Брой 17 на Divino Magazine е вече на пазара!

Брой 17 на Divino Magazine е вече на пазара!

Новият брой на DiVino Magazine ви среща с три прочути личности, отдадени на виното. Това са винопроизводителят Анджело Гая, един от най-големите в Италия и най-известните в света, летящият енолог Мишел Ролан, който прави вина в двайсет държави на пет континента и виненият журналист и писател от най-висок ранг Даниеле Чернили, известен като Doctor Wine. Тримата имат своя гледна точка към една и съща любов и всеки един от тях представлява ценен извор на познание и опит.

От страниците на Divino Magazine ви представяме вината от българската гордост – мавруд. Приятно впечатление прави фактът, че те стават все по-добри, а в най-добрите си екземпляри това безспорно са вина с огромен потенциал за стареене.

Оставаме на тема българско вино с Цветелина Николова, изпълнителен директор на „Катаржина естейт“ и един от най-разпознаваемите мениджъри във винения бранш у нас. Тя разказва откровено за себе си и за това как се е озовала в света на виното. Divino Magazine ви среща и с още една емблематична личност. Той е един от пионерите на съвременното ни ресторантьорство и до днес продължава успешно да развива бизнеса си, като постоянно работи по нови проекти.

Пътешествието с DiVino Magazine продължава в далечната Южна Африка. Винопроизводството там има една любопитна черта, която го отличава от всички останали страни по света, а именно, че знае точната си рождена дата. Това обаче е само един щрих от виненото разнообразие на Южноафриканската република.

Обиколката из прочути винени региони по света прави спирка и в Алто Адидже -най-северния винарски регион на Италия.

Тези и още интересни срещи ви очакват в новия брой на DiVino Magazine!
Списанието може да намерите в следните обекти

Източник: divino.bg

Like
Love
XaXa
Wow
Neutral
Sad
Angry

Подобни статии