Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Теодосий Спасов открива "Дефиле на младото вино - 2016"

Теодосий Спасов открива "Дефиле на младото вино - 2016"

Снимка
На 25 ноември от 14 ч. виртуозният Теодосий Спасов ще радва любителите на виното, давайки старт на Дефиле на младото вино . Мястото е ул. Съборна 2-4, в подножието на Стария град на Пловдив.

По традиция откриването е предшествано от Дионисиево шествие, което започва от 13 часа от площада пред Общината към Стария град, съпровождано от Ансамбъл „Тракия”. Символичният старт на консумацията на младо вино ще бъде дадена с отваряне на „Бъчвата на младото вино“, която е предоставена от миналогодишния носител на златното отличие.

Посетителите на традиционното изложение на млади български вина ще могат да се насладят на рекорден брой български вина – над 200 вида от продукцията на 32 водещи винопроизводителя от цялата страна. Дегустациите ще се проведат в неповторимата атмосфера на 12 емблематични места в Стария град, сред които галерии, музеи и ресторанти. В част от обектите ще бъде предлагана специално приготвена храна за дегустациите, участие във фестивала ще вземат и производителите на мед със своята екологична продукция. Петък и събота дегустациите продължават до 19 часа, а в неделния ден до 18 часа.

"ДЕФИЛЕ НА МЛАДОТО ВИНО" локации, участници, както и карта на Стария Град, Пловдив.

Снимка

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Червено, бяло, розе, пенливо - кое вино е най-полезно, Mystery Debut - Cabernet Sauvignon 2015 Afuzov Winery, Чуждестранни лектори за тайните на местните винени сортове на ВИНАРИЯ 2017, Домейн Менада, Събират мостри на български ракии за престижен световен конкурс, Odrysia Gris 2015 - Arcadia Vineyards, София ще се превърне в Балканска столица на виното на 28-29 май 2016, Дегустационни комисии на V национален конкурс за розе "ЗЛАТЕН КИЛИКС" - Казанлък 05 юни 2015, Разберете как се лекува с вино! Всичко за енотерапията на едно място !, НОВА КАТЕГОРИЯ ЗА СТАРИ ВИНА ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА CОNCOURS MONDIAL DE BRUXELLES В ПЛОВДИВ, Ранна мелнишка лоза, Любка и Никола Зикатанови за Вила Мелник, Фестивал „Дефиле на младото вино” - предистория, Соаве - Виното на Данте, ПОТЕНЦИАЛЪТ НА БЪЛГАРСКИЯ ТУРИЗЪМ И ВИНОПРОИЗВОДСТВО Е ОГРОМЕН е мнението на чуждестранни и български дегустатори в Concours Mondial de Bruxelles 2016, София ще се превърне в Балканска столица на виното на 28-29 май 2016, Две винарски изби си поделиха голямата награда – Златен Трофей на Балканския международен винен конкурс 2015, Търговци изкупиха всички бутилки от вината със „Златен ритон“, Бъчвата като мебел и аксесоар, Alexandra Estate - Merlot & Cabernet Sauvignon & Petit Verdot 2014, Soli Rose 2016 - Edoardo Miroglio, 5 магазинa за вино които ще ви изумят, Специалисти от над 50 страни в света проявяват интерес към България, Световни дипломати и политици от Европейския парламент дегустират български вина в Брюксел, Как да се справим с безсънието, ГРАДЪТ НА ВИНОТО СЕ РАЗРАСТВА И ПЕЧЕЛИ ВСЕ ПОВЕЧЕ ФЕНОВЕ, София ще се превърне в Балканска столица на виното на 28-29 май 2016, КАК ДА ОХЛАДИТЕ ВИНО ЗА 20 МИНУТИ, “1000 км около София”, Yamantiev’s Viognier Single Vineyard 2012, Как да се избавим от излишните килограми, Повече от 5000 души посетиха четвъртото издание на DiVino.Taste, Продукти на Spiritus Sanctus - Мускат Джиало, Вионие, Розе, София ще се превърне в Балканска столица на виното на 28-29 май 2016, Domaine Boyar Quantum Pinot Noir & Merlot 2010

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове