Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Августиада 2017

Августиада 2017

Августиада 2017 - winebg.info

Хайде на Фестивал - вино, музика, хубава храна, есен, която е прекрасна в СТАРА ЗАГОРА!

АВГУСТИАДА 2017 ви очаква! За 6-ти път 30 български и чужди изби ще отворят вината си за вас, почитатели на бакхусовата напитка, а ние ще се постараем уикенда ви в града на липите, поетите и правите улици да е незабравим!

На 13 октомври вечерта избираме "ЦАРИЦА НА АВГУСТИАДА" 2017, която ще бъде посланик, както на фестивала, така и на Стара Загора. Елате на чудесно организирания спектакъл в Държавна Опера Стара Загора, за да се насладите на младостта, красотата и чара на момичетата, допуснати до финала.

Августиада 2017 - winebg.info

Нa 14 октомври в 11:30 е официалното откриване на Фестивала. ГЪРЦИЯ е страна - партньор на Августиада 2017, затова няма да минем и без автентично изпълнение на бузуки в неделя на 15 октовмври!
Ще имам щастието да представя "Непознатите съкровища на Гърция" - майсторски клас за гръцките вина в събота от 15:30 ч.
Нa 14 октомври вечерта е Гала вечерята в Операта, предхождана от концерт на виртуозните й музиканти и сътворена от култовия ресторант Форум - Стара Загора!

Запазете си следващия уикенд и си доставете незабравими мигове! АВГУСТИАДА 2017 ви очаква!

Августиада 2017 - winebg.info

Входът за Изложението на вино и кулинарни продукти в Регионален исторически музей на 14 октомври от 12 до 18 ч. и на 15 октомври от 11 до 16:30 ч. е с билет за един ден на стойност 5 лв., а за двата дни - 8 лв. За по-добра организация на достъпа до изложението е добре
предварително да закупите входни билети, което е особено препоръчително за групови посещения. Това би бил добър начин бизнесът да поощри добрите си работници и служители. Билети ще могат да се закупуват по време на изложението на входа на Регионален исторически музей Стара Загора.

За по голямо изображение, натиснете върху снимката
meats

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки

Тагове

Alexandra Estate Reserve Vintage 2011, На Трапезата на Wine & Food Society, Представят България като домакин на световен винен конкурс в САЩ, Chardonnay 2015 - Spiritus Sanctus, СЛЕДВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ С ПОГЛЕД КЪМ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ ВИНЕН ПАЗАР, Най-добрите храни-приятели на вино, Хит в Дубай: Безалкохолно вино с 24-каратово злато, Винени червени сортове, Готвим бъдещето с GastronomiX 2016 9-11 ноември, София, Интер Експо Център, СИХРЕ, Discover.Vino World представя: вината от Италия и Франция на българския пазар, Защо чашата има значение, VIA VERDE, Schalkenbosch Edenhof - Pinotage 2015, Колекция шампанско Armand de Briganc Dynastie за $500 000, 40-ти Световен конгрес по лозарство и винарство в България, Наградиха победителите от два световни конкурса: Concours Mondial и Spirits Selection 2017, Rose 2014 - Santa Maria, Световни дипломати и политици от Европейския парламент дегустират български вина в Брюксел, Изпращаме мостри на ракия за известен световен конкурс, РЕКОРДЕН БРОЙ ПРОБИ ВИНА В 23-ГОДИШНАТА ИСТОРИЯ НА CОNCOURS MONDIAL DE BRUXELLES СЕ ПРЕДСТАВЯТ В ПЛОВДИВ, Вино и майсторлъшки мезета превземат Мелник, DIVINO Guide Българските вина 2013 е вече на пазара, Българин в Топ 20 на винарите в Калифорния, За виното – с любов ...и още нещо, Китай е на първо място в света по консумация на червено вино, Тероар - еп.5, Каталог Августиада 2015, Винени червени сортове, Три български червени вина за края на лятото, DiVino.Taste 2013, Пазителят на вълшебните качества на бутилираното вино, По-сухо? По-леко? Как да избера вино по мой вкус?, Защо французите получават рядко инфаркт?, Трифон Зарезан – празник на лозята и виното, Търсенето на свежи и плодови вина засяга пазара на бъчви

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове