Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » САЛОН НА ВИНОТО 2017

САЛОН НА ВИНОТО 2017

САЛОН НА ВИНОТО 2017 - winebg.info

Дата на провеждане: 8 - 11.11.2017 г.
Периодичност: Ежегодно
Поредност: 16-о издание
Място на провеждане: Интер Експо Център - София
Профил на изложбата: Вина, спиртни напитки и аксесоари
Целева група: Специалисти и широка публика
Организатори: Интер Експо Център, Национална лозаро-винарска камара


САЛОН НА ВИНОТО 2017 - winebg.info

САЛОН НА ВИНОТО е утвърдена ежегодна платформа за ползотворни бизнес контакти.
Изложението допринася за разширяване и утвърждаване на пазарните позиции на българските вина в страната и чужбина. Събитието е и предпочитано място за дегустации на елитни и качествени вина и спиртни напитки от най-висок клас, повишаване на винената култура на потребителите, както и популяризиране на виното сред неговите ценители. Български и чуждестранни винопроизводители, енолози, сомелиери и търговци се събират в рамките на четирите изложбени дни, за да осъществят директни контакти с дистрибутори, ресторантьори и крайни клиенти.
През изминалите 15 години Салон на виното ежегодно събира на едно място български и чуждестранни винопроизводители и търговци, които предлагат нови марки вина.
16-ото издание на изложението дава заявка, че отново ще вдъхнови посетителите си. С колективно участие ще се представят редица български изби, които ще покажат най-добрите си партиди. Освен това ще разкажат за местните ни сортове и потенциала за отглеждане на лозя в определени райони на страната.
Българската асоциация на независимите лозаро-винари и Националният институт за изследване на вино и спиртни напитки също ще бъдат представени на изложението, както и Националната лозаро-винарска камара, която е съорганизатор на събитието заедно с Интер Експо Център.
Желаещите да посетят изложението ще могат да се включат в поредица от дегустации на вина от Южна Африка, които традиционно участват с колективен щанд на изложението, и на марки от Италия, Франция, Словения и Македония.

САЛОН НА ВИНОТО 2017 - winebg.info

Профил на САЛОН НА ВИНОТО:
• Селектирани вина с най-добро качество
• Нови партиди и търговски марки с неповторим аромат и вкус
• Бутикови серии вина
• Продукти от грозде
• Спиртни напитки
• Специализирани миялни машини

САЛОН НА ВИНОТО 2017 - winebg.info

Паралелно със САЛОН НА ВИНОТО в шестте зали на Интер Експо Център ще се проведат международните изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ.
Заявете участие сега – направете крачка напред във Вашия бизнес!

САЛОН НА ВИНОТО 2017 - winebg.info

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Gulbanis Wine - Syrah 2011, Насладете се на живота с новата книга на Gourmet Publishing, Вино, Храна и Туризъм 2017, Винзавод Асеновград, Рекорден брой изложители във ВИНАРИЯ 2015, Винзавод Асеновград, 7-те грешки, които любителите на виното правят най-често, Summer.Taste Просеко & Зехтин - празнувайте лятото!, Трифон Зарезан – празник на лозята и виното, Етикет при поднасянето и консумация на червено вино, La Bella 2015 - Rose Katarzyna Estate, Вкусът на българското вино преди и сега – какво се промени?, Бяло вино и риба?, Enigma Syrah 2014 - Malkata Zvezda, С рекорд по иновации стартира мегафорумът за агробизнес, вино и храни, С ГРАНДИОЗЕН УСПЕХ ПРИКЛЮЧИ 23-ОТО ИЗДАНИЕ НА CONCOURS MONDIAL В ПЛОВДИВ, Shiroka Melnik Reserve 2013 - Villa Melnik, Винени червени сортове, A Good Year Cuvee 2014 - Medi Valley, Ранна мелнишка лоза, 24 медала за българските вина на Mundus Vini 2013, DiVino.Taste отново представя най-доброто от българското вино!, Chardonnay Gorchivka 2013, Празничното настроение идва с Craft Beer Taste!, Пресконференция - шести Балкански винен фестивал 2017, AplauZ Viognier 2013 - Villa Melnik, Bergule Розе Мелник 55 - 2013 Villa Melnik, Тероар - еп.4, Винзавод Асеновград, Дефиле "Вино и Гурме" 2016 / Wine and Gourmet Parade 2016, Кино Гурме & Домейн Бойар предлагат неустоима комбинация от качествени филми и специално вино, За първи път на DiVino.Taste: вината на изложителите ще могат да се купуват, 100 милиона години храна - Вечеря посветена на една ценна книга, Melnik 55 - 2016 - Orbelia Winery, Gorchivka Rose Gabernet & Merlot 2013

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове