Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Култура на виното

Статии: Култура на виното

Коя ще бъде напитката на 2017 година ?
Коя ще бъде напитката на 2017 година ? - winebg.info

Освежаващо като бяло вино, но с наситеността на червеното, оранжевото вино се радва на все по-голяма популярност и се очертава да се превърне в напитката на 2017 г.


Ден на виното и любовта 14 февруари
Ден на виното и любовта 14 февруари

На 14 февруари отбелязваме два празника, които съчетават в себе си виното и любовта. Днес е ден на всички лозари или известен още като Трифон Зарезан, в чест на свети Трифон.


ЧЕТВЪРТИ БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ НА РАКИЯТА И СПИРТНИТЕ НАПИТКИ
Снимка

Обратното броене до старта на четвъртото издание на Балканския фестивал на ракията и спиртните напитки започна и вече с нетърпение очакваме така желания празник в началото на зимата и дегустациите, с които ще ни посрещнат участниците.


България може да бъде известна не само с ракия и вино
Снимка winebg.info

Наградиха родните производители, спечелили 7 медала от 17-ия Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles


Божоле нуво - 2016
Снимка winebg.info

Виното се характеризира с розово-виолетов оттенък и силно изразен плодов вкус. Поднася се леко охладено (около 13°C).


Топ сомелиер на Белгия представи българското вино в Брюксел
Снимка

Ерик Бошман, професионален дегустатор и журналист, носител на десетки престижни награди, сред които признанието за „Най-добър сомелиер на Белгия”....


Discover.Vino - Другата Европа
Снимка winebg.info

Бъдете истински винени откриватели! Опознайте вината на Другата Европа този четвъртък от 15:00 – 21:00 часа в Sopharma Buisness Towers.


Винарския бранш на България се събирана форум в Обзор
Снимка

Съюзът на енолозите в България организира за 7-ма поредна година Международния енологичен семинар Енофорум България 2016.

Тагове

50 повода да празнуваме българското вино, Кино и вино – Международен София филм фест 2015, Вино и стил - еп.8, Още едно вино създадено от музиканти, Експертите са типичен пример за винената мода., Фалира доставчик на вино за милиардери, От домашно вино може да пропееш, но и да ти прилошее, Pagane Rose Syrah 2014 - Villa Lyubimets, Българското вино: по-малко, по-добро, по-скъпо, Топ 10 винени барове в Париж !, Пет рецепти с червено вино, Todoroff Boutigue Rainbow Silver 2013, Всички френски вина съдържат пестициди, С вкус на Прованс, Търсете брой 18 на DiVino Magazine!, Американска рок легенда – фен на българското вино, Обстановката променя вкуса на виното, Насладете се на живота с новата книга на Gourmet Publishing, Розе от България и от Прованс, Expressions Misket & Muscat 2015 - Via Verde, „Анжелус Естейт“ (Angel’s estate) гони признание за перла на българското винарство, Пазителят на вълшебните качества на бутилираното вино, Бургаски Винен Фестивал 2016 Карта / Wine Fest Burgas 2016 map, Празничното настроение идва с Craft Beer Taste!, За втора поредна година връчваме наградата на exporter.bg - “ЗЛАТНАТА ИЗБА”, Alexandra Estate, 40 кукери и гайдари ще разтресат Пловдив на Дионисиевото шествие за „Винария“, 25 начина за повторно използване на старите бъчви, Кои са най-големите митове и истини за виното?, 4 Season winter 2013 Villa Yustina, Как да изберем изгодно чаши за вино в четири лесни стъпки, Топ 5 на най-големите производители на вино в света, 10 интригуващи предания и легенди за виното, 24-членно жури ще оценява най-добрите вина на ВИНАРИЯ 2017, Enigma "Experience" 2009 - ВИ Малката Звезда

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 Best BG Site BgTop100.net Линкове