Jarava Winery

Виното на Траките 2019 – Пловдив

Виното на Траките 2019 – Пловдив

На 19 и 20 април 2019 г. ( петък и събота ) в Палата N2 на Международен Панаир Пловдив, Българска Асоциация на Професионалните Сомелиери – БАПС организират изложение с тематика „Виното на траките“.

Провежда се заедно с „Панорама на професионалното образование в България “ на Министерство на Образованието и Науката, „Барман на годината“ на Българска Асоциация на Барманите и “ Кулинарна Купа на България“ на Българска Асоциация на Професионалните готвачи.
В този форум асоциацията участва повече от 10 години с цел на усъвършенстване на професията сомелиер още от училищна възраст, както за учениците така и за преподавателите, с безвъзмездно подпомагане на училищата по туризъм в цялата страна.
По време на изложението можете да опитате типично български сортове грозде с които има защо да се гордеем. В първият ден от изложението, в непосредствена близост можете да наблюдавате как се справят прекрасните деца на България собслужване на гости, сервиране на храна, вино, декантиране на вино и порциониране по международни стандарти.

Това са дните на обединение на професиите в хотелиерството и ресторантьорството в България.
На 19 и 20 април 2019 г. от 11:00 до 17:00 ч.
Вход за „Виното на траките“ – безплатен.

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии