Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Теодосий Спасов открива "Дефиле на младото вино - 2016"

Теодосий Спасов открива "Дефиле на младото вино - 2016"

Снимка
На 25 ноември от 14 ч. виртуозният Теодосий Спасов ще радва любителите на виното, давайки старт на Дефиле на младото вино . Мястото е ул. Съборна 2-4, в подножието на Стария град на Пловдив.

По традиция откриването е предшествано от Дионисиево шествие, което започва от 13 часа от площада пред Общината към Стария град, съпровождано от Ансамбъл „Тракия”. Символичният старт на консумацията на младо вино ще бъде дадена с отваряне на „Бъчвата на младото вино“, която е предоставена от миналогодишния носител на златното отличие.

Посетителите на традиционното изложение на млади български вина ще могат да се насладят на рекорден брой български вина – над 200 вида от продукцията на 32 водещи винопроизводителя от цялата страна. Дегустациите ще се проведат в неповторимата атмосфера на 12 емблематични места в Стария град, сред които галерии, музеи и ресторанти. В част от обектите ще бъде предлагана специално приготвена храна за дегустациите, участие във фестивала ще вземат и производителите на мед със своята екологична продукция. Петък и събота дегустациите продължават до 19 часа, а в неделния ден до 18 часа.

"ДЕФИЛЕ НА МЛАДОТО ВИНО" локации, участници, както и карта на Стария Град, Пловдив.

Снимка

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Digi.Taste или къде се пресичат виното и виртуалната среда, 10 интригуващи предания и легенди за виното, Филип Харманджиев: биодинамичното земеделие е свобода и селянин, това звучи гордо!, С коктейл от ракия представят България като домакин на Concours Mondial de Bruxelles, Queen Elena Cuvee 2012 Maryan Winery, Речник на дегустационните термини, Анна Дундакова: Българското вино е част от националното богатство на страната, Класирането на Фестивала на виното и културното наследство Августиада 2014, Защо да хапваме грозде, Петият юбилеен Балкански винен конкурс и фестивал 2016 стартира с много силна програма, Шест български вина получиха „Златен ритон“ на ВИНАРИЯ 2017, Търговци изкупиха всички бутилки от вината със „Златен ритон“, Aplauz - Каберне Совиньон Резерва 2012 Вила Mелник, Aplauz - Каберне Совиньон Резерва 2012 Villa Melnik, Брой 17 на Divino Magazine е вече на пазара!, 5 магазинa за вино които ще ви изумят, Компоненти на дегустацията III: Вкусът, Вино и стил - еп.1, Какво да направим с неизпитото вино?, 10 причини да пием розе, Виното издава характера на човека, Община Асеновград ще отваря пак Музей на виното, Enigma Mavrud 2013 - Malkata Zvezda, Остават броени дни до откриването на Балкански фестивал на ракията в София, Вино според характера, Coravin- иновативна джаджа, Spancha Sangiovese 2016 - Rupel Winery, Маратон за ценители на виното и храната в Международен панаир Пловдив, Вълшебното вино Малбек, Най-популярните червени вина, БЪЛГАРИЯ Е В ТОП 10 НА ВИНЕНИТЕ ДЕСТИНАЦИИ В СВЕТА, Българин в Топ 20 на винарите в Калифорния, Тероар - еп.2, За виното – с любов ...и още нещо, Винарска изба Шато Бургозоне спечели наградата на exporter.bg „Златната изба на България“ за 2016 г.

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове