и 7 концерта.

В близко бъдеще уебсайтът www.rieslingweeks.ru ще заработи, където ще бъде достъпна интерактивна карта на участниците, календар на събитията и цялата необходима информация за фестивала.

Регистрацията за участие е отворена до 15 юни на линка: http://rieslingweeks.ru/2020

Източник: wine-mag

5.0/5.0 Article rating
2 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии