Безплатна реклама в winebg.info

Безплатна реклама в winebg.info

През месец март обявихме безплатно включване в каталога на сайта в раздел „Винен Туризъм„. Уви, не можем да разберем причината поради която няма желаещи, явно на винения бранш в България всичко му е наред, да не се притесняваме, че след тази икономическа криза която настъпва и натиска смело ще успеете да поддържате лозята и избите си както до сега, дай Боже. Повече ни безпокои факта, че даже и безплатно няма много желаещи. Така, до тук с винения каталог, предложението е валидно до като решим, че няма смисъл да ви подканваме да направим нещо за Вас, макар и малко.

Има и още, ако искате ваш банер в сайта ни с размери 720 x 90 или 336 х 280, може да ни изпратите на емайл: [email protected] с линк на къде да отвежда след натискането му. Ако не разполагате с такъв и няма кой да ви направи, ние ще ви направим, отново безплатно! Банерите ще бъдат разположени в хедъра на сайта, дясна навигационна лента и в статиите напълно Безплатно. Банерите са на ротационен принцип с приблизителни 700-800 импресии на ден.

Пандемията и кризата ще свърши и тогава ще искате да имате повече посещения в избата, това е един от начините да популяризирате вашето вино, изба и всичко което предлагате.

Подобни статии