Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Друго за виното » Депардийо пиел по 14 бутилки вино на ден

Депардийо пиел по 14 бутилки вино на ден

СПОДЕЛИ

Освен това между тях разнообразявал с пастис, уиски, водка и шампанско.Жерар Депардийо призна в интервю за английски филмов канал, че започва да пие преди 10 сутринта и до края на деня обикновено вече е пресушил 14 бутилки вино. Въпреки това, той никога не се отцепвал. В момент на откровение френската звезда призна, че пие по цял ден, като освен вино унищожавал огромни количества шампанско и концентрати.

Освен това той разкри, че е застрелял два лъва в Африка. "Представете си, че шофирате и колата ви се повреди. Излизаш от колата и те са там. Първо стреляш във въздуха просто за да ги уплашиш. Но те не се помръдват. Така че се наложи да ги убия - беше самозащита," разказа актьорът.

65-годишният Депардийо продължи: "Когато съм отегчен, пия. След операцията, при която ми сложиха байпас на сърцето, трябва да внимавам повече. Както и да е, нямам намерение да умирам. Не още. Имам много енергия. Но започна ли да пия, не мога да пия като нормален човек. Мога да погълна 12, 13, 14 бутилки вино на ден. Обикновено започвам вкъщи с шампанско или червено вино, преди 10 сутринта. После пия пастис (френска мастика), към половин бутилка. После ям с още две бутилки вино. Следобед - шампанско, бира, още пастис до към 5, когато приключвам с бутилката. После водка и/или уиски. Но никога не съм абсолютно пиян, само малко размазан. Трябва ми само 10-минутна дрямка и готово. След това пия малко розе и съм свеж като маргаритка."

Актьорът признава, че лекарите се тревожат за това колко пие. Но твърди, че харесвал еуфорията, която пиенето създавало.

Източник:Блиц

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Топ 10 на кулинарния туризъм в Европа, Bio Rose Bouquet & Mavrud 2015 - Edoardo Miroglio, Bergule Chardonnay & Viognier 2013 Вила Мелник, Брой 8 на DiVino Magazine е вече тук !, Дегустация на белгийски шоколад с български вина за първи път на ВИНАРИЯ 2017, Продукти Винарска изба Манастира, Десерти и сладки вина - неустоима комбинация, 5 магазинa за вино които ще ви изумят, Маратон за ценители на виното и храната в Международен панаир Пловдив, Пловдив става вино столица през ноември, Alexandra Estate Reserve Vintage 2011, Cabernet Franc & Cebernet Sauvignon - Angel 2013 - Angelus Estate, Ръст на изложители и държави на ВИНАРИЯ 2017, Le Rose 2015 - Katarzyna Estate, РЕЗУЛТАТИ ОТ БАЛКАНСКИЯ ВИНЕН КОНКУРС 2014, Уникален софтуер, гарантиращ ръст на продажбите за първи път на ВИНАРИЯ 2018, С какво вино е подходящо да готвим, Брой 14 на Divino Magazine е вече на пазара!, Кога отлежалото вино е по-хубаво?, С какво вино е подходящо да готвим, Анна Дундакова: Българското вино е част от националното богатство на страната, Червено вино и бели зъби... Възможно ли е?!, Мерло барик 2012 е единственото българско вино със златен медал Decanter, Как се дегустира пенливо вино? Няколко от най-добрите пенливи предложения на пазара, Пазителят на вълшебните качества на бутилираното вино, Sense of Tears Rose 2013 Maryan Winery, Ако сънуваш вино, Варна е на второ място по консумация на вино след София, Aplauz Syrah Reserve 2011 - Villa Melnik, Теодосий Спасов открива "Дефиле на младото вино - 2016", 25 начина за повторно използване на старите бъчви, Откриха „Световното по вино“ в Пловдив 10 пъти повече български винопроизводители ще борят вина от цял свят, Дефиле на младото вино 2014 - Програма и участници, Компоненти на дегустацията I: Окото, ROSE WINE EXPO KAZANLAK 2015 ПРОГРАМА

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове