Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Дойде време за седмото издание на DiVino.Taste!

Дойде време за седмото издание на DiVino.Taste!

Дойде време за седмото издание на DiVino.Taste! - winebg.info

И през този ноември София се превръща във винена столица на България. Седмото издание на най-големия форум за българско вино DiVino.Taste ще се проведе от 17 до 19 ноември 2017 година. DiVino.Taste отново ще е в Националния дворец на културата, но този път в зали 7, 8, 9.

Независимо дали сте винен познавач, ценител или просто ентусиаст, ще имате възможност да се запознаете с хората, които създават най-добрите вина в България. DiVino.Taste ще ви помогне да откриете повече от 400 вина от над 60 български изби и да се ориентирате в огромното предлагане на пазара.

Заедно с изложбената част и тази година, DiVino.Taste ще предложи богата програма от майсторски класове и лекции. Ще бъдат представени известни в целия свят винарски региони, като Бургундия и Шампан във Франция, както и по-слабо познатата Унгария. Ще бъде посветено подобаващо внимание и на един град у нас, дал името си на винен сорт, а и нещо повече – Мелник.

По време на DiVino.Taste, винените изследователи и професионалисти ще говорят по важни и интересни теми, подкрепени от дегустации на подбрани бутилки, повечето от които е невъзможно да се опитат на друго място в България.

Дойде време за седмото издание на DiVino.Taste! - winebg.info

Още след първото издание, през 2011, DiVino.Taste показа, че е най-успешният формат за популяризиране на качественото българско вино. По време на изложението посетителите получават уникална възможност да опитат нови продукти, да научат повече за отделни подзони или сортове и да се ориентират в голямото разнообразие на пазара. DiVino.Taste събира на едно място едновременно хората, които създават българското вино и онези, за които то е предназначено.

Освен да дегустират огромното разнообразие от вина, посетителите ще имат възможност и да закупят предпочитаните сред тях на специални цени, благодарение на партньорите ни от Casavino.

Билети могат да бъдат закупени за един, два или всичките три дни на за изложението. Майсторските класове са с билети, а закупилите поне един майсторски клас или лекция имат достъп и до изложението за трите дни.

Повече информация за събитието може да намерите на Taste.DiVino.

Подробна програма на DiVino.Taste 2017 може да видите тук: ТУК

Билети за изложението, курсовете и майсторските класове могат да бъдат закупени онлайн, на преференциални цени до 14 ноември на: https://www.vintageclub.bg/category/sabitia-37.

Заповядайте на 17, 18 и 19 ноември в НДК в София, за да се срещнете с най-доброто българско вино и хората, които го създават!

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Winter Taste: Сира и шоколад – едно пикантно и вкусно събитие от DiVino, DiVino Guide Българските вина 2016 е в помощ на всеки любител на виното, Местните български сортове трябва да бъдат презентирани по света е мнението на чуждестранни енолози на ВИНАРИЯ 2017, Как да се насладим на истинското вино, Базар на изкуствата "Изкуство, вино, любов и шоколад", Наградиха победителите от „Световното по вино“, Concours Mondial de Bruxelles, Виното като любовник, BIWC 2015 участници, Винените курсове на Midalidare Rock in the wine valley, Заповядайте на ROSE WINE EXPO KAZANLAK 2014, Брад Пит показа лозята си във Франция, Discover.Vino World представя: вината от Италия и Франция на българския пазар, По-сухо? По-леко? Как да избера вино по мой вкус?, Изба Боровица, Легендите за чукането с чаши, Вина от местни сортове със силно присъствие на ВИНАРИЯ 2018, Готвим бъдещето с GastronomiX 2016 9-11 ноември, София, Интер Експо Център, СИХРЕ, Mundus Vini даде 14 медала на български вина на лятната дегустационна сесия, Розе за всеки джоб, Въведение в сомелиерството с Йордан Кирилчев и Благой Кузмански, Бяло вино с месо? Естествено!, Най-нелепите въпроси за виното, Soli Rose 2016 - Edoardo Miroglio, Two Rivers Chardonnay Barrique 2014 - Gulbanis Wine, НАД 15 ХИЛЯДИ ПОСЕТИХА ГРАДЪТ НА ВИНОТО В ПЪРВИТЕ ДВА ДНИ НА ВИНАРИЯ 2015, Merlot - Rupel Winery 2015, В Израел ще пресъздадат виното на Исус, Продукти на ЛВК "Винарска изба Брестовица" марки, ФЕСТИВАЛ ВИНО И ХРАНА гр. Варна 2015, Един ден в Града на Виното, Община Асеновград ще отваря пак Музей на виното, Община Асеновград ще отваря пак Музей на виното, 3 стила шардоне и как да ги откриете, Four Friends Rose - 2013, Кулинарно кино с гурме вечери

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове