Брад Пит и Анджелина Джоли пускат розе шампанско FLEUR DE MIRAVAL

Брад Пит и Анджелина Джоли пускат розе шампанско FLEUR DE MIRAVAL
👍 Допада ли ви тази публикация?
  • 😊 Страхотно (0%)
  • 😏 Интересно (0%)
  • 🤓 Полезно (0%)
  • 😏 Става (0%)
  • 😕 Скучно.. (0%)

Снимка: vinepair.com

Брад Пит и Анджелина Джоли пускат ново розово шампанско чрез популярната си марка Miraval, която притежават заедно с френското семейство Perrin.

Брад Пит влиза в бизнеса с шампанско и предоставя подробности за това как изглежда проектът. Пит и Анджелина Джоли, разбира се, правят вино Шато Миравал в своето имение в Кот дьо Прованс.

Двукратният носител на Оскар Брад Пит е много горд от своето ограничено издание, розе Champagne Fleur de Miraval, което ще струва $ 390, и ще се появяви на рафтовете в САЩ на 15 октомври.

Технически, Fleur de Miraval е създаден в „Шампанската къща“ в Mesnil-sur-Oger (където е отлежавало виното) извън неговата винарна Шато Миравал с площ 1200 акра в южната част на Франция.

„Резултатът е зрелищен“, каза в понеделник 56-годишният Брат Пит!

Брад Пит и Анджелина Джоли пускат розе шампанско FLEUR DE MIRAVAL

Шато Миравал,… преди всичко това е прекрасно, изключително имение, в което се влюбих и в което продължавам да инвестирам, за да го превърна в едно от най-добрите имения в Прованс. За виното си партнирах със семейство Перин. Те са винопроизводители от пет поколения. Заедно ние сме в него в дългосрочен план.“ каза актьора.

Брад Пит и Анджелина Джоли пускат розе шампанско FLEUR DE MIRAVAL

Още през 2015 г. Брад си партнира със винопроизводителя Марк Перин, както и с производителя на шампанско Родолф Петерс, за да изработи мехурчестата смес, използвайки така наречения метод „saignée“.

„Отне пет години работа между семействата Perrin и Péters, за да прецизираме сместа и целия процес на стареене“, казва Перин. Fleur de Miraval Exclusivement Rosé, е комбинация от 75% Шардоне и 25 процента пино ноар и отлежава в Ле Менил сюр Огер в продължение на три години. Идеята, обяснява екипът в изявление, е да се улови минералността и солеността на шардоне в комбинация с цветните и плодови аромати на Пино-то. Първото издание е 20 000 бутилки от Fleur de Miraval.

Подобни статии