Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Видео Вино » Divino magazine - брой 5

Divino magazine - брой 5В петотото издание на Divino Magazine ще се срещнете отблизо с магията наречена розе. Въпреки увеличаващата се консумация на розово вино през последните десетина години, на него все още не се гледа сериозно. То стои някак между червените и белите си събратя. Има обаче едно място, където розето е издигнато в култ и това е областта Прованс във Франция.
В брой 5 на Divino Magazine ще научите най-важните неща за още една прочута френска област - Шампан, както и какво означават различните шампански термини. Каролайн Гилби MW се спира на всичко онова, което стои зад големите вина - от уникални почви до човешката ръка. Какво включва средиземноморската диета и защо емоцията от храненето не трябва да бъде подценявана? С какви ястия най-добре се съчетават розетата и шампанските? Отговори на тези въпроси може да намерите в най-новия брой на Divino Magazine.

Източник: www.vintageclub.bg

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Акценти Винзавод Асеновград, Отновo е време за DiVino.Taste!, София се превръща отново в столица на българското вино!, Мебели от бъчви - креативни хрумвания !, Новата тенденция вина с нискоалкохолно съдържание, Кристи Кентърбъри: “Искам хората да научат повече за българските вина”, Старозагорка популяризира наше вино в кътче, защитено от ЮНЕСКО, Зеленчуци на скара - с бяло или червено вино?, Виното – без вода, захар и с ограничено количество серен диоксид, От домашно вино може да пропееш, но и да ти прилошее, Красотата на френското вино, Le Rose 2015 - Katarzyna Estate, Продукти на Вила Мелник: „Aplauz”, България не си пада особено по виното, показва изследване, С коктейл от ракия представят България като домакин на Concours Mondial de Bruxelles, Продукти на Вила Мелник: „Villa Melnik”, Храни за вино и вино за храната, Изпращаме мостри за „Световното по вино“ през 2017г., WINE FEST BURGAS 2015 - Участници и билети, Merlot 2013 - Dives Winery, Магнум бутилка с образа на Хитлер бе продадена на търг за 1500 лири, Enigma Experience 2010 - Malkata Zvezda, Sauvignon Blanc Barrel Fermented 2015 - Maryan Winery, Four Friends Chardonnay 2013, Ръст на изложители и държави на ВИНАРИЯ 2017, Най-популярните цитати на известни личности за виното, Винарска изба „Едоардо Миролио“ спечели приза „Изба на годината“ на ВИНАРИЯ 2015, Над 600 вина от 60 изби ще бъдат предствени по време на Балканския международен винен фестивал, Маратон за ценители на виното и храната в Международен панаир Пловдив, Продукти на Винарна "Малката звезда" серия: MZ и Света гора, Основни правила за етикет и протокол на масата, Как се дегустира пенливо вино? Няколко от най-добрите пенливи предложения на пазара, Базар на изкуствата "Изкуство, вино, любов и шоколад", DiVino определи най-добрите вина за 2014, Шест български вина получиха „Златен ритон“ на ВИНАРИЯ 2017

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове