Jarava Winery

#ВарнаWINEkend 2018

#ВарнаWINEkend 2018
Той е Георги Ванков почти на 27 г., от гр. Варна. Завършил агрономство и технология на виното. Има няколко винени кампании в България – „ВИ Варна“, Нова Зеландия – „Вила Мария“, Австралия – „Зилзи Уайнс“. В момента работи като технолог в семейната фирма, произвеждаща винарски консумативи за малките и домашни винопроизводители. Амбицията му е да развие бъдещия си винен проект – „Изба Одесос“.

Ние пак сме тук! За трета поредна година, младите представители на винения бранш се събират във Варна да представят своите вина! 21.07.18 в двора на култовото Морско Казино, Варна от 20 ч. класиката ще срещне авангардното! Ние, ще пречупим и променим представата Ви за Българското вино! Ще имате възможността да дегустирате повече от 100 различни вина и уникални ракии. Запознай се с хората седящи зад етикета. Една вечер изпълнена с много градус и морски бриз…

#ВарнаWINEkend 2018 е третото издание на различното винено събитие.
През 2016-та година Георги Ванков решил да събера колеги и приятели за уикенд във Варна, което прерасва в идея за дегустация, а по-късно в идея за събитие, имащо за цел да привлече различен тип публика – младежката аудитория. Резултатът ( с минимални средства от страна на участниците и огромен ентусиазъм от всички миналогодишни ВИНОвници ) : 4-часова дегустация, 10 изби, над 60 вида вино, около 1000 посетители и безброй усмивки. След приятните емоции и стотиците отзиви от изложители и посетители, е невъзможно да оставят събитието еднократно.

 

https://www.facebook.com/varnawinekend/videos/1847595081930515/

 

 

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ