Jarava Winery

Арт салон Любов и вино 2016 от 28 януари

Арт салон Любов и вино 2016 от 28 януари

Изложби, театрални представления, прожекции на филми и представяне на книги включва в програмата си второто издание на арт салона „Любов и вино“ 2016, който започва на 28 януари, четвъртък. Организатори са Община Русе, ОП „Русе арт“, ДТ „Сaва Огнянов“, Общинският младежки дом и Фондация „Русе – град на свободния дух”. Част от събитията са с вход свободен и са съпроводени с дегустация на вина на производители от русенския регион.
Арт салон „Любов и вино“ 2016 започва с откриването на изложба – живопис на Галина Миланова и представлението на Бургаския драматичен театър “А.Будевска“ – „Стая 1313“, с участието на Руслан Мъйнов.

В рамките на арт салона русенци и гости на града ще могат да видят моноспектакъла на Бойка Велкова „Пътят към Афродита”, постановката „Английски уикенд“ на Драматичен театър Ловеч, моноспектакъла на Николай Урумов „Открит урок за чужденци“, концерта на Биг бенд Русе със солисти Хилда Казасян и Христо Йоцов, танцовия спектакъл на балет „Арабеск“ – Carmen Collection”.

Вече традиционно, голяма бутилка ще очаква посланията на всички влюбени във фоайето на Доходно здание. Конкурс за валентинки ще отличи най-оригиналните любовни картички и авторите им ще бъдат наградени. Инициативата ще продължи до 24 февруари и ще приключи с премиерата на спектакъла „Бай Ганьо” на ДТ „Сава Огнянов” – Русе.

Източник: arenamedia.net

No Article rating
0 Reviews
Тази материал беше ли полезен? Моля, направете своята оценка, за да ни дадете ценна информация за нашите подобрения.
  1. ЕКСТРА
  2. СУПЕР
  3. ДОБЪР
  4. СТАВА
  5. ЛОШ