Jarava Winery

Българско сирене за българско вино !

Българско сирене за българско вино !

Имаме удоволствието да Ви предложим нашите млечни продукти – сирена, произведени по специална фирмена технология с подбрано, висококачествено краве мляко и българска закваска. Поради хранителните си свойства е важен и ценен хранителен продукт, подходящ за директна консумация и кулинарни цели. Такива бяха думите на собственика на „МИЛК ГРУП“ ЕООД на щанда им в палата 10 на Международния пловдивски панаир. Също така българското краве сирене е много подходящо за вино, съчетава се добре с български мавруд, мелник 55,мерло и каберне совиньон.

Мандрата е създадена през 1992. През 2006 е построен и пуснат в експлоатация новият производствен цех за сирене, съобразен с новите изисквания на предприсъединителния договор с ЕС по действащите тогава наредба 35 и 36 и регламент 852 и 853 на ЕО. През 2007г. в предприятието успешно е внедрена и работи системата НАССР, чиято основна задача е предотвратяване на събитията, а не тестване на крайните резултати.

Фирмата разполага с екип от технолог и майстор, които поддържат добрите производствени практики според изискванията на ЕС. Специфичният натурален български вкус и качество на продуктите ни се дължат на уменията на екипа и на полаганите усилия в изкупуването на качествено мляко от български производители. Изкупуването се осъществява само от лицензирани ферми с отговарящо на I-ва категория краве мляко, наблюдавано чрез ежедневни изследвания и мониторинг по регламент 852 на ЕС в независима лаборатория.

Мандрата произвежда два вида сирена : Краве сирене Пазарджик и Деликатес Екси в различни разфасовки според нуждите на потребителите.

КРАВЕ СИРЕНЕ ПАЗАРДЖИК
Краве сирене Пазарджик е произведено по една от най-старите български технологии. Жълтият му автентичен цвят е свързан с по-дългия период на отлежаване и съответно вкусовите му качества са с компоненти, типични за зрялото българско сирене.

 

 

ДЕЛИКАТЕС ЕКСИ
Млечният ни продукт е изработен от качествено краве мляко от I-ва категория ферми, с добавки, съобразени с предпочитанията на клиентите от по-новото поколение. Този вид продукт е с подходяща структура, консистенция и вкус сходен на традиционното краве сирене. Отговаря на всички Европейски изисквания и национални стандарти и заема значителна пазарна ниша на територията на РБ. Доказано качество и неповторим вкус.

„МИЛК ГРУП“ ЕООД взе и наградата на потребителя в сектор МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ – FOODTECH 2016.


КОНТАКТИ:
„МИЛК ГРУП“ ЕООД
Производство и търговия на сирене;
гр. Пазарджик
Търговски отдел +359 889 919811
[email protected]

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ