Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Култура на виното » Discover.Vino Южна Америка – 08 октомври 2015

Discover.Vino Южна Америка – 08 октомври 2015

СПОДЕЛИ

winebg.info


Готови ли сте да пътешестваме отново и да откриваме заедно аромати и вкусове от винения свят? След успешните три събития през пролетния сезон, в които ви представихме качествени вина от Испания, Южна Франция и Северна Италия, е време да се пренесем в един друг континент.

Есенният сезон на Discover.Vino започва с дегустация на вина от Южна Америка. Събитието ще се проведе на 8 октомври 2015, между 15.00ч. и 21.00ч. в пространството пред офиса на Gourmet Publishing, Sopharma Business Towers, Търговски център. ет. 2.

Винената революция на самобитния континент започва през 90-те години и сега чилийските и аржентинските вина са в сърцата и чашите на милиони ценители и почитатели.
По време на събитието вносителите ще представят близо 90 топ вина от Чили и Аржентина, които могат да се намерят на българския пазар. Не пропускайте възможността да ги опитате в един ден на Discover.Vino!

За онези от вас, които открият нови фаворити в бутилка, с които желаят да обогатят своята винена колекция – ще работи магазин Vintage Club, където вината от изложението ще могат да бъдат закупени. Магазин Vintage Club се намира непосредствено до изложбената част.

Билети за Discover.Vino Южна Америка може да закупите онлайн на www.vintageclub.bg до 07 октомври (сряда) на цена 10,00 лева и след 07 октомври на място на събитието с цена от 12,00 лева.


** Discover.Vino е формат за популяризиране на вина от различни световни региони под формата на мини-изложения и дегустации. Всяко едно от събитията Discover.Vino е посветено на известна винарска област, като се представят максимално изчерпателно нейните вина на българския пазар.

СПОДЕЛИ

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

DiVino.Taste отново събира българското вино под един покрив !, България ще бъде домакин на Световния конгрес по лозарство и винарство, Rose Wine Expo 2015 през погледа на Анна Дундакова, Aplauz - Каберне Совиньон Резерва 2011 Вила мелник, Как да разберем “Натуралните вина”, Дебютантите от „Винария 2016“ ще участват в Concоurs Mondial de Bruxelles, ДЕГУСТАЦИОНЕН КОНКУРС ЗА НАЙ - ДОБРО МЛАДО ВИНО НА 2015, С дъх на рубин под Трихълмието, Винарна "Малката звезда", Wine & Food Festival - за шеста поредна година, Шести Балкански винен фестивал 3-4 юни 2017 Гранд Хотел София, Фестивал вино и храна - Варна 2015 г., Красотата на френското вино, Бял коняк и екзотични напитки сред изненадите на Международната изложба „Винария 2018“, ROSE WINE EXPO KAZANLAK 2015 ПРОГРАМА, Солта подобрява вкуса на виното, Микро дегустация на мега Пиемонте, Как да си направим сангрия, Близо 45 000 посетители събра мегафорумът за агробизнес, вино и храни в Пловдив, Етикети за вино / Wine labels, Какво издава виното за характера на човека ?, Enigma Mavrud 2013 - Malkata Zvezda, Винарска изба Four Friends, AplauZ - Merlot & Syrah Reserve 2011 Villa Melnik, Белите блендове на България - игра на въображението, Микро дегустация на мега Пиемонте, Представят България като домакин на световен винен конкурс в САЩ, Как да разчетеш етикета на шампанското, DiVino.Taste представя: какво ни очаква през новия европейски програмен период, „Винени маршрути“ 2015 вече на пазара, Ръст на изложителите на БАТА АГРО 2018, DiVino.Taste 2014 за четвърти път представи най-доброто от българското вино, Vestibule Wine Ambassador, Вино и кафе на Андреа Бочели за първи път на „Вкусове от Италия 2018“, Syrah 2013 - Bratanov

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове