Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Храна и Вино » Българско сирене за българско вино !

Българско сирене за българско вино !

Снимка

Имаме удоволствието да Ви предложим нашите млечни продукти – сирена, произведени по специална фирмена технология с подбрано, висококачествено краве мляко и българска закваска. Поради хранителните си свойства е важен и ценен хранителен продукт, подходящ за директна консумация и кулинарни цели. Такива бяха думите на собственика на "МИЛК ГРУП" ЕООД на щанда им в палата 10 на Международния пловдивски панаир. Също така българското краве сирене е много подходящо за вино, съчетава се добре с български мавруд, мелник 55,мерло и каберне совиньон.

Снимка

Мандрата е създадена през 1992. През 2006 е построен и пуснат в експлоатация новият производствен цех за сирене, съобразен с новите изисквания на предприсъединителния договор с ЕС по действащите тогава наредба 35 и 36 и регламент 852 и 853 на ЕО. През 2007г. в предприятието успешно е внедрена и работи системата НАССР, чиято основна задача е предотвратяване на събитията, а не тестване на крайните резултати.

Фирмата разполага с екип от технолог и майстор, които поддържат добрите производствени практики според изискванията на ЕС. Специфичният натурален български вкус и качество на продуктите ни се дължат на уменията на екипа и на полаганите усилия в изкупуването на качествено мляко от български производители. Изкупуването се осъществява само от лицензирани ферми с отговарящо на I-ва категория краве мляко, наблюдавано чрез ежедневни изследвания и мониторинг по регламент 852 на ЕС в независима лаборатория.

Мандрата произвежда два вида сирена : Краве сирене Пазарджик и Деликатес Екси в различни разфасовки според нуждите на потребителите.

КРАВЕ СИРЕНЕ ПАЗАРДЖИК
Снимка
Краве сирене Пазарджик е произведено по една от най-старите български технологии. Жълтият му автентичен цвят е свързан с по-дългия период на отлежаване и съответно вкусовите му качества са с компоненти, типични за зрялото българско сирене.

ДЕЛИКАТЕС ЕКСИ
Снимка
Млечният ни продукт е изработен от качествено краве мляко от I-ва категория ферми, с добавки, съобразени с предпочитанията на клиентите от по-новото поколение. Този вид продукт е с подходяща структура, консистенция и вкус сходен на традиционното краве сирене. Отговаря на всички Европейски изисквания и национални стандарти и заема значителна пазарна ниша на територията на РБ. Доказано качество и неповторим вкус.

"МИЛК ГРУП" ЕООД взе и наградата на потребителя в сектор МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ - FOODTECH 2016.

Снимка
Снимка
Снимка


КОНТАКТИ:
"МИЛК ГРУП" ЕООД
Производство и търговия на сирене;
гр. Пазарджик
Търговски отдел +359 889 919811
milk_group@abv.bg

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Готвим бъдещето с GastronomiX 2016 9-11 ноември, София, Интер Експо Център, СИХРЕ, Продукти на "Вила Юстина", Rose - 2016 Orbelia Winery, Villa Melnik - Family Tradition Cabernet & Merlot 2011, Domaine Bessa Valley отбелязва празника на виното Трифон Зарезан, Вкусът на българското вино преди и сега – какво се промени?, Мегафорумът за агробизнес, вино и храни в Пловдив става по-мащабен, България не си пада особено по виното, показва изследване, Villa Santa Maria, Истинското вино - бариера пред рака!, Пловдив става вино столица през ноември, Винзавод Асеновград, Наградите на Августиада`2013, IMAGE Reserva Red 2014 - Villa Bassarea, Една чаша вино е равна на един час във фитнеса. И още 11 причини защо да пием божествената напитка, Държавите, които пият най-много вино и къде е България?, La Bella 2015 - Rose Katarzyna Estate, Готвим бъдещето с GastronomiX 2017, 24-членно жури ще оценява най-добрите вина на ВИНАРИЯ 2017, Young § Crazy 2014 - Вила Мелник, Пловдив става световна столица на спиртните напитки през 2018, Специалисти от над 50 страни в света проявяват интерес към България, Особености на консумацията на алкохол по света, Един следобед с Михаил Марковски и сомелиерите на България, DiVino.Taste отправя поглед към вината от Балканите, Фондю и вино, GastronomiX 2016, Продукти на Вила Мелник: „Bergulе”, Открийте вкуса на Бургундия, Елзас и Лоара!, Как виното научи Пирло на футбол, Пандизчии правят бяло вино, Наградиха победителите от два световни конкурса: Concours Mondial и Spirits Selection 2017, Bergule - Syrah & Viognier 2013 Вила Мелник, Enigma Syrah 2014 - Malkata Zvezda, Melnik 55 - Rupel Winery 2015

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове