Jarava Winery
Lozenitsa Estate

Винен бар предлага приятна алтернатива на тестовете за коронавирус!

Винен бар предлага приятна алтернатива на тестовете за коронавирус!

На 23 декември винен бар Pipndrop представи ексклузивен „ Covine Set “, който ви позволява незабавно да тествате ключовите рецептори като дегустирате широка гама от вкусове и аромати.

Комплектът включва 4 различни тестера. Първият тест ви позволява да усетите вкуса на планинската долина, дюля, цитрусови плодове и подправки; втората е вкусът на Ренесанса, къпини, катран и тютюн; третият е вкусът на прохладата на древно езеро, зелена ябълка, бадем и череша; и четвъртият е вкусът на романтичен залез, лимон и теменужка.

„Виното е най-лесният и приятен начин да се тестват основните усещания на – мирис и вкус. Ако сте преминали теста, с радост ще ви приветстваме в нашия бар за по-задълбочена дегустация на вашите усещания.
И обонянието и вкусът да са с нас! “, Казва Владимир Гарев, художествен ръководител и партньор на PIPNDROP.

Можете да вземете Covid Test у дома в атмосфера на спокойствие и радост. Изключете всички чатове и поща и включете обонятелните и вкусовите си рецептори.

Вината са представени в комплекти в 375 ml мини-формат.

Комплект № 1:

 • Castello del Terriccio Tassinaia 2016 (Тоскана, Италия),
 • Chateau Dereszla Tokaji 2016 (Токай, Унгария)
 • Rosa dei Frati, 2019 (Ломбардия, Италия)
 • Pascal Et Nicolas Reverdy Sancerre 2017 (Долината на Лоара, Франция).

Комплект № 2:

 • La Gioiosa Prosecco DOC (Венето (Тревизо), Италия)
 • Enaria Rueda DO, 2019 (Rueda, Испания)
 • Giustiniana Gavi del Comune di Gavi Lugarara, 2018 (Пиемонт, Италия)
 • Рамон Билбао Риоха DOCa, 2016 (Риоха, Испания).Pipndrop е винен бар с оригинална кухня на територията на Партньорството Ryabovskaya Manufactory (метро Tulskaya). Основната концепция на бара е популяризирането на виното и развитието на винената култура чрез голямо разнообразие от сортове, региони и необичайни стилове вина. Винената листа на заведението съдържа повече от 140 вина, и всички са на разположение за дегустация на чаша. А специален дозатор ви позволява да опитате 20 постоянно променящи се вина дори на глътка.Основателите на бар Pipndrop са Светлана Майорова и Вадим Столберг.Цената на комплект №1 е 82,68 euro, комплект №2 е 42,62 euro, което е значително по-ниска от цената на дребно на същите артикули.Можете да поръчате комплекта предварително на уебсайта на бара http://pipndrop.ru/test2020

  Източник: wine-mag.ru

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
 1. ЕКСТРА
 2. СУПЕР
 3. ДОБЪР
 4. СТАВА
 5. ЛОШ