Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития

Статии: Вино Събития

За седми път София ще е столица на Балканското вино [НОВА]
За седми път София ще е столица на Балканското вино - winebg.info

Вече седем години Балканският винен конкурс и фестивал (BIWC) се е превърнал в нарицателно за престиж и популярност на вината от региона, в това число на българските.


Дефиле „Вино и гурме“ 2018 [НОВА]
Дефиле „Вино и гурме“ 2018 - winebg.info

Дефиле „Вино и гурме“ популяризира българското вино и кухня, както и развива винения, кулинарния и културен туризъм.


Изследвайте планетата на виното с DISCOVER.VINO WORLD 2018 [НОВА]
Изследвайте планетата на виното с DISCOVER.VINO WORLD 2018 - winebg.info

Discover.VINO World 2018 е второто издание на изложението за чуждестранни вина, представени в България – околосветско пътешествие с дегустация на над 450 вина от всички винарски региони на Земята.


Пролетен базар на виното & Розе дегустация 2018 [НОВА]
Пролетен базар на виното & Розе дегустация 2018 - winebg.info

Ще можете да дегустирате, да оцените, да поговорите и споделите емоции с технолозите, идеолозите и създателите на вината!


Броени часове до „Фестивал вино и храна” - Варна 2018 г
Броени часове до „Фестивал вино и храна” - Варна 2018 г - winebg.info

Над 560 вида вина и автентични продукти от малки производители, които рядко могат да бъдат открити в търговската мрежа, ще можем да дегустираме по време на Фестивала Вино и храна". В това вълнуващо тридневно пътешествие за сетивата ни очакват интересни семинари, дегустации, продукти от семейни ферми и малки производители.


Spring Taste: Ризлинг vs. Шардоне – кралете на белите сортове
Spring Taste: Ризлинг vs. Шардоне – кралете на белите сортове - winebg.info

В пролетното издание на вече традиционните сезонни мини изложения, организирани от DiVino, ще опитате над 70 елитни ризлинга и шардонета от цялото земно кълбо.


САЛОН НА СОМЕЛИЕРИТЕ 2018
САЛОН НА СОМЕЛИЕРИТЕ 2018 - winebg.info

Тридневната дегустация ще отвори врати на 29-ти март от 13,00 часа в БЪЛГАРИЯ МОЛ и ще протече като САЛОН НА СОМЕЛИЕРИТЕ под мотото „ПОГЛЕДНИ -ПОМИРИШИ-ОПИТАЙ-ИЗБЕРИ-ГЛАСУВАЙ“.


Whisky, Rum & Wine 2018
Whisky, Rum & Wine 2018 - winebg.info

И тази пролет мястото е отбрано – столичният хотел „Маринела“, който на 23 март и на 24 март ще подслони всички уиски фанатици, обикновени любители, че и начинаещи в сферата на качествените питиета.

Тагове

Видеоурок: цветовете на виното, „Последният пир“ възпява вкуса на манията, България ще избира своя Сомелиер на 2015 година, Дегустационни комисии на V национален конкурс за розе "ЗЛАТЕН КИЛИКС" - Казанлък 05 юни 2015, Тероар - еп.3, 10 интригуващи предания и легенди за виното, Енолог на годината 2015, Да поговорим за вино и храна, Телиш/Кастра Рубра, Вино и стил - еп.10, Melnik 55 - Libera Estate 2015, Солта подобрява вкуса на виното, Глювайн - вино срещу грип и простуда, Какво е Малолактичната ферментация ?, Вила Мелник, В салона на виното за 15-и път, Тероар - еп.5, Rigid Elm Rose 2015 - Nisovo, Цветелина Николова – българката с най-високо отличие по винен мениджмънт, Красотата на френското вино, Защо да изберем българското вино ?, Zitara Syrah 2014 - Four Friends, Уникален софтуер, гарантиращ ръст на продажбите за първи път на ВИНАРИЯ 2018, Защо да хапваме грозде, Топ сомелиер на Белгия представи българското вино в Брюксел, Пролетен базар на виното & Розе дегустация 2018, Етикети за вино / Wine labels, Продукти Spirits Sanctus - Sensus, Sensus ver. 2, Изповедта на Мишел Ролан, 10 причини да пием розе, Най-популярните цитати на известни личности за виното, Пловдив става вино столица през ноември, Фестивал „Дефиле на младото вино” - предистория, Ранна мелнишка лоза, Изпращаме мостри на ракия за известен световен конкурс

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове