Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Започна обратното броене до DiVino.Taste 2016

Започна обратното броене до DiVino.Taste 2016

Снимка

Шестото издание на най-големия форум за българско вино DiVino.Taste ще се проведе от 18 до 20 ноември 2016 година. Билети могат да бъдат закупени за един, два или всичките три дни на за изложението.

Близо 70 производители на български вина ще представят най-доброто от своята продукция. За пореден път през тези три дни ще празнуваме виното!

Мястото е известно и лесно – зала 3 на НДК в София. Посетителите ще имат възможност да дегустират над 500 вина, да се срещнат с хората, които ги създават, да научат лично от тях историята зад всяко вино. За някои виното е история и магия, за други – изражение на природата, за трети то е рожба на талантливи лозари и винари, влюбени в работата си. То е също аромати и вкус, мисъл и удоволствие... Виното е всичко това, но и още нещо: през ноември българското вино е DiVino.Taste!

Снимка

Шест години са и много, и малко. Много, защото през това време DiVino.Taste извървя дълъг път и се превърна в най-големия форум на българското вино. От друга страна шест години са малко, защото виното на България тепърва поема по един нов и дълъг път и едва сега започва да разкрива истинския си потенциал.

Още след първото издание, през 2011 в Централния военен клуб, DiVino.Taste показа, че е най-успешният формат за популяризиране на качественото българско вино. По време на изложението посетителите получават уникална възможност да опитат нови продукти, да научат повече за отделни подзони или сортове и да се ориентират в голямото разнообразие на пазара. DiVino.Taste събира на едно място едновременно хората, които създават българското вино и онези, за които то е предназначено. DiVino.Taste се наложи и като място, където професионалисти от чужди държави идват, за да се запознаят с българското винопроизводство.

Освен да дегустират огромното разнообразие от вина, посетителите ще имат възможност да закупят предпочитаните сред тях на специални цени от Casavino.

По традиция, заедно с изложбената част, програмата на DiVino.Taste ще предложи много майсторски класове, семинари, лекции и презентации.

Подробна програма за DiVino.Taste 2016

Снимка

Акцент тази година е поставен върху развитието на българските вина. Ще научим и как изглеждат местните сортове, погледнати отвън, какъв е потенциалът за отлежаване на белите вина у нас, ще надникнем и сравним някои вина от легендарни тероари. Очаквайте съпътстващата ни програма, която и тази година е много силна!

Заповядайте на 18, 19 и 20 ноември в зала 3 на НДК в София, защото българското вино има нужда от вас!

Повече информация за събитието може да намерите ТУК
Билети за изложението, курсовете и майсторските класове ще може да бъдат закупени на www.vintageclub.bg

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Дойде време за седмото издание на DiVino.Taste!, Вино и стил - еп.9, Едно фино, моля!, Топ 10 на кулинарния туризъм в Европа, Вила Юстина, Villa Yustina Rouge 2016, Вина от местни сортове със силно присъствие на ВИНАРИЯ 2018, Вино и стил - еп.8, Община Асеновград ще отваря пак Музей на виното, Zitara Sauvignon Blanc "Four Friends" 2014, Bergule Melnik 2013 - Villa Melnik, Храни за вино и вино за храната, Пловдив става световна столица на спиртните напитки през 2018, ФЕСТИВАЛ ВИНО И ХРАНА – една история с вкус Варна, 21 – 23 април 2017, Агнешко: с розе или червено?, Bononia Estate - Rose Ooh La La 2015, Чушки със сирене - с какво вино да ги комбинираме?, Вино и стил - еп.2, Най-популярните цитати на известни личности за виното, Етикети за вино / Wine labels, България е на 7 място по брой спечелени медали на Concours Mondial de Bruxelles, GastronomiX 2016, USB Wine - изтеглете вино направо от лозята!, Местно време, БНТ2 Благоевград - 10 юли 2013, Над 7500 посетители дневно идват на мегафорума в Международен панаир Пловдив, Чаша вино на ден предпазва костите от изтъняване, Лятно предложение: две български вина от димят и тамянка, Международен панаир Пловдив ще е център на Световния винен конкурс, DiVino.Taste 2017 представя прочути винарски региони, USB Wine - изтеглете вино направо от лозята!, Pure Pink Rose 2016 - Domaine Boyar, Divino magazine - Брой 4, Дегустация на белгийски шоколад с български вина за първи път на ВИНАРИЯ 2017, Най-скъпите видове шампанско в света, Приключи Балкански винен фестивал 2015, какво дегустирахме и какво научихме.

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове