Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Култура на виното » Пет дни бизнес, атракции и дегустации в Международен панаир Пловдив

Пет дни бизнес, атракции и дегустации в Международен панаир Пловдив

СПОДЕЛИ

Иновации в повече от 170 бранша, дегустации на храни, вина, спиртни напитки и гурме деликатеси, атракции и награди са подготвени за посетителите на Международен панаир Пловдив в дните от 4 до 8 март 2015 г. Те могат да видят седем изложения, свързани със селското стопанство, храните, виното и туризма. В тях участват над 650 фирми от 25 държави, съпътстващата програма включва близо 40 събития. Очакват се около 50 000 посетители.На снимката: Около 50 000 посетители се очакват в Международен панаир Пловдив в дните от 4 до 8 март 2015 г., когато ще се проведат седем изложения, свързани със селското стопанство, храните, виното и туризма.

Специалистите ще се запознаят с модерните тенденции в земеделието, животновъдството и биопроизводството от Международната селскостопанска изложба „Агра“ и специализираната изложба „БиоАгра“. Новостите са 50, от които 10 световни и 12 европейски.

“Агра 2015“ е посветена на фермера от ХХІ век. В негова помощ са иновации от различни области. Ще има и автомобилен салон с коли, предназначени за селскостопански производители.
Технологии и оборудване за лозарството и винарството показва международната изложба „Винария“. „Фудтех“ разкрива облика на съвременната хранителна индустрия. „Апи България“ демонстрира постиженията на родното пчеларство. „Хорека Пловдив“ предлага оборудване за хотелиерството и ресторантьорството.

„Вкусовете на Италия“ представя опита на водещи специалисти в производството на висококачествени продукти и изследвания на учени от Университета по хранителни технологии. Посетителите ще опитат моцарела, сирена, салами, маслини, зехтин и други традиционни италиански продукти.

Те ще усетят чара на виното и кулинарията в изложбата „Винария“. Там може да се дегустират напитки на близо 40 български и чуждестранни изби, представени в Града на виното, който се прави за първи път. Той ще посрещне гостите си с възможността да се включат в майсторски класове и презентации, да видят гурме демонстрации, да се забавляват с културна програма.

Гурме специалитети от Българи и Испания, както и традиционни български продукти, очакват посетителите на изложбата „Фудтех“. С обновена програма са Работилници „Сготви си здраве“, които са част от нея. Сега събитието е насочено към младите хора, като са предвидени обучения от майстори кулинари. Известни занаятчии и фермери предлагат свои продукти. Ще бъдат показани техники за приготвяне на ястия по стари рецепти. Работилници „Сготви си здраве” са включени в проекта „Фермерските пазари в София и Пловдив - събития за устойчиво развитие“, подкрепен от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство.

Анкетна карта, с която може да се спечели награда, ще получат посетителите заедно с билета. Той дава достъп до всички прояви и струва 3 лева, а за ученици, пенсионери инвалиди цената е 2 лева. Наградите, осигурени от Международен панаир Пловдив, са: мотофреза 1G-75, резачка McCulloch модел CS 340 и пръскачка CASE I 3W-3F. Имената на тримата печеливши ще бъдат обявени на 8 март.

СПОДЕЛИ

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

WINE FEST BURGAS 2015 - Участници и билети, Основни правила за етикет и протокол на масата, Как да се ориентираме на винения пазар, Солта подобрява вкуса на виното, Учени препоръчаха червено вино за диабетици, Зеленчуци на скара - с бяло или червено вино?, Маратон за ценители на виното и храната в Международен панаир Пловдив, Седемте най-често допускани грешки при избора на вино, Продукти на Винарна "Малката звезда" серия: MZ и Света гора, Три съвета за успешен винен тур!, DiVino.Taste 2013 Програма, Rose Wine Expo 2016 - Информация в аванс !, DiVino Топ 50 за 2015, Продукти на "Домейн Менада" серия Дамена, ПОСЕТЕТЕ V-ТО ЮБИЛЕЙНО ИЗДАНИЕ НА ROSE WINE EXPO KAZANLAK 2015, Етикет при поднасянето и консумация на бяло вино, Августиада 2016 награди, Bio Rose Bouquet & Mavrud 2015 - Edoardo Miroglio, Какво издава виното за характера на човека ?, Колко и как да пием вино, Riverside Мускат Отонел 2013 Винарска изба "Манастира", Защо чашата има значение, Как се съчетават постни ястия с червено вино?, DiVino Guide Българските вина 2016 е в помощ на всеки любител на виното, Discover.Vino Южна Америка – 08 октомври 2015, Новите вина на Spiritus Sanctus за 2017, 4 признака, че сме алергични към вино, Creative wine arts - част 1, Винзавод Асеновград, Villa Melnik - Family Tradition Cabernet & Merlot 2011, Пето издание на Винобалканика 16 - 18 април, 2015 г. Велико Търново, Schalkenbosch Edenhof - Pinotage 2015, Презентации и майсторски класове на Discover.Vino World 2017, Компоненти на дегустацията I: Окото, Santa Sara Bin 42 Rubin 2011 / Санта Сара Бин 42 Рубин 2011

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове