Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Броени дни остават до откриването на IV Фестивал на виното Бургас

Броени дни остават до откриването на IV Фестивал на виното Бургас

Броени дни остават до откриването  на IV Фестивал на виното Бургас - winebg.info

#WineFestBurgas 2017
От 28 до 30 юли експоцентър "Флора" в Бургас отново ще събере ценителите и любителите на българско и чуждо вино.

Броени дни остават до откриването  на IV Фестивал на виното Бургас - winebg.info
Ще пълнят чашите и душите на гостите на Фестивала и ще демонстрират изключителните качества на вината родно производство.
Българските винопроизводители ще премерят сили и с вносни аржентински, френски, чилийски и испански вина.

За първи път на Фестивала
- Дегустация на първото синьо антивино в света
- Дегустация на качествени спиртни напитки от Сърбия
- Дегустация на зелено вино
Ново предизвикателство в ЗЕЛЕН цвят за любителите и ценителите на виното от Finca Casa Blanca. За първи път на #WineFestBurgas 2017 -Зелено вино! Finca Casa Blanca Green Wine BG Зеленото вино се произвежда в района Валенсия по най-съвременните технологии в сектора. Добре подбраната комбинация между познатите сортове грозде Шардоне и Вердехо създава запомнящ се вкус, с ясно изразена киселинност. Тази година фирмата производител получава златен медал от участието си в международния конкурс International Wine Contest Bucharest 2017.

Летният фестивал ще продължи традицията от миналата година с дегустация на оранжево вино. Цветната гама ще бъде допълнена от качествени бели, червени и розета.

Всички вина ще могат да се дегустират и закупят на цени на производител от мястото на събитието.
За първи път и специално за събитието сме подготвили листовка с множество награди за посетителите.Тя ще се разпространява безплатно в града и региона и ще включва освен наградите, талон с отстъпка от цената на входния билет.
Отново за феновете на българското сирене с трюфели DU CHEF RADICHEV. Тази година ще има козе, овче и краве сирене, представено на специален щанд за събитието.

Посетителите ще могат да се насладят на неповторимия вкус на италиански шоколад от Торино, а така също да отпият и глътка ароматно кафе от Caffe L’Antico , създадено от четири поколения италиански пекари на кафе от 1909 г.
Коктейли на винена основа ще предложи специално създаденият за събитието Wine Craft Bar.
Още много и разнообразни изненади и винени предизвикателства ще открият посетителите и тази година
от 28 до 30 юли в изложбен център "Флора" в Бургас.
Входен билет - 7 лв., включващ дегустации на всички щандове.
Работното време на Фестивала на виното - Бургас 2017 ще бъде от 16,00 до 22,00 часа.
Очакваме ви на най-голямото винено събитие за Южното Черноморие!

Повече информация и на https://www.facebook.com/wine.fest.burgas/

ІV Бургаски фестивал на виното се организира
от Националната лозаро-винарска камара и "Експо тим" ООД със съдействието на община Бургас.


Броени дни остават до откриването  на IV Фестивал на виното Бургас - winebg.info

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Slow Food гостува на DiVino.Taste, DiVino Топ 50 за 2015, Alexandra Estate Rose Mourvedre & Grenache 2015, Пекин става световна столица на виното през 2018 г., Шести Балкански винен фестивал 3-4 юни 2017 Гранд Хотел София, 5 начина да подобрим вкуса на виното, Розе - Малката Звезда 2012, Коя ще бъде напитката на 2017 година ?, Крилце или кълка ( L'aile ou la cuisse 1976 ), Domaine Bessa Valley отбелязва празника на виното Трифон Зарезан, Розе от България и от Прованс, Топ 10 винени барове в Париж !, Как да се насладим на истинското вино, Винарска изба “Манастира”, С какви храни и ястия да поднесем Совиньон блан, Приятели и посланици на българското виното в Лондон, Технология за производство на бяло вино, Виното – без вода, захар и с ограничено количество серен диоксид, Дегустация на испански вина от по-слабо познати области, Презентации и майсторски класове на Discover.Vino World 2017, DIVINO Guide Българските вина 2013 е вече на пазара, VIA VERDE, Винен салон - Rose Wine Expo 2017, Odrysia Gris 2015 - Arcadia Vineyards, София се превръща отново в столица на българското вино!, Специални награди за вино от местен сорт за първи път на ВИНАРИЯ 2017, С коктейл от ракия представят България като домакин на Concours Mondial de Bruxelles, Технология за производство на червено вино, Винарска изба Шато Бургозоне спечели наградата на exporter.bg „Златната изба на България“ за 2016 г., Young § Crazy 2014 - Вила Мелник, Мъж доживя до 107 години, променяйки едно-единствено нещо в менюто си!, Изба Боровица, Енолог на годината е Стоян Стоянов, Карнобат, DIVINO Guide Българските вина 2013 е вече на пазара, Вино, Храна и Туризъм 2017

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове