Търсете брой 18 на DiVino Magazine!

Брой 18 на DiVino Magazine представя Топ 50 на българските вина, според екипа на DiVino. DiVino Топ 50 се публикува за четвърта година и представлява не просто класация, а списък с най-добрите за нас вина през изминалата година, които искаме да отличим. На страниците на списанието ще можете да се запознаете и с хората, създали вината от Топ 10.

Новият брой на DiVino Magazine остава на гребена на вълната с обиколка из може би най-прочутия винарски район в света. Освен по популярност, Бордо води и по площта на лозята си. Това е най-голямата област за вина с контролирано наименование за произход. В днешно време всеки четири от пет бутилки в Бордо са с червено вино, а средната годишна реколта възлиза на 6 милиона хектолитра!

Пътешествието с новия брой на DiVino Magazine продължава с белите вина на новия свят от реколта 2014. Миналата година се оказа една от най-лошите за винарите в Европа, но съвсем не така изглеждат нещата в южното полукълбо. Ще намерите и селекция на бели вина от Чили, Аржентина и Нова Зеландия, които присъстват на нашия пазар.

Брой 18 ви среща отново с едно познато лице – колоритния Йордан Дъбов, кафе експерт, дегустатор, консултант и единственият у нас лицензиран кафе-инструктор. Този път като автор в рубриката „Кафе” той повдига завесата към необятния свят на вълшебната напитка.

Оставаме в България и от страниците на DiVino Magazine представяме двама от най-изявените шеф-готвачи у нас – Милен Панев и Александър Иванчев от софийския ресторант Magus.

Тези и още интересни срещи ви очакват в новия брой на DiVino Magazine!

2 посещения