Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Дойде време за седмото издание на DiVino.Taste!

Дойде време за седмото издание на DiVino.Taste!

Дойде време за седмото издание на DiVino.Taste! - winebg.info

И през този ноември София се превръща във винена столица на България. Седмото издание на най-големия форум за българско вино DiVino.Taste ще се проведе от 17 до 19 ноември 2017 година. DiVino.Taste отново ще е в Националния дворец на културата, но този път в зали 7, 8, 9.

Независимо дали сте винен познавач, ценител или просто ентусиаст, ще имате възможност да се запознаете с хората, които създават най-добрите вина в България. DiVino.Taste ще ви помогне да откриете повече от 400 вина от над 60 български изби и да се ориентирате в огромното предлагане на пазара.

Заедно с изложбената част и тази година, DiVino.Taste ще предложи богата програма от майсторски класове и лекции. Ще бъдат представени известни в целия свят винарски региони, като Бургундия и Шампан във Франция, както и по-слабо познатата Унгария. Ще бъде посветено подобаващо внимание и на един град у нас, дал името си на винен сорт, а и нещо повече – Мелник.

По време на DiVino.Taste, винените изследователи и професионалисти ще говорят по важни и интересни теми, подкрепени от дегустации на подбрани бутилки, повечето от които е невъзможно да се опитат на друго място в България.

Дойде време за седмото издание на DiVino.Taste! - winebg.info

Още след първото издание, през 2011, DiVino.Taste показа, че е най-успешният формат за популяризиране на качественото българско вино. По време на изложението посетителите получават уникална възможност да опитат нови продукти, да научат повече за отделни подзони или сортове и да се ориентират в голямото разнообразие на пазара. DiVino.Taste събира на едно място едновременно хората, които създават българското вино и онези, за които то е предназначено.

Освен да дегустират огромното разнообразие от вина, посетителите ще имат възможност и да закупят предпочитаните сред тях на специални цени, благодарение на партньорите ни от Casavino.

Билети могат да бъдат закупени за един, два или всичките три дни на за изложението. Майсторските класове са с билети, а закупилите поне един майсторски клас или лекция имат достъп и до изложението за трите дни.

Повече информация за събитието може да намерите на Taste.DiVino.

Подробна програма на DiVino.Taste 2017 може да видите тук: ТУК

Билети за изложението, курсовете и майсторските класове могат да бъдат закупени онлайн, на преференциални цени до 14 ноември на: https://www.vintageclub.bg/category/sabitia-37.

Заповядайте на 17, 18 и 19 ноември в НДК в София, за да се срещнете с най-доброто българско вино и хората, които го създават!

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Магнум бутилка с образа на Хитлер бе продадена на търг за 1500 лири, Christie's продава колекция от вина на Джоел Малин, Ivan Alexander Grand Cuvee Single Vineyard 2011 Maryan Winery, Вино и стил - еп.7, Mundus Vini даде 14 медала на български вина на лятната дегустационна сесия, Броени дни остават до откриването на IV Фестивал на виното Бургас, Как да си направим сангрия, Вино и стил - еп.4, Version - Plaisir Divin Cabernet Franc 2012 Винпром Асеновград, Винарна Свищов, Новите вина на Spiritus Sanctus за 2017, И бялото вино е полезно за сърцето?, Le Rose 2015 - Katarzyna Estate, Пето издание на Винобалканика 16 - 18 април, 2015 г. Велико Търново, 24-членно жури ще оценява най-добрите вина на ВИНАРИЯ 2017, Как се дегустира пенливо вино? Няколко от най-добрите пенливи предложения на пазара, Вили Гълабова - за българското вино, културата на виното и домакинството на Пловдив през 2016 на CMB., Три български червени вина за края на лятото, Бутилките от вино в двора и градината, Divino magazine - Брой 4, Канадец прави вино от домати, Кой ще спечели “ЗЛАТНАТА ИЗБА 2016" на exporter.bg, Villa Melnik - Family Tradition Cabernet & Merlot 2011, Divino magazine - брой 2, Изпращаме мостри на ракия за известен световен конкурс, Соаве - Виното на Данте, Храни за вино и вино за храната, Тероар - еп.2, Как изглеждат българските вина шест години по-късно?, Китай е на първо място в света по консумация на червено вино, За сиренето и виното, Експериментът - майка на виненото разнообразие, Motif - Melnik 55 2014 - Via Verde, Four Friends Rose - 2013, Пино Гриджо - с много лица

BGtop.net Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове