Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Друго за виното » Craft Beer Taste събира микропивовари и вносители на крафт бири!

Craft Beer Taste събира микропивовари и вносители на крафт бири!

Снимка

През последните години у нас започнаха да се появяват все повече малки пивоварни и така се оформи една истинска общност на почитателите на крафт бирите. Тенденцията съществува вече повече от две десетилетия в Западна Европа и Съединените щати, където занаятчийското пивоварство е на особена почит. Ето че и в България се говори все по-често за това приятно явление.


Заповядайте на първия по рода си Craft Beer Taste, на 15 декември 2016 година от 12:00 до 20:00 часа в Софарма Бизнес Тауърс, организиран от DiVino! На едно място за пръв път се събират микропивовари от България и вносители на крафт бири, за да представят продуктите си пред най-запалените ценители.

По време на Craft Beer Taste ще разберете любопитни детайли за сервирането и консумацията на крафт бирите, ще научите защо няма сезони за крафт бирата и какви са разликите в стиловете и произхода на крафт бирите от България и света.

За да представят занаятчийските си продукти, в Craft Beer Taste ще участват най-добрите български микропивовари и вносители на крафт бири у нас:

100Beers
Айляк
Артизан
Beers.bg
Brewforia
Пивоварна Blek Pine
Бял Щърк
Пивоварна Веритас
Пивоварна Диво Пиво
EVOE
Жива бира Jagerhof
Крафт пивоварна Ромбус


Какво: Craft Beer Taste

Кога: 15 декември 2016 г.

Къде: Софарма Бизнес Тауърс, ет. 2, търговски център – пространството пред магазин Vintageclub.

Вход: дегустацията е с вход 12 лв. срещу които получавате 10 талона. Ще можете да закупувате допълнителни талони за дегустация на касата на събитието.

Билети може да закупите онлайн от магазин Vintageclub.bg:http://www.vintageclub.bg/category/sabitia-37

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/679265372228652/

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Започна обратното броене на българската винена класация DiVino Топ 50, Wine Folly нова книга от издатеслство Гурме, Вино и стил - еп.10, Между по-кисело и по-сладичко вино, AplauZ - Merlot & Syrah Reserve 2011 Villa Melnik, Виното издава характера на човека, Зеленчуци на скара - с бяло или червено вино?, Виното сваля килограми и освобождава от стреса, Ветеранът актьор Жерар Депардийо се снима във френски филм който се сравнява с хитовия "Отбивки"., Дойде време за седмото издание на DiVino.Taste!, Alexandra Estate, Розе Свети Илия 2009, Петият юбилеен Балкански винен конкурс и фестивал 2016 стартира с много силна програма, Как говори цветът на виното, 13 енолози са номинирани в тазгодишния конкурс Енолог на годината, организиран от СЕБ, Вила Юстина – отличие в бутилка, Дегустация: златното шардоне на България, Divino magazine - брой 1, Гроздовите семки са извор на здраве, Колекционерите на вино се насочват към портото, Todoroff Boutigue Rainbow Silver 2013, Компоненти на дегустацията III: Вкусът, Винарна Свищов, БУРГАСКИЯТ ФЕСТИВАЛ НА ВИНОТО 2015 СТАРТИРА НА 30 ЮЛИ, Лятно предложение: две български розета от мавруд!, Какво да направим с неизпитото вино?, Над 4000 души посетиха третото издание на форума за българско вино DiVino.Taste!, Лятно предложение: две български вина от мискет!, Discover.Vino представя специалните вина!, Вино и стил - еп.5, Серия SPANCHA 2016 - Rupel Winery, Световни винени експерти идват в София за Балканския винен конкурс и фестивал, Сравнителна видео дегустация на рубин и пинотаж, София се превръща отново в столица на българското вино!, Винарска изба Four Friends

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове