Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Друго за виното » Craft Beer Taste събира микропивовари и вносители на крафт бири!

Craft Beer Taste събира микропивовари и вносители на крафт бири!

Снимка

През последните години у нас започнаха да се появяват все повече малки пивоварни и така се оформи една истинска общност на почитателите на крафт бирите. Тенденцията съществува вече повече от две десетилетия в Западна Европа и Съединените щати, където занаятчийското пивоварство е на особена почит. Ето че и в България се говори все по-често за това приятно явление.


Заповядайте на първия по рода си Craft Beer Taste, на 15 декември 2016 година от 12:00 до 20:00 часа в Софарма Бизнес Тауърс, организиран от DiVino! На едно място за пръв път се събират микропивовари от България и вносители на крафт бири, за да представят продуктите си пред най-запалените ценители.

По време на Craft Beer Taste ще разберете любопитни детайли за сервирането и консумацията на крафт бирите, ще научите защо няма сезони за крафт бирата и какви са разликите в стиловете и произхода на крафт бирите от България и света.

За да представят занаятчийските си продукти, в Craft Beer Taste ще участват най-добрите български микропивовари и вносители на крафт бири у нас:

100Beers
Айляк
Артизан
Beers.bg
Brewforia
Пивоварна Blek Pine
Бял Щърк
Пивоварна Веритас
Пивоварна Диво Пиво
EVOE
Жива бира Jagerhof
Крафт пивоварна Ромбус


Какво: Craft Beer Taste

Кога: 15 декември 2016 г.

Къде: Софарма Бизнес Тауърс, ет. 2, търговски център – пространството пред магазин Vintageclub.

Вход: дегустацията е с вход 12 лв. срещу които получавате 10 талона. Ще можете да закупувате допълнителни талони за дегустация на касата на събитието.

Билети може да закупите онлайн от магазин Vintageclub.bg:http://www.vintageclub.bg/category/sabitia-37

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/679265372228652/

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

3 вина бяха отличени с престижния приз „Златен ритон“ в тазгодишния конкурс на „Винария“, Slow Food гостува на DiVino.Taste, Вино и стил - еп.4, Продадоха имението на Робин Уилямс за 18.1 млн. долара, Как да съхраним своето вино?, Винарска изба Рупел, DiVino.Taste представя: какво ни очаква през новия европейски програмен период, Ден на виното на река Дунав, КАК ДА ОХЛАДИТЕ ВИНО ЗА 20 МИНУТИ, Рапърът Джей Зи си купи елитна марка шампанско, Вино от България очарова посетителите на „Мегавино“ - най-голямото изложение в Белгия, Холандия и Люксембург, НАД 15 ХИЛЯДИ ПОСЕТИХА ГРАДЪТ НА ВИНОТО В ПЪРВИТЕ ДВА ДНИ НА ВИНАРИЯ 2015, Етикет при поднасянето и консумация на червено вино, В салона на виното за 15-и път, Над 300 марки качествени вина очакват посетителите на ІV Бургаски фестивал на виното, “Tирбушон” от бъдещето, Christie's продава колекция от вина на Джоел Малин, Приключения по пътя на виното, Кърмит Линч, Мидалидаре естейт спечели Августиада 2017, Дом на виното в София, Виното се оказва опасно за зъбния емайл, Изба Румелия спечели Гранд Трофея на BIWC 2017, Вила Юстина, еXcentric Incanto – Ivan Lechev edition 2015 Medi Valley Winery, Футуристичен винен бутик, Syrah 2013 - Gulbanis Wine, Защо французите получават рядко инфаркт?, Merlot 2013 - Dives Winery, “Да готвиш за Пикасо” от Камий Обре Новата книга на Издателство Гурме, Направете си сангрия, Глювайн - вино срещу грип и простуда, Фестивал утвърждава Варна като гурме дестинация, 25 произведения от коркови тапи, Legio I Sauvignon Blanc 2015 - Svishtov Winery, От домашно вино може да пропееш, но и да ти прилошее

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове