Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Броени дни остават до откриването на IV Фестивал на виното Бургас

Броени дни остават до откриването на IV Фестивал на виното Бургас

Броени дни остават до откриването  на IV Фестивал на виното Бургас - winebg.info

#WineFestBurgas 2017
От 28 до 30 юли експоцентър "Флора" в Бургас отново ще събере ценителите и любителите на българско и чуждо вино.

Броени дни остават до откриването  на IV Фестивал на виното Бургас - winebg.info
Ще пълнят чашите и душите на гостите на Фестивала и ще демонстрират изключителните качества на вината родно производство.
Българските винопроизводители ще премерят сили и с вносни аржентински, френски, чилийски и испански вина.

За първи път на Фестивала
- Дегустация на първото синьо антивино в света
- Дегустация на качествени спиртни напитки от Сърбия
- Дегустация на зелено вино
Ново предизвикателство в ЗЕЛЕН цвят за любителите и ценителите на виното от Finca Casa Blanca. За първи път на #WineFestBurgas 2017 -Зелено вино! Finca Casa Blanca Green Wine BG Зеленото вино се произвежда в района Валенсия по най-съвременните технологии в сектора. Добре подбраната комбинация между познатите сортове грозде Шардоне и Вердехо създава запомнящ се вкус, с ясно изразена киселинност. Тази година фирмата производител получава златен медал от участието си в международния конкурс International Wine Contest Bucharest 2017.

Летният фестивал ще продължи традицията от миналата година с дегустация на оранжево вино. Цветната гама ще бъде допълнена от качествени бели, червени и розета.

Всички вина ще могат да се дегустират и закупят на цени на производител от мястото на събитието.
За първи път и специално за събитието сме подготвили листовка с множество награди за посетителите.Тя ще се разпространява безплатно в града и региона и ще включва освен наградите, талон с отстъпка от цената на входния билет.
Отново за феновете на българското сирене с трюфели DU CHEF RADICHEV. Тази година ще има козе, овче и краве сирене, представено на специален щанд за събитието.

Посетителите ще могат да се насладят на неповторимия вкус на италиански шоколад от Торино, а така също да отпият и глътка ароматно кафе от Caffe L’Antico , създадено от четири поколения италиански пекари на кафе от 1909 г.
Коктейли на винена основа ще предложи специално създаденият за събитието Wine Craft Bar.
Още много и разнообразни изненади и винени предизвикателства ще открият посетителите и тази година
от 28 до 30 юли в изложбен център "Флора" в Бургас.
Входен билет - 7 лв., включващ дегустации на всички щандове.
Работното време на Фестивала на виното - Бургас 2017 ще бъде от 16,00 до 22,00 часа.
Очакваме ви на най-голямото винено събитие за Южното Черноморие!

Повече информация и на https://www.facebook.com/wine.fest.burgas/

ІV Бургаски фестивал на виното се организира
от Националната лозаро-винарска камара и "Експо тим" ООД със съдействието на община Бургас.


Броени дни остават до откриването  на IV Фестивал на виното Бургас - winebg.info

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

USB Wine - изтеглете вино направо от лозята!, Пловдив ще бъде домакин на 8 то издание на DWCC 2015 през октомври 2015!, Въпрос с повишена трудност !, С дъх на рубин под Трихълмието, Китайски винен тигър, Винария 2012, Melnik 55 - 2016 - Orbelia Winery, Представят България като домакин на световен винен конкурс в САЩ, Вила Мелник, WINEPROFILE 2017 - Фестивал на Виното, Contour Pinot Noir 2011- Изба Карабунар, DiVino.Taste 2013 Програма, Дъб и вино – неповторима комбинация, Продукти на VIA VERDE, Aureos Rose Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc 2013, И замириса на..., Enigma Syrah 2014 - Malkata Zvezda, Angel's share Syrah 2016 - Midalidare Estate, Варна е на второ място по консумация на вино след София, Българските сортове и регионалният характер на вината по време на DiVino.Taste 2017, Световни топ експерти ще оценяват вината по време на Балканския винен конкурс и фестивал, Втори фестивал "Хляб и Вино" 2015 - Стара Загора, Новият бр. 76 на сп. Меню е вече на пазара, Зелено вино, DiVino.Taste отново събира българското вино под един покрив !, Каскада от събития представя България преди Световния винен конкурс 2016, В Северна или Южна България се отглеждат по-добри червени вина?, Тероар - еп.1, България ще бъде домакин на Световния конгрес по лозарство и винарство, ПОТЕНЦИАЛЪТ НА БЪЛГАРСКИЯ ТУРИЗЪМ И ВИНОПРОИЗВОДСТВО Е ОГРОМЕН е мнението на чуждестранни и български дегустатори в Concours Mondial de Bruxelles 2016, AplauZ - Merlot 2012 Villa Melnik, Discover.Vino World представя: вината от Италия и Франция на българския пазар, Винарна Свищов, 120 души се включиха в лиричен конкурс на община Асеновград, Какво е съдържанието на виното?

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове