Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Друго за виното

Статии: Друго за виното

За пръв път в България бе представен Маутай, китайската национална напитка
За пръв път в България бе представен Маутай, китайската национална напитка - winebg.info

Китайската национална напитка с богат и екзотичен вкус, известна като Маутай байджо, беше представена на 22 февруари 2018 пред български и чуждестранни ценители, както и пред журналисти.


Маутай байджо – китайска наслада с изискан вкус
Маутай байджо – китайска наслада с изискан вкус - winebg.info

Байджо е най-популярната спиртна напитка в Китай, наричана още китайска водка, заради високия си алкохолен градус (обикновено между 35 и 60о). В буквален превод означава бял алкохол, бяло вино – в Китай дори и спиртните напитки се наричат вино.


БАТА АГРО - най-атрактивното събитие за агробизнес у нас
БАТА АГРО - най-атрактивното събитие за агробизнес у нас - winebg.info

От 15 до 18 май на летището в Стара Загора ще се съберат най-големите и престижни компании за агротехника у нас, които ще покажат тенденциите, новите технологии и иновации в агробизнеса.


Оцетът на милиардера от Бенджамин Уолъс
Оцетът на милиардера от Бенджамин Уолъс - winebg.info

Новоиздадената от Gourmet Publishing документална книга „Оцетът на милиардера“ разследва скандалната афера с най-скъпата бутилка вино в света.


Craft Spirits Taste – ЧИСТ ЗРЯЛ МАЛЦ
Craft Spirits Taste – ЧИСТ ЗРЯЛ МАЛЦ - winebg.info

На 5 октомври Divino и Чист Зрял Малц ви канят на специално събитие ...


Wine Folly нова книга от издатеслство Гурме
Wine Folly, вашият пътеводител в света на виното от Маделин Пукет и Джъстин Хамак- winebg.info

Wine Folly е за всички любознателни хора, които имат нужда или от основополагащи знания за виното...


БАТА АГРО 2017 - Стара Загора
БАТА АГРО 2017 - winebg.info

Предвидени са демонстрации на агротехниката. Ще присъстват и производители, вносители и дистрибутори на препарати за растителна защита, торове и семена, на софтуерни продукти.


Класически картини пресъздадени с вино
Класически картини пресъздадени с вино - winebg.info

Виното винаги е вдъхновявало творците, но се оказва, че за някои то може да бъде и изразно средство.

Тагове

Как да бутилираме виното?, Riverside Мускат Отонел 2013 Винарска изба "Манастира", 25 начина за повторно използване на старите бъчви, Кои са лозаро-винарските райони в България?, На път ли е Българското виното да влезе в червената книга със застрашени видове., Лятно предложение: две български вина от димят и тамянка, Ден на отворените врати Gourmet Publishing, Откриха „Световното по вино“ в Пловдив 10 пъти повече български винопроизводители ще борят вина от цял свят, Маутай байджо – китайска наслада с изискан вкус, Червено, бяло, розе, пенливо - кое вино е най-полезно, Четвърто издание на Фестивал на виното Бургас е от 28 до 30 юли, Новите вина на Spiritus Sanctus за 2017, Разберете как се лекува с вино! Всичко за енотерапията на едно място !, Какво не знаем за червените вина, "Аромати от сърцето на дома" на Йоана, Винарска изба “Манастира”, С какви храни и ястия да поднесем Розе, Как да се ориентираме на винения пазар, Motif - Melnik 55 2014 - Via Verde, Pure Pink Rose 2016 - Domaine Boyar, Rubin 2013 - Santa Maria, 10 причини да пием розе, „Анжелус Естейт“ (Angel’s estate) гони признание за перла на българското винарство, В предаването "За виното и хората" на 02.06.2013, България с най-високото отличие от световен конкурс за високоалкохолни напитки, Бяло вино с месо? Естествено!, Микро дегустация на мега Пиемонте, Спиро Стоянов - без всякакви компромиси, Какво е тероар ?, За пръв път от години има баланс между търсене и предлагане на вино, Още едно вино създадено от музиканти, С коктейл от ракия представят България като домакин на Concours Mondial de Bruxelles, Ползата от червеното вино била преувеличена, Как виното научи Пирло на футбол, Blanc Cuvee 2012 Villa Yustina / Вила Юстина

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове