Виното на Траките 2019 – Пловдив

Виното на Траките 2019 – Пловдив
👍 Допада ли ви тази публикация?
  • 😊 Страхотно (0%)
  • 😏 Интересно (0%)
  • 🤓 Полезно (0%)
  • 😏 Става (0%)
  • 😕 Скучно.. (0%)

На 19 и 20 април 2019 г. ( петък и събота ) в Палата N2 на Международен Панаир Пловдив, Българска Асоциация на Професионалните Сомелиери – БАПС организират изложение с тематика „Виното на траките“.

Провежда се заедно с „Панорама на професионалното образование в България “ на Министерство на Образованието и Науката, „Барман на годината“ на Българска Асоциация на Барманите и “ Кулинарна Купа на България“ на Българска Асоциация на Професионалните готвачи.
В този форум асоциацията участва повече от 10 години с цел на усъвършенстване на професията сомелиер още от училищна възраст, както за учениците така и за преподавателите, с безвъзмездно подпомагане на училищата по туризъм в цялата страна.
По време на изложението можете да опитате типично български сортове грозде с които има защо да се гордеем. В първият ден от изложението, в непосредствена близост можете да наблюдавате как се справят прекрасните деца на България собслужване на гости, сервиране на храна, вино, декантиране на вино и порциониране по международни стандарти.

Това са дните на обединение на професиите в хотелиерството и ресторантьорството в България.
На 19 и 20 април 2019 г. от 11:00 до 17:00 ч.
Вход за „Виното на траките“ – безплатен.

Подобни статии