Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Храна и Вино

Статии: Храна и Вино

Summer Taste: РОЗЕ И ПРОВАНСАЛСКА КУХНЯ + премиера на книгата 4 СЕЗОНА В БУРКАНИ [НОВА]
100 милиона години храна -  Summer Taste: РОЗЕ И ПРОВАНСАЛСКА КУХНЯ + премиера на книгата 4 СЕЗОНА В БУРКАНИ - winebg.info

Преди да се отдадем изцяло на горещото лято, ви каним на една радостна и безгрижна юнска дегустация – последното за сезона мини изложение: Розе и провансалска кухня.


100 милиона години храна - Вечеря посветена на една ценна книга
100 милиона години храна -  Вечеря посветена на една ценна книга - winebg.info

Книгата 100 милиона години храна на Стивън Ли ще бъде представена по време на вечерята от Десислава Димитрова...


Храни и напитки за туризма и съпътстваща индустрия - лято 2018
Храни и напитки за туризма и съпътстваща индустрия - лято 2018 - winebg.info

Вече 16 години форумът „Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия“ доказва своята ефективност като среща стратегически бизнес партньори: производители и търговци от сферата на хранителната индустрия и представители на туристическия бранш.


Фурор на био продуктите на „Вкусове от Италия 2018“
Фурор на био продуктите на „Вкусове от Италия 2018“  - winebg.info

Био продуктите, представени в 14-то издание на зоната „Вкусове от Италия“ се радват на изключителен интерес от посетителите на международните специализирани изложби „Фудтех“ и „Винария“, които се провеждат в Международен панаир Пловдив.


Български вкусотии обраха наградите в конкурса „Изборът на потребителя“
Български вкусотии обраха наградите в конкурса „Изборът на потребителя“ - winebg.info

Български храни и вина надвиха прочутите италиански специалитети в конкурса „Изборът на потребителя“. В него се състезаваха продукти, представени в изложбите „Фудтех“, „Винария“ и „Вкусове от Италия“ в Международен панаир Пловдив.


24 експоната са шампионите на „Агра“, Фудтех“ и „Винария“
24

Високобелтъчен хляб, подходящ за диабетици, сърдечноболни и хора с наднормено тегло, е отличен в категория „Научна дейност и разработки“. Другият шампион в нея е месо-зеленчуковият пастет с намалено съдържание на мазнини и обогатен с пребиотици.


Winter Taste: Сира и шоколад – едно пикантно и вкусно събитие от DiVino
Winter Taste: Сира и шоколад – едно пикантно и вкусно събитие от DiVino“ - winebg.info

Winter Taste през февруари е мини изложение с дегустация на вина от сира (шираз), пиперливият аристократ от Южна Франция...


Готвим бъдещето с GastronomiX 2017
http://www.winebg.info/images/gastronomix_2017.jpg

Имаме удоволствието да ви представим единствения по рода си у нас форум за висша кухня и кулинарна култура. GastronomiX 2017...

Тагове

Подземна спираловидна домашна изба, Какво не знаем за червените вина, УСПЕХ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ВИНА НА ПРОВАЙН 2016 И ДОБРА ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕТО ИМ В CОNCOURS MONDIAL DE BRUXELLES, Merul Rose 2015 - Rumelia Wine Cellar, Пийте вино Вестерос, като любимите си герои от "Game Of Thrones", Лошата реколта вдига продажбите на бутилирано вино, За първи път на DiVino.Taste: вината на изложителите ще могат да се купуват, Santa Sara Bin 42 Rubin 2011 / Санта Сара Бин 42 Рубин 2011, Kera Tamara Chardonnay 2013 Maryan Winery, Winter Taste: Сира и шоколад – едно пикантно и вкусно събитие от DiVino, За пети път София ще се превърне в Балканска столица на виното V юбилейно издание на БАЛКАНСКИЯ ВИНЕН КОНКУРС И ФЕСТИВАЛ 2016, Chardonnay 2015 - Spiritus Sanctus, Lenea Rose 2016 - Domain Marash, Bergule - Розе Мелник 55 2012 Вила Мелник, За първи път на DiVino.Taste: вината на изложителите ще могат да се купуват, ПРЕТЕНДЕНТИТЕ ЗА ТИТЛАТА “СОМЕЛИЕР НА ГОДИНАТА 2018", Изповедта на Мишел Ролан, Пино ноар и деликатеси, Едно фино, моля!, Божоле нуво - 2016, Domaine Bessa Valley отбелязва празника на виното Трифон Зарезан, За първи път на DiVino.Taste: вината на изложителите ще могат да се купуват, Aplauz - Мелник 55 Резерва 2011 Вила Мелник, 50 повода да празнуваме българското вино, Domaine Boyar Quantum Pinot Noir & Merlot 2010, Как да си направим сангрия, За пръв път от години има баланс между търсене и предлагане на вино, 10 смешни наименования на марки вино, Cor Caroli Mavrud 2014 - Afuziv Winery, За първи път на DiVino.Taste: вината на изложителите ще могат да се купуват, Domaine Boyar Quantum Pinot Noir & Merlot 2010, Китайски винен тигър, IMAGE Reserva Red 2014 - Villa Bassarea, Американска рок легенда – фен на българското вино, Революционно: ще отваряме коркова тапа без тирбушон!

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове