Jarava Winery

Брад Пит и Анджелина Джоли пускат розе шампанско FLEUR DE MIRAVAL

Брад Пит и Анджелина Джоли пускат розе шампанско FLEUR DE MIRAVAL

Снимка: vinepair.com

Брад Пит и Анджелина Джоли пускат ново розово шампанско чрез популярната си марка Miraval, която притежават заедно с френското семейство Perrin.

Брад Пит влиза в бизнеса с шампанско и предоставя подробности за това как изглежда проектът. Пит и Анджелина Джоли, разбира се, правят вино Шато Миравал в своето имение в Кот дьо Прованс.

Двукратният носител на Оскар Брад Пит е много горд от своето ограничено издание, розе Champagne Fleur de Miraval, което ще струва $ 390, и ще се появяви на рафтовете в САЩ на 15 октомври.

Технически, Fleur de Miraval е създаден в „Шампанската къща“ в Mesnil-sur-Oger (където е отлежавало виното) извън неговата винарна Шато Миравал с площ 1200 акра в южната част на Франция.

„Резултатът е зрелищен“, каза в понеделник 56-годишният Брат Пит!

Брад Пит и Анджелина Джоли пускат розе шампанско FLEUR DE MIRAVAL

Шато Миравал,… преди всичко това е прекрасно, изключително имение, в което се влюбих и в което продължавам да инвестирам, за да го превърна в едно от най-добрите имения в Прованс. За виното си партнирах със семейство Перин. Те са винопроизводители от пет поколения. Заедно ние сме в него в дългосрочен план.“ каза актьора.

Брад Пит и Анджелина Джоли пускат розе шампанско FLEUR DE MIRAVAL

Още през 2015 г. Брад си партнира със винопроизводителя Марк Перин, както и с производителя на шампанско Родолф Петерс, за да изработи мехурчестата смес, използвайки така наречения метод „saignée“.

„Отне пет години работа между семействата Perrin и Péters, за да прецизираме сместа и целия процес на стареене“, казва Перин. Fleur de Miraval Exclusivement Rosé, е комбинация от 75% Шардоне и 25 процента пино ноар и отлежава в Ле Менил сюр Огер в продължение на три години. Идеята, обяснява екипът в изявление, е да се улови минералността и солеността на шардоне в комбинация с цветните и плодови аромати на Пино-то. Първото издание е 20 000 бутилки от Fleur de Miraval.

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ

Подобни статии