Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Винария 2016

Винария 2016

Снимка

Международната изложба за лозарство и винарство ВИНАРИЯ се утвърди като най-престижното изложение на бранша в Югоизточна Европа и активно участва в създаването на новите традиции на българското вино. Нейното 24-о издание ще се проведе от 24 до 28 февруари 2016 година.
Изложбата се организира от Международен панаир Пловдив под егидата на Министерството на земеделието и храните на Република България и със съдействието на Националната лозаро-винарска камара. Одобрена е от Международната асоциация на изложбената индустрия (UFI) - доказателство, че се организира според световните стандарти.
Уникалният ГРАД НА ВИНОТО е основен акцент в обновяването на изложбата. Той представя по модерен начин колекциите на водещи производители на алкохолни напитки, а също - храни и гурме кулинария, в атрактивна среда и завладяваща атмосфера.
ОЩЕ ОТ НОВАТА КОНЦЕПЦИЯ НА ВИНАРИЯ: засилено присъствие на чуждестранни търговци и еножурналисти; майсторски класове на енолози; ексклузивни презентации на наградени вина; културна програма.

ОСНОВНИ БРАНШОВЕ
Вино и високо алкохолни напитки
Машини и технологии за винопроизводство
Лозарство – посадъчен материали, техника и технологии
Материали и услуги за лозарството и винарството
Опаковки
Винен туризъм

ВАШИТЕ ПОЛЗИ
ЗА ИЗЛОЖИТЕЛИТЕ:

Отлични условия за демонстриране на колекции от вина и спиртни напитки
Маркетингови проучвания
Срещи с клиенти и делови партньори

ЗА ПОСЕТИТЕЛИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ
Полезна информация за новостите в бранша
Възможности за създаване на контакти
ВИНАРИЯ 2016 отново е част от
МЕГАФОРУМ ЗА АГРОБИЗНЕС, ХРАНИ, ВИНО И ТУРИЗЪМ, включващ още:
Международна селскостопанска изложба АГРА
Специализирана изложба за биологично растениевъдство и животновъдство БиоАгра
Международна изложба за пчеларство АПИ БЪЛГАРИЯ
Международна изложба за храни и напитки, опаковки, машини и технологии ФУДТЕХ
Международна изложба за оборудване на хотели, ресторанти, кафетерии и търговски обекти ХОРЕКА ПЛОВДИВ
Изложба на висококачествени италиански храни и вина ВКУСОВЕТЕ НА ИТАЛИЯ
Новият формат, който стартира през 2015 г., доведе няколко пъти повече посетители на „Винария“ в сравнение с предишните издания на изложбата. Мегафорумът предизвика силен интерес сред деловите среди, защото създава по-добри маркетингови възможности на изложителите и посетителите.

КОНКУРСИТЕ НА ВИНАРИЯ:
- Международен конкурс за вина, ракии, винено бренди и спиртни напитки за призовете ЗЛАТЕН РИТОН и ЗЛАТНА ФИАЛА, за златни, сребърни и бронзови медали – организатор: Национална лозаро-винарска камара;
- Национални дегустации на вина, ракии и винено бренди - организатор: Национална лозаро-винарска камара;
- Национален конкурс „Изборът на потребителя“ - със съдействието на асоциация „Активни потребители“;
- Конкурс за дизайн на опаковка, етикети и рекламни материали - съвместно с Национална асоциация за дизайн и реклама;
- Конкурс за индустриален дизайн - съвместно с Национална асоциация за дизайн и реклама;
- Конкурс „Изба на годината“ - организатор: Национална лозаро-винарска камара;
- Конкурс за най-добър енолог - организатор: Национална лозаро-винарска камара;
- Конкурс за иновации – машини, инвентар и технологии за винопроизводството.

Източник: fair.bg

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

12 от най-впечатляващите винарни по света, ВИП зона за ексклузивни вина за първи път на ВИНАРИЯ 2018, 10 яки вица за виното, с които винаги може да кажете НАЗДРАВЕ!, Кои са най-големите митове и истини за виното?, Търговци изкупиха всички бутилки от вината със „Златен ритон“, Повече от 5000 души посетиха четвъртото издание на DiVino.Taste, ЧЕТВЪРТИ БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ НА РАКИЯТА И СПИРТНИТЕ НАПИТКИ, Топ сомелиер на Белгия представи българското вино в Брюксел, Chardonnay 2015 - Spiritus Sanctus, Le Rose 2015 - Katarzyna Estate, Дефиле на младото вино 2014 - Програма и участници, Акценти Винзавод Асеновград, Над 47 000 посетители разгледаха мегафорума за агробизнес, вино и храни в Пловдив, Divino magazine - брой 5, WINEPROFILE 2017 - Фестивал на Виното, Виното като ритуал и религия, Виното вече има свой дом в Бургас, AplauZ - Merlot & Syrah Reserve 2011 Villa Melnik, България – „почетен гост“ на най-голямото винено изложение в Белгия, Холандия и Люксембург, Брой 15 на Divino Magazine е вече на пазара!, България не си пада особено по виното, показва изследване, 71 процента от участвалите в „Световното по вино“ български винопроизводители взеха медали, Да отслабнем с вино!, A Good Year Cuvee 2014 - Medi Valley, За пръв път в България бе представен Маутай, китайската национална напитка, Американска рок легенда – фен на българското вино, Marselan 2015 - Rupel Winery, Угощението на Бабет и други анекдоти на съдбата от издателство Гурме, С дъх на рубин под Трихълмието, Компоненти на дегустацията II: Носът, Оранжево вино - същност, производство и консумация, Rose - Bratya Daskalovi 2015, Дегустация на шоколад с различни български вина ще е сред акцентите в съпътстващата програма на ВИНАРИЯ 2017, Грузинци правят вино в глинени съдове, заровени в земята, Брад Пит показа лозята си във Франция

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове