Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » САЛОН НА ВИНОТО 2017

САЛОН НА ВИНОТО 2017

САЛОН НА ВИНОТО 2017 - winebg.info

Дата на провеждане: 8 - 11.11.2017 г.
Периодичност: Ежегодно
Поредност: 16-о издание
Място на провеждане: Интер Експо Център - София
Профил на изложбата: Вина, спиртни напитки и аксесоари
Целева група: Специалисти и широка публика
Организатори: Интер Експо Център, Национална лозаро-винарска камара


САЛОН НА ВИНОТО 2017 - winebg.info

САЛОН НА ВИНОТО е утвърдена ежегодна платформа за ползотворни бизнес контакти.
Изложението допринася за разширяване и утвърждаване на пазарните позиции на българските вина в страната и чужбина. Събитието е и предпочитано място за дегустации на елитни и качествени вина и спиртни напитки от най-висок клас, повишаване на винената култура на потребителите, както и популяризиране на виното сред неговите ценители. Български и чуждестранни винопроизводители, енолози, сомелиери и търговци се събират в рамките на четирите изложбени дни, за да осъществят директни контакти с дистрибутори, ресторантьори и крайни клиенти.
През изминалите 15 години Салон на виното ежегодно събира на едно място български и чуждестранни винопроизводители и търговци, които предлагат нови марки вина.
16-ото издание на изложението дава заявка, че отново ще вдъхнови посетителите си. С колективно участие ще се представят редица български изби, които ще покажат най-добрите си партиди. Освен това ще разкажат за местните ни сортове и потенциала за отглеждане на лозя в определени райони на страната.
Българската асоциация на независимите лозаро-винари и Националният институт за изследване на вино и спиртни напитки също ще бъдат представени на изложението, както и Националната лозаро-винарска камара, която е съорганизатор на събитието заедно с Интер Експо Център.
Желаещите да посетят изложението ще могат да се включат в поредица от дегустации на вина от Южна Африка, които традиционно участват с колективен щанд на изложението, и на марки от Италия, Франция, Словения и Македония.

САЛОН НА ВИНОТО 2017 - winebg.info

Профил на САЛОН НА ВИНОТО:
• Селектирани вина с най-добро качество
• Нови партиди и търговски марки с неповторим аромат и вкус
• Бутикови серии вина
• Продукти от грозде
• Спиртни напитки
• Специализирани миялни машини

САЛОН НА ВИНОТО 2017 - winebg.info

Паралелно със САЛОН НА ВИНОТО в шестте зали на Интер Експо Център ще се проведат международните изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ.
Заявете участие сега – направете крачка напред във Вашия бизнес!

САЛОН НА ВИНОТО 2017 - winebg.info

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Тракийски съдове и рисуване с вино са сред атракциите на Международната изложба „Винария 2016“, ФЕСТИВАЛ ВИНО И ХРАНА – една история с вкус Варна, 21 – 23 април 2017, Какво издава виното за характера на човека ?, Лятото и виното, Нова книга от издателство Гурме - Сладка теорема, Българско сирене за българско вино !, Виното като ритуал и религия, Катаржина пуска ново бяло вино - Соната от Шопен, Wines of The Ages 2017 - Пловдив, Разберете как се лекува с вино! Всичко за енотерапията на едно място !, Продукти на "Домейн Менада" серия Черга, С какви храни и ястия да поднесем Розе, Пловдив стана първия град с винен тур в България, Продукти на Винарна Свищов, 5 години Балкански винен форум, Orange wine 2015 - Villa Melnik, Зеленчуци на скара - с бяло или червено вино?, За пръв път от години има баланс между търсене и предлагане на вино, Новият брой 19 на DiVino Magazine e посветен на винените конкурси, Виното се оказва опасно за зъбния емайл, Shiroka Melnik Reserve 2013 - Villa Melnik, Electo Selection Cabernet Sauvignon 2012 Вила Любимец, Orange wine 2015 - Villa Melnik, 50 винарски изби в надпревара за приза „Златен ритон“, Ден на виното на река Дунав, 3 причини да охладите червените вина през лятото и след това....., Стартира Международно винарско изложение „BLUE & WINE EXPO“ 2016, ФЕСТИВАЛ ВИНО И ХРАНА гр. Варна 2015, Има нещо странно в това вино, България – „почетен гост“ на най-голямото винено изложение в Белгия, Холандия и Люксембург, Бутилиране на вино в домашни условия, Технология за производство на червено вино, DiVino.Taste представя: какво ни очаква през новия европейски програмен период, AplauZ - Merlot & Syrah Reserve 2011 Villa Melnik, В Израел ще пресъздадат виното на Исус

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове