Lozenitsa Estate

Винарска изба Витус Маринови

Винарска изба Витус Маринови

Винарска изба Витус Маринови е фамилна бутикова изба която е основана през 2018 г. Намира се в подножието на тракийския култов храм Белинташ, в центъра на Родопската яка на мавруда и рубина, с. Долнослав , регион Асеновград . Фамилията притежава собствени над 600 дка лозя , разположени в землището на село Тюркмен /Брезово/.

 

Избата е съвременно обурудвана, с капацитет 70- 100 хил. литра и възможност за увеличаване на капацитета. Проектът за фамилна изба е изцяло финансиран със собствени капитали на семейството на Владимир Маринов, собственик на Агро Ерг ЕООД.

 

Виното

Вината на избата се произвеждат от ръчно набрано и сортирано грозде, отгледано от собствени лозя. Всички производствени практики, които се използват в избата имат за цел получаване на висококачествени сортови и купажни вина.

Предлагат се две серии бутилирани вина, серията Станимака Маринови се състои от Мискет, Шардоне и Мискет, Розе (всяка година сорта се променя), Каберне Совиньон и Каберне Совиньон, Мавруд и Мерло. В сериятаVitus Marinovi влизат Шардоне, Мавруд и Каберне Совиньон. Избата предлага също така и Bag in Box различни видове. Всички вина може да разгледате ТУК

Контакти

Офис / Витус Маринови ЕООД
Пловдив, ул. Никола Караджов 13
+359 877 05 74 86
e-mail: [email protected]

Изба/ Витус Маринови ЕООД
с. Долнослав
Изба: +359 879 23 55 95
Email: [email protected]
За продажби:
+359 877 05 74 86

Повече за Vitus Marinovi
Facebook Vitus Marinovi

5.0/5.0 Article rating
1 Review
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии