Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » България ще бъде домакин на Световния конгрес по лозарство и винарство

България ще бъде домакин на Световния конгрес по лозарство и винарство

Снимка winebg.info

Правителството одобри домакинството на България на 40-ия Световен конгрес по лозарство и винарство и 15-ата Генерална асамблея на Международната организация по лозата и виното, които ще се проведат в периода 29 май – 2 юни 2017 г. в София.

Провеждането на този престижен форум у нас ще бъде огромна реклама за българското вино, както и за България като страна винопроизводител. Събитие от подобен мащаб ще бъде и изключителна възможност за обмяна на опит и добра презентация на страната ни като дестинация за културен и винен туризъм, посочват от правителствената информационна служба.

В рамките на конгреса експерти от цял свят ще представят постиженията си, ще бъдат разисквани научно-технически теми и ще могат да се осъществят полезна обмяна нa опит и иновации.

Конгресът ще събере над 1000 представители от всички 46 държави-членки на Международната организация по лозата и виното.

Снимка winebg.info

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Better Half - Single Vineyard Zmeevo 2013, Класирането на Фестивала на виното и културното наследство Августиада 2014, Розе от България и от Прованс, Yamantiev’s Viognier Single Vineyard 2012, Уникалният формат на Града на виното впечатли световните енолози, Българско сирене за българско вино !, Стандартната бутилка за вино, Aureos merlot 2009 reserve Винарна Свищов, 11 романтични идеи за винен туризъм в България, Винарска изба “Манастира”, Дървена бутилка пресъздава отлежаването в барик, Как се съчетават постни ястия с червено вино?, Как да се справим с безсънието, Брой 14 на Divino Magazine е вече на пазара!, ВИП зона за ексклузивни вина за първи път на ВИНАРИЯ 2018, Тероар - еп.5, Каква чаша да изберем ?, Панорамни снимки на винарски изби от цял свят, Вино - цени и рекорди, Discover.Vino представя вината на Бордо и Долината на Рона !, Правят град на виното, Наградите на Августиада`2013, VVV Карта на винените маршрути в Мелнишкия регион, Световни дипломати и политици от Европейския парламент дегустират български вина в Брюксел, Австрия в бяло, Rose Wine Expo 2015 през погледа на Анна Дундакова, 5 типа мъже, 5 сорта вино, на които те приличат, Вино и стил - еп.7, Фондю и вино, Десерти и сладки вина - неустоима комбинация, Вино и стил - еп.7, USB Wine - изтеглете вино направо от лозята!, Дефиле „Вино и гурме“ - Пловдив 2017, Илиян Петракиев - Сомелиер на 2016 годината, И бялото вино е полезно за сърцето?

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове