Lozenitsa Estate

Винени курсове по време на MIDALIDARE ROCK IN THE WINE VALLEY

Винени курсове по време на MIDALIDARE ROCK IN THE WINE VALLEY

По време на рок фестивала в долината на виното ще бъдат организирани и винени курсове за ценители и любители. Курсовете ще се провеждат в дните 15, 16 и 17 юли в часовете между 13:00 и 17:30. Всеки курс е с времетраене от 60 минути и може да бъде посетен от до 30 човека.

Ще разберем кои рок музиканти са инвестирали във винопроизводството, успешни ли са техните вложения, кои са любимите им сортове и как се справят с нелеката задача да произвеждат вино.

Освен това ще може да разберем за влиянието на природоклиматичните фактори върху сензорния профил на вината, проявата им в петте лозаро-винарски района в България и спецификите на вината от съответния регион. Тематиката ще бъде демонстрирана и подкрепена с 6 вина от различни райони и изби на България, представящи във висока степен регионалните специфики.

Начинаещите любители ще могат да се запознаят с професията „Дегустатор“.  В презентацията е включена информация за това какво се оценява в хода на дегустацията на вина, като с достъпна терминология се посочва същността на отделните направления и поднаправления за характеристика им. Различните страни на винения аромат и вкус се демонстрират с 6 бели, розови и червени вина, както български, така и чужди.

Всички курсове може да видите на страницата на фестивала – https://midalidarerock.bg

Резервации се приемат на телефон +359 886 740886 и e-mail – [email protected]

Винени курсове по време на MIDALIDARE ROCK IN THE WINE VALLEY

5.0/5.0 Article rating
3 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии