Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Дойде време за седмото издание на DiVino.Taste!

Дойде време за седмото издание на DiVino.Taste!

Дойде време за седмото издание на DiVino.Taste! - winebg.info

И през този ноември София се превръща във винена столица на България. Седмото издание на най-големия форум за българско вино DiVino.Taste ще се проведе от 17 до 19 ноември 2017 година. DiVino.Taste отново ще е в Националния дворец на културата, но този път в зали 7, 8, 9.

Независимо дали сте винен познавач, ценител или просто ентусиаст, ще имате възможност да се запознаете с хората, които създават най-добрите вина в България. DiVino.Taste ще ви помогне да откриете повече от 400 вина от над 60 български изби и да се ориентирате в огромното предлагане на пазара.

Заедно с изложбената част и тази година, DiVino.Taste ще предложи богата програма от майсторски класове и лекции. Ще бъдат представени известни в целия свят винарски региони, като Бургундия и Шампан във Франция, както и по-слабо познатата Унгария. Ще бъде посветено подобаващо внимание и на един град у нас, дал името си на винен сорт, а и нещо повече – Мелник.

По време на DiVino.Taste, винените изследователи и професионалисти ще говорят по важни и интересни теми, подкрепени от дегустации на подбрани бутилки, повечето от които е невъзможно да се опитат на друго място в България.

Дойде време за седмото издание на DiVino.Taste! - winebg.info

Още след първото издание, през 2011, DiVino.Taste показа, че е най-успешният формат за популяризиране на качественото българско вино. По време на изложението посетителите получават уникална възможност да опитат нови продукти, да научат повече за отделни подзони или сортове и да се ориентират в голямото разнообразие на пазара. DiVino.Taste събира на едно място едновременно хората, които създават българското вино и онези, за които то е предназначено.

Освен да дегустират огромното разнообразие от вина, посетителите ще имат възможност и да закупят предпочитаните сред тях на специални цени, благодарение на партньорите ни от Casavino.

Билети могат да бъдат закупени за един, два или всичките три дни на за изложението. Майсторските класове са с билети, а закупилите поне един майсторски клас или лекция имат достъп и до изложението за трите дни.

Повече информация за събитието може да намерите на Taste.DiVino.

Подробна програма на DiVino.Taste 2017 може да видите тук: ТУК

Билети за изложението, курсовете и майсторските класове могат да бъдат закупени онлайн, на преференциални цени до 14 ноември на: https://www.vintageclub.bg/category/sabitia-37.

Заповядайте на 17, 18 и 19 ноември в НДК в София, за да се срещнете с най-доброто българско вино и хората, които го създават!

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Spancha Melnik 55 Rupel Winery 2016, ВИНАРИЯ 2018 с повече изложители и продукти, Вино от България очарова посетителите на „Мегавино“ - най-голямото изложение в Белгия, Холандия и Люксембург, Вино - цени и рекорди, Какво е съдържанието на виното?, Розе от България и от Прованс, Винарски изби в България с възможност за дегустация, Живко Енчев е победителя в Сомелиер на годината 2017, Най-добрите храни-приятели на вино, Винобалканика 2014 събира вина от Черноморието и Балканите, Salty Hills 2012 - Black Sea Gold / Солените хълмове 2012 - Черноморско злато, Винарски изби се превръщат в туристически атракции, Въведение в сомелиерството с Йордан Кирилчев и Благой Кузмански, Бутилиране на вино в домашни условия, Кулинарни предизвикателства на фестивала „Вино и храна“, Българин в Топ 20 на винарите в Калифорния, Cor Caroli Mavrud 2014 - Afuziv Winery, 35 оригинални етикети за вино, DiVino.Taste 2015 обзор !, Десерти и сладки вина - неустоима комбинация, Better Half - Single Vineyard Zmeevo 2013, Изповедта на Мишел Ролан, Легендите за чукането с чаши, Вина от местни сортове със силно присъствие на ВИНАРИЯ 2018, София ще се превърне в Балканска столица на виното на 28-29 май 2016, Shiroka Melnik Reserve 2013 - Villa Melnik, Sense of Tears Dimyat 2013 - Maryan Winery, Lenea Muscat 2015 - Domain Marsh, Alexandra Estate Reserve Vintage 2011, 5 типа мъже, 5 сорта вино, на които те приличат, Terra Tangra Winery, Колекционирането на вино като инвестиция, Дефиле на младото вино 2014 - Програма и участници, Най-популярните червени вина, Salty Hills 2012 - Black Sea Gold / Солените хълмове 2012 - Черноморско злато

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове