Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » София се превръща отново в столица на българското вино!

София се превръща отново в столица на българското вино!

Снимка winebg.info

Броени дни остават до началото на шестото издание на DiVino.Taste. Най-големият форум на българското вино ще се проведе от 18 до 20 ноември 2016 г. Мястото е известно и лесно – зала 3 на НДК в София.

За тазгодишното издание на DiVino.Taste на едно място се събират рекорден брой производители на български вина – 73, за да представят най-доброто от своята продукция. За пореден път през тези три дни София се превръща и в столица на българското вино! Някои от винопроизводителите са познати от години, а други ще направят своя дебют пред широката публика именно на DiVino.Taste.

Снимка winebg.info

Производители и потребители на едно място

Още след първото издание, през 2011 в Централния военен клуб, DiVino.Taste показа, че е най-успешният формат за популяризиране на качественото българско вино. По време на изложението посетителите получават уникална възможност да опитат нови продукти и да се ориентират в голямото разнообразие на пазара. DiVino.Taste събира на едно място едновременно хората, които създават българското вино и онези, за които то е предназначено.

Освен да дегустират огромното разнообразие от вина, посетителите ще имат възможност и да закупят предпочитаните сред тях на специални цени.

Акцент тази година е поставен върху развитието на българските вина. По време на DiVino.Taste ще научим и как изглеждат местните сортове, погледнати отвън, какъв е потенциалът за отлежаване на белите вина у нас, ще надникнем и сравним някои вина от легендарните тероари по света.

Пълна програма на DiVino.Taste

Заповядайте на 18, 19 и 20 ноември в зала 3 на НДК в София, защото българското вино заслужава!

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки

Тагове

Виното намалява шансовете за забременяване, България е на 7 място по брой спечелени медали на Concours Mondial de Bruxelles, Spancha Melnik 55 Rupel Winery 2016, Bergule – Chardonney & Viognier 2012, Още за “FACES”- официалното вино на световното по футбол в Бразилия, Брой 13 на DiVino Magazine е вече на пазара!, Rubin 2013 - Santa Maria, СЛЕДВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ С ПОГЛЕД КЪМ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ ВИНЕН ПАЗАР, Домейн Менада, AplauZ Viognier 2013 - Villa Melnik, Живко Енчев е победителя в Сомелиер на годината 2017, Mavrud Reserve 2012 - Villa Melnik, Спиро Стоянов - без всякакви компромиси, AplauZ Viognier Sur Lie 2015 - Villa Melnik, Празничното настроение идва с Craft Beer Taste!, Black Label Cabernet Sauvignon 2015 - Terra Tangra, Пресконференция - шести Балкански винен фестивал 2017, MH WINE SELECTION, Изпращаме мостри на ракия за известен световен конкурс, София се превръща отново в столица на българското вино!, Червено, бяло, розе, пенливо - кое вино е най-полезно, Най-нелепите въпроси за виното, Бяло вино с месо? Естествено!, Златните ритони от „Винария 2016“ представи на специална дегустация сомелиер No 1 на България за 2012 година Вихрен Велков, AplauZ - Rose 2013 Villa Melnik, Среща с Георги Николов Сомелиер номер 1 за 2015 г., Виното сваля килограми и освобождава от стреса, Казанлък - столица на виното „Розе", DiVino.Taste отново представя най-доброто от българското вино!, Анна Дундакова: Българското вино е част от националното богатство на страната, Вино и стил - еп.10, Вино и стил - еп.2, Колко и как да пием вино, 10 причини да станете любител на виното, Легендите за чукането с чаши

BGtop.net Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове