Jarava Winery
Lozenitsa Estate

ВИНАРИЯ, ФУДТЕХ – ГРАД НА ВИНОТО И ДЕЛИКАТЕСИТЕ

ВИНАРИЯ, ФУДТЕХ  – ГРАД НА ВИНОТО И ДЕЛИКАТЕСИТЕ

Градът на виното и деликатесите стана емблематично място, където се представят изявени производители и търговци от винената и хранителната индустрия. Той спечели доверието на бизнеса,  утвърди се като предпочитано място за презентиране на нови продуктови линии и  вече е най-значимата сцена за премиери на нови колекции напитки и храни пред специалисти и потребители.

Оригиналният формат предоставя обща сцена за презентиране на храни, вина и напитки. Той е кръстопът на вкусове и наслади, присъщи на елегантния стил на живот.  Магията на виното и кулинарията разкриват своето очарование в атрактивна среда и завладяваща атмосфера, които привличат хиляди посетители – специалисти и ценители, от България и Европа.

Визията пресъздава стила и духа на българските възрожденски къщи и улици, за да предостави една по-различна среда за среща между производители, търговци,  специалисти и потребители.  Най-големият плюс е фактът, че всички участници са равнопоставени, във фокуса са продуктите, а не толкова големината  на щандовете, заявяват изложители.

В  Града на виното и деликатесите са събрани експозиции, зони за гурме демонстрации, за презентации и дегустации, за провеждане на майсторски класове и за отдих, пресцентър, сцена за музикални изпълнения и бутик, където ценителите  могат да купят изискани вина.

Тук се представят новите серии на известни български изби, бутикови винарни и чуждестранни марки, както и отличените гроздови еликсири в Международния конкурс за вина, ракии и спиртни напитки за наградите на „Винария“. Не липсват аксесоари за  сервиране на вино.

Богата палитра от традиционни и модерни хранителни продукти и специалитети предлагат участниците във „Фудтех“. Те акцентират на автентичните съставки и методи за преработка, за да се съхранят качествата на местните храни, които стават властелин на пазара.

Тук са и изненадите на изложбата за висококачествени италиански храни и и вина „Вкусове от Италия“.

Платформата за  съвместно представяне на кулинарни специалитети и гроздови еликсири привлича все повече изложители и посетители специалисти. И тази година те ще бъдат впечатлени от очарователния свят на храните и напитките.

Постоянните открити дегустации в Града на виното и деликатесите предоставят на посетителите възможност не само да се запознаят с новите хитове на винената и хранителната индустрия, а и да дадат своите оценки в конкурса „Изборът на потребителя“.

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ