Брой 13 на DiVino Magazine е вече на пазара!

Брой 13 на DiVino Magazine е вече на пазара!

По традиция, по това време на годината DiVino Magazine представя Топ 50 на българските вина. Третото издание на класацията представлява много важна референция за моментното състояние на българското винопроизводство. А ние съвсем основателно можем да се гордеем с него.

 

Новият брой на DiVino Magazine отдава дължимото внимание на българските купажни вина. Без страх от преувеличение вече може да се каже, че най-добрите български вина са в категорията „червени купажи”. Това е тенденция, която екипът на DiVino наблюдава от няколко години и дегустациите от последния сезон, както и изложението DiVino.Taste 2013 напълно я потвърдиха. В брой на 13 на списанието ще намерите дегустация на близо 50 купажни вина от България.

Брой 13 на DiVino Magazine ви отвежда на гости при една от най-новите български изби – Марян. Пътешествията обаче не се ограничават само в рамките на България. Списанието се пренася отвъд Атлантика, за да представи винарската Калифорния. Тази област дава 90% от виното на САЩ и без съмнение е най-големият и значим винарски район извън Европа.

Обратно у нас DiVino Magazine ви представя един от най-утвърдените български ресторантьори – Милан Миланов. Космополитен и вечно търсещ, той е от онези хора, които обичат да пътуват, да експериментират и да рискуват. Неговото име стои зад някои от най-значимите и емблематични ресторанти в България.

Списанието може да намерите в следните обекти

Източник:www.divino.bg

Подобни статии