Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Друго за виното » Craft Beer Taste събира микропивовари и вносители на крафт бири!

Craft Beer Taste събира микропивовари и вносители на крафт бири!

Снимка

През последните години у нас започнаха да се появяват все повече малки пивоварни и така се оформи една истинска общност на почитателите на крафт бирите. Тенденцията съществува вече повече от две десетилетия в Западна Европа и Съединените щати, където занаятчийското пивоварство е на особена почит. Ето че и в България се говори все по-често за това приятно явление.


Заповядайте на първия по рода си Craft Beer Taste, на 15 декември 2016 година от 12:00 до 20:00 часа в Софарма Бизнес Тауърс, организиран от DiVino! На едно място за пръв път се събират микропивовари от България и вносители на крафт бири, за да представят продуктите си пред най-запалените ценители.

По време на Craft Beer Taste ще разберете любопитни детайли за сервирането и консумацията на крафт бирите, ще научите защо няма сезони за крафт бирата и какви са разликите в стиловете и произхода на крафт бирите от България и света.

За да представят занаятчийските си продукти, в Craft Beer Taste ще участват най-добрите български микропивовари и вносители на крафт бири у нас:

100Beers
Айляк
Артизан
Beers.bg
Brewforia
Пивоварна Blek Pine
Бял Щърк
Пивоварна Веритас
Пивоварна Диво Пиво
EVOE
Жива бира Jagerhof
Крафт пивоварна Ромбус


Какво: Craft Beer Taste

Кога: 15 декември 2016 г.

Къде: Софарма Бизнес Тауърс, ет. 2, търговски център – пространството пред магазин Vintageclub.

Вход: дегустацията е с вход 12 лв. срещу които получавате 10 талона. Ще можете да закупувате допълнителни талони за дегустация на касата на събитието.

Билети може да закупите онлайн от магазин Vintageclub.bg:http://www.vintageclub.bg/category/sabitia-37

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/679265372228652/

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Китайски винен тигър, Тероар - еп.5, Три аржентински вина от малбек, Expressions Misket & Muscat 2015 - Via Verde, Shiroka Melnik Reserve 2013 - Villa Melnik, България с най-високото отличие от световен конкурс за високоалкохолни напитки, Компоненти на дегустацията I: Окото, Енолог на годината е Стоян Стоянов, Карнобат, Винената Дипломация – Балканите на фокус на четвъртия Балкански винен конкурс и фестивал, Tamianka - 2016 Rupel Winery, Как ние възприемаме виното?, Черга Розе 2012 Домейн Менада, 5 основни етапа за начинаещи винолюбители ПРЕДИ дегустация, Световни топ експерти ще оценяват вината по време на Балканския винен конкурс и фестивал, Lenea Muscat 2015 - Domain Marsh, За пръв път на български език световният бестселър „Може и без хайвер“ на Йоханес Марио Зимел от издателство Gourmet Publishing, Craft Beer Taste събира микропивовари и вносители на крафт бири!, DIVINO Guide Българските вина 2013 е вече на пазара, Панорамни снимки на винарски изби от цял свят, Джейми Гууд: “Тук сме, за да разкажем историята”, Ванилена сол - нов роман от издателство Гурме, Продукти на Винарна "Малката звезда" серия: Енигма, Lenea Muscat 2015 - Domain Marsh, Ден на виното и любовта 14 февруари, Златния киликс при Черноморско Злато - Rose Wine Expo 2017, Rose Wine Expo 2015 през погледа на Анна Дундакова, Aureos Rose Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc 2013, Какво всъщност е "натурално вино"?, Винарна Свищов, Тероар - еп.4, Ден на виното на река Дунав, Виното като любовник, Седемте най-често допускани грешки при избора на вино, Розовите вина на България имат своето място и то се нарича Rose Wine Expo Kazanlak, Фотогалерия: Най-добрите розета бяха отличени за трети път

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове