Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Храна и Вино

Статии: Храна и Вино

Храни и напитки за туризма и съпътстваща индустрия - лято 2018
Храни и напитки за туризма и съпътстваща индустрия - лято 2018 - winebg.info

Вече 16 години форумът „Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия“ доказва своята ефективност като среща стратегически бизнес партньори: производители и търговци от сферата на хранителната индустрия и представители на туристическия бранш.


Фурор на био продуктите на „Вкусове от Италия 2018“
Фурор на био продуктите на „Вкусове от Италия 2018“  - winebg.info

Био продуктите, представени в 14-то издание на зоната „Вкусове от Италия“ се радват на изключителен интерес от посетителите на международните специализирани изложби „Фудтех“ и „Винария“, които се провеждат в Международен панаир Пловдив.


Български вкусотии обраха наградите в конкурса „Изборът на потребителя“
Български вкусотии обраха наградите в конкурса „Изборът на потребителя“ - winebg.info

Български храни и вина надвиха прочутите италиански специалитети в конкурса „Изборът на потребителя“. В него се състезаваха продукти, представени в изложбите „Фудтех“, „Винария“ и „Вкусове от Италия“ в Международен панаир Пловдив.


24 експоната са шампионите на „Агра“, Фудтех“ и „Винария“
24

Високобелтъчен хляб, подходящ за диабетици, сърдечноболни и хора с наднормено тегло, е отличен в категория „Научна дейност и разработки“. Другият шампион в нея е месо-зеленчуковият пастет с намалено съдържание на мазнини и обогатен с пребиотици.


Winter Taste: Сира и шоколад – едно пикантно и вкусно събитие от DiVino
Winter Taste: Сира и шоколад – едно пикантно и вкусно събитие от DiVino“ - winebg.info

Winter Taste през февруари е мини изложение с дегустация на вина от сира (шираз), пиперливият аристократ от Южна Франция...


Готвим бъдещето с GastronomiX 2017
http://www.winebg.info/images/gastronomix_2017.jpg

Имаме удоволствието да ви представим единствения по рода си у нас форум за висша кухня и кулинарна култура. GastronomiX 2017...


Бакхус организира първия уличен гурме фестивал в България - “StrEAT Fest”
Бакхус организира първия уличен гурме фестивал в България - “StrEAT Fest” - winebg.info

Избрахме за локация най-стария и голям централен пазар в София - "Женски Пазар". Място с дълга история, голяма част от нея забравена, друга променена, трета облечена в предразсъдъци.


Summer.Taste Просеко & Зехтин - празнувайте лятото!
Summer.Taste Просеко & Зехтин - празнувайте лятото! - winebg.info

Когато става дума за италианско пенливо, в съзнанието на повечето любители на вино изниква чаша златисто игриво просеко.

Тагове

За пети път София ще се превърне в Балканска столица на виното V юбилейно издание на БАЛКАНСКИЯ ВИНЕН КОНКУРС И ФЕСТИВАЛ 2016, Cabernet Franc 2013 - Gulbanis Wine, Перу на вкус: кухнята като социално оръжие, Вино и красота на Августиада 2016, Българските независими лозаро-винари с достойно представяне в Лондон, Легендите за чукането с чаши, Съпътстващата програма - WINE FEST BURGAS 2015 изложбен център "Флора", Новият брой 19 на DiVino Magazine e посветен на винените конкурси, Alexandra Estate - Merlot 2013, Как да си гледате на… вино?, Slow Food гостува на DiVino.Taste, Lenea Rose 2016 - Domain Marash, Вино и стил - еп.5, Monogram Cabernet Sauvignon 2009 Villa Yustina, Как да убием 10 милиона болестотворни бактерии за половин час!, Дойде време за седмото издание на DiVino.Taste!, Стая и шампанско в Ню Йорк за 25 хил. долара, Slow Food гостува на DiVino.Taste, Още за “FACES”- официалното вино на световното по футбол в Бразилия, Пътят към по-добро здраве – чаша червено вино, Какво вино за кое сирене е подходящо, Храни и напитки за туризма и съпътстваща индустрия - лято 2018, Вино според характера, Петият юбилеен Балкански винен конкурс и фестивал 2016 стартира с много силна програма, Музеят на виното, Българското вино – дар от тракийските богове, За бъчвите и виното, 50 винарски изби в надпревара за приза „Златен ритон“, Местно време, БНТ2 Благоевград - 10 юли 2013, Златния киликс при Черноморско Злато - Rose Wine Expo 2017, Община Асеновград ще отваря пак Музей на виното, Lenea Muscat 2015 - Domain Marsh, Gramatik Ekzarh 2015 - Rupel Winery, 37 отличени вина от България на Concours Mondial de Bruxelles, Беса Валей

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове