Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Храна и Вино » Българско сирене за българско вино !

Българско сирене за българско вино !

Снимка

Имаме удоволствието да Ви предложим нашите млечни продукти – сирена, произведени по специална фирмена технология с подбрано, висококачествено краве мляко и българска закваска. Поради хранителните си свойства е важен и ценен хранителен продукт, подходящ за директна консумация и кулинарни цели. Такива бяха думите на собственика на "МИЛК ГРУП" ЕООД на щанда им в палата 10 на Международния пловдивски панаир. Също така българското краве сирене е много подходящо за вино, съчетава се добре с български мавруд, мелник 55,мерло и каберне совиньон.

Снимка

Мандрата е създадена през 1992. През 2006 е построен и пуснат в експлоатация новият производствен цех за сирене, съобразен с новите изисквания на предприсъединителния договор с ЕС по действащите тогава наредба 35 и 36 и регламент 852 и 853 на ЕО. През 2007г. в предприятието успешно е внедрена и работи системата НАССР, чиято основна задача е предотвратяване на събитията, а не тестване на крайните резултати.

Фирмата разполага с екип от технолог и майстор, които поддържат добрите производствени практики според изискванията на ЕС. Специфичният натурален български вкус и качество на продуктите ни се дължат на уменията на екипа и на полаганите усилия в изкупуването на качествено мляко от български производители. Изкупуването се осъществява само от лицензирани ферми с отговарящо на I-ва категория краве мляко, наблюдавано чрез ежедневни изследвания и мониторинг по регламент 852 на ЕС в независима лаборатория.

Мандрата произвежда два вида сирена : Краве сирене Пазарджик и Деликатес Екси в различни разфасовки според нуждите на потребителите.

КРАВЕ СИРЕНЕ ПАЗАРДЖИК
Снимка
Краве сирене Пазарджик е произведено по една от най-старите български технологии. Жълтият му автентичен цвят е свързан с по-дългия период на отлежаване и съответно вкусовите му качества са с компоненти, типични за зрялото българско сирене.

ДЕЛИКАТЕС ЕКСИ
Снимка
Млечният ни продукт е изработен от качествено краве мляко от I-ва категория ферми, с добавки, съобразени с предпочитанията на клиентите от по-новото поколение. Този вид продукт е с подходяща структура, консистенция и вкус сходен на традиционното краве сирене. Отговаря на всички Европейски изисквания и национални стандарти и заема значителна пазарна ниша на територията на РБ. Доказано качество и неповторим вкус.

"МИЛК ГРУП" ЕООД взе и наградата на потребителя в сектор МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ - FOODTECH 2016.

Снимка
Снимка
Снимка


КОНТАКТИ:
"МИЛК ГРУП" ЕООД
Производство и търговия на сирене;
гр. Пазарджик
Търговски отдел +359 889 919811
milk_group@abv.bg

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Как да се насладим на истинското вино, К7 Каберне Совиньон 2013 - Балар / K7 Cabernet Sauvignon 2013 Balar, Винен оптимизъм на Балканите, Slow Food гостува на DiVino.Taste, Български тероари, BIWC 2015 участници, Пластмасовите бутилки – предимства и недостатъци, Изследвайте планетата на виното с DISCOVER.VINO WORLD 2018, Пресконференция - шести Балкански винен фестивал 2017, В салона на виното за 15-и път, Cor Caroli Rose 2015 Afuzov Winery, ВИЖТЕ СПЕЧЕЛИЛИТЕ И НАГРАДЕНИ ВИНА ОТ КОНКУРСИТЕ НА WINE FEST BURGAS 2015, Rose 2013 - Dives Winery, Иво Върбанов: Малките, занаятчийски изби, са част от организма “Българско Вино”, Българско сирене за българско вино !, ПОСЕТЕТЕ V-ТО ЮБИЛЕЙНО ИЗДАНИЕ НА ROSE WINE EXPO KAZANLAK 2015, ГРАДЪТ НА ВИНОТО СЕ РАЗРАСТВА И ПЕЧЕЛИ ВСЕ ПОВЕЧЕ ФЕНОВЕ, 100 милиона литра повече ново вино през тази година, 35 оригинални етикети за вино, Българските независими лозаро-винари с достойно представяне в Лондон, Българин в Топ 20 на винарите в Калифорния, Вино, секс и още нещо ..., Syrah 2013 - Gulbanis Wine, За осми път Rose Wine Expo събира розовите вина на България, Шест български вина получиха „Златен ритон“ на ВИНАРИЯ 2017, Натюрморт за начинаещи дегустатори, От домашно вино може да пропееш, но и да ти прилошее, Класически картини пресъздадени с вино, Новата тенденция вина с нискоалкохолно съдържание, 100 литра мерло ще се лее на Дионисиевото шествие за „Винария“, Три аржентински вина от малбек, С какви храни и ястия да поднесем Совиньон блан, Търсете най-новото издание на DiVino Guide Българските вина!, Угощението на Бабет и други анекдоти на съдбата от издателство Гурме, Фестивал „Дефиле на младото вино” - предистория

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове