Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » България ще бъде домакин на Световния конгрес по лозарство и винарство

България ще бъде домакин на Световния конгрес по лозарство и винарство

Снимка winebg.info

Правителството одобри домакинството на България на 40-ия Световен конгрес по лозарство и винарство и 15-ата Генерална асамблея на Международната организация по лозата и виното, които ще се проведат в периода 29 май – 2 юни 2017 г. в София.

Провеждането на този престижен форум у нас ще бъде огромна реклама за българското вино, както и за България като страна винопроизводител. Събитие от подобен мащаб ще бъде и изключителна възможност за обмяна на опит и добра презентация на страната ни като дестинация за културен и винен туризъм, посочват от правителствената информационна служба.

В рамките на конгреса експерти от цял свят ще представят постиженията си, ще бъдат разисквани научно-технически теми и ще могат да се осъществят полезна обмяна нa опит и иновации.

Конгресът ще събере над 1000 представители от всички 46 държави-членки на Международната организация по лозата и виното.

Снимка winebg.info

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

15 любопитни факта за виното, Беса Валей, Как да се справим с безсънието, Защо точно шардоне?, За пръв път на български език световният бестселър „Може и без хайвер“ на Йоханес Марио Зимел от издателство Gourmet Publishing, “Yes Chef“ - „Една от великите кулинарни истории на нашето време.“, Откриват „Световното по вино“ – Concours Mondial de Bruxelles, във Валядолид, Кое вино подхожда най-много на зодията ви, Enigma "Experience" 2009 - ВИ Малката Звезда, Aplauz Syrah Reserve 2011 - Villa Melnik, Вкусът на българското вино преди и сега – какво се промени?, 12 от най-впечатляващите винарни по света, Виното като ритуал и религия, Как да бутилираме виното?, Винарна "Малката звезда", Тракия Cabernet Sauvignon Reserve 2012 Винарска изба "Манастира", Приятели и посланици на българското виното в Лондон, Международен панаир Пловдив ще е център на Световния винен конкурс, Мегафорумът за агробизнес, вино и храни в Пловдив става по-мащабен, Енолог на годината е Стоян Стоянов, Карнобат, Изпращаме мостри за „Световното по вино“ през 2017г., Bergule Viognier 2012 - Villa Melnik, Оцетът на милиардера от Бенджамин Уолъс, St-Rose La Grande Belezza 2016 - Alexandra Estate, Bononia Estate - Rose Ooh La La 2015, Броени дни остават до откриването на IV Фестивал на виното Бургас, ФЕСТИВАЛ ВИНО И ХРАНА гр. Варна 2015, Как да си гледате на… вино?, ПОТЕНЦИАЛЪТ НА БЪЛГАРСКИЯ ТУРИЗЪМ И ВИНОПРОИЗВОДСТВО Е ОГРОМЕН е мнението на чуждестранни и български дегустатори в Concours Mondial de Bruxelles 2016, 16 класически шардонета от Шабли, Новите лица на ризлинг, Търговци изкупиха всички бутилки от вината със „Златен ритон“, Над 4000 души посетиха третото издание на форума за българско вино DiVino.Taste!, Ползата от червеното вино била преувеличена, Пийте вино Вестерос, като любимите си герои от "Game Of Thrones"

BGtop.net Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове