Jarava Winery
Lozenitsa Estate

В салона на виното за 15-и път

В салона на виното за 15-и път

Български изби ще се представят с колективно участие в Интер Експо Център

През изминалите 14 години Салон на виното ежегодно събира на едно място български и чуждестранни винопроизводители и търговци, които предлагат нови марки вина.
15-ото издание на изложението дава заявка, че отново ще вдъхнови посетителите си между 9-12 ноември в Интер Експо Център – София.

С колективно участие ще се представят редица български изби, които ще покажат най-добрите си партиди. Освен това ще разкажат за местните ни сортове и потенциалът за отглеждане на лозя в определени райони на страната.
Сред българските изби присъстват имена като Винзавод Асеновград, ЛВК – Винпром Търговище, Винпром Свищов, Винпром Русе, А Профи Груп, Винарска изба Пълдин, Вино Плюс, Винарна Славовица и др.

Желаещите да посетят изложението ще могат да се включат в поредица от дегустации на вина от Южна Африка, които традиционно участват с колективен щанд на изложението, и на марки от Италия, Франция, Унгария и Македония.
Паралелно със Салон на виното ще се проведат и изложенията, посветени на хранително-вкусовата промишленост Месомания, Булпек, Светът на млякото и Интерфуд & Дринк, и за хорека сектора – Сихре.

Тази година Българската стопанска камара и Еnterprise Europe Network в партньорство с Интер Експо Център разработиха платформа за международни двустранни бизнес срещи Food4Life 2016, като добавена стойност към вече съществуващите възможности за осъществяване на делови контакти в дните на изложенията.

Изложенията ще предложат семинари и презентации, които предстои да бъдат обявени на сайта http://food-exhibitions.bg/bg/salon-de-vin.

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ