Jarava Winery

Ветеранът актьор Жерар Депардийо се снима във френски филм който се сравнява с хитовия „Отбивки“.

Ветеранът актьор Жерар Депардийо се снима във френски филм който се сравнява с хитовия „Отбивки“.

Правен в Beaujolais, филмът Saint Amour ще бъде излъчен във Франция март, тази година.
В него Депардийо играе фермер, който се опитва да затопли отношенията си с отчуждения си син (Vincent Lacoste) като го води на винен тур в Beaujolais
Във филма участва също и белгийската звезда Benoît Poelvoordе, а за кратко се появява пред камерата и противоречивия френски писател и филмов режисьор Michel Houellebecq.
Винената тематика на филма е позната на Депардийо, който произвежда вино в Anjou and the Medoc. Той също участва и в други проекти свързани с производство на вино в други региони на Франция.

В допълнение на широките му интереси в областа на винопроизводството, Депардийо, който е известен със страстта си към алкохола, признава, че пие до 14 бутилки вино на ден. Той притежава също няколко ресторанта и собствена пивоварна. Шестдесет и седем годишният актьор споделя плановете си за производство на собствена марка „био-водка“ в Русия, където получава гражданство след като губи френското си заради протест срещу високите нива на данъците наложен от президента за най-заможните французи.

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ