Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Броени дни остават до откриването на IV Фестивал на виното Бургас

Броени дни остават до откриването на IV Фестивал на виното Бургас

Броени дни остават до откриването  на IV Фестивал на виното Бургас - winebg.info

#WineFestBurgas 2017
От 28 до 30 юли експоцентър "Флора" в Бургас отново ще събере ценителите и любителите на българско и чуждо вино.

Броени дни остават до откриването  на IV Фестивал на виното Бургас - winebg.info
Ще пълнят чашите и душите на гостите на Фестивала и ще демонстрират изключителните качества на вината родно производство.
Българските винопроизводители ще премерят сили и с вносни аржентински, френски, чилийски и испански вина.

За първи път на Фестивала
- Дегустация на първото синьо антивино в света
- Дегустация на качествени спиртни напитки от Сърбия
- Дегустация на зелено вино
Ново предизвикателство в ЗЕЛЕН цвят за любителите и ценителите на виното от Finca Casa Blanca. За първи път на #WineFestBurgas 2017 -Зелено вино! Finca Casa Blanca Green Wine BG Зеленото вино се произвежда в района Валенсия по най-съвременните технологии в сектора. Добре подбраната комбинация между познатите сортове грозде Шардоне и Вердехо създава запомнящ се вкус, с ясно изразена киселинност. Тази година фирмата производител получава златен медал от участието си в международния конкурс International Wine Contest Bucharest 2017.

Летният фестивал ще продължи традицията от миналата година с дегустация на оранжево вино. Цветната гама ще бъде допълнена от качествени бели, червени и розета.

Всички вина ще могат да се дегустират и закупят на цени на производител от мястото на събитието.
За първи път и специално за събитието сме подготвили листовка с множество награди за посетителите.Тя ще се разпространява безплатно в града и региона и ще включва освен наградите, талон с отстъпка от цената на входния билет.
Отново за феновете на българското сирене с трюфели DU CHEF RADICHEV. Тази година ще има козе, овче и краве сирене, представено на специален щанд за събитието.

Посетителите ще могат да се насладят на неповторимия вкус на италиански шоколад от Торино, а така също да отпият и глътка ароматно кафе от Caffe L’Antico , създадено от четири поколения италиански пекари на кафе от 1909 г.
Коктейли на винена основа ще предложи специално създаденият за събитието Wine Craft Bar.
Още много и разнообразни изненади и винени предизвикателства ще открият посетителите и тази година
от 28 до 30 юли в изложбен център "Флора" в Бургас.
Входен билет - 7 лв., включващ дегустации на всички щандове.
Работното време на Фестивала на виното - Бургас 2017 ще бъде от 16,00 до 22,00 часа.
Очакваме ви на най-голямото винено събитие за Южното Черноморие!

Повече информация и на https://www.facebook.com/wine.fest.burgas/

ІV Бургаски фестивал на виното се организира
от Националната лозаро-винарска камара и "Експо тим" ООД със съдействието на община Бургас.


Броени дни остават до откриването  на IV Фестивал на виното Бургас - winebg.info

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Съчетаването на вино и храна е сред акцентите на DiVino.Taste 2013, Виното помага и на бъбреците, Стая и шампанско в Ню Йорк за 25 хил. долара, Каскада от събития представя България преди Световния винен конкурс 2016, Вино и майсторлъшки мезета превземат Мелник, Пандизчии правят бяло вино, Винарска изба Вила Мелник представя новите си вина на Трифон Зарезан!, Енолог на годината 2015, Bergule Viognier 2012 - Villa Melnik, Сравнителна видео дегустация на рубин и пинотаж, Виното и звездите, Балканския винен фестивал е празник за душата, за сетивата и емоцията..., Cor Caroli Mavrud 2014 - Afuziv Winery, 10 интригуващи предания и легенди за виното, Кой ще сади лозя с евросубсидии, 120 души се включиха в лиричен конкурс на община Асеновград, Пловдив стана първия град с винен тур в България, Откриват „Световното по вино“ – Concours Mondial de Bruxelles, във Валядолид, Кратък урок за ароматите във виното, Rose Wine Expo 2015 през погледа на Анна Дундакова, Младото вино отново на Дефиле в Пловдив, Aureos Rose Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc 2013, Две винарски изби си поделиха голямата награда – Златен Трофей на Балканския международен винен конкурс 2015, Време за бъчви!, България може да бъде известна не само с ракия и вино, Electo Selection Cabernet Sauvignon 2012 Вила Любимец, БУРГАСКИ ФЕСТИВАЛ НА ВИНОТО 2015, Продукти на Винарска изба "Ямантиев" - Серии, Крилце или кълка ( L'aile ou la cuisse 1976 ), Zitara Rose Mourvedre & Grenache -Four Friends Winery, Cabernet Franc & Cebernet Sauvignon - Angel 2013 - Angelus Estate, Какво ще опитате на WiFo, Muscat Giallo 2013 - Spiritus Sanctus, Четвърто издание на Фестивал на виното Бургас е от 28 до 30 юли, Обстановката променя вкуса на виното

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове