Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Друго за виното » Депардийо пиел по 14 бутилки вино на ден

Депардийо пиел по 14 бутилки вино на ден

СПОДЕЛИ

Освен това между тях разнообразявал с пастис, уиски, водка и шампанско.Жерар Депардийо призна в интервю за английски филмов канал, че започва да пие преди 10 сутринта и до края на деня обикновено вече е пресушил 14 бутилки вино. Въпреки това, той никога не се отцепвал. В момент на откровение френската звезда призна, че пие по цял ден, като освен вино унищожавал огромни количества шампанско и концентрати.

Освен това той разкри, че е застрелял два лъва в Африка. "Представете си, че шофирате и колата ви се повреди. Излизаш от колата и те са там. Първо стреляш във въздуха просто за да ги уплашиш. Но те не се помръдват. Така че се наложи да ги убия - беше самозащита," разказа актьорът.

65-годишният Депардийо продължи: "Когато съм отегчен, пия. След операцията, при която ми сложиха байпас на сърцето, трябва да внимавам повече. Както и да е, нямам намерение да умирам. Не още. Имам много енергия. Но започна ли да пия, не мога да пия като нормален човек. Мога да погълна 12, 13, 14 бутилки вино на ден. Обикновено започвам вкъщи с шампанско или червено вино, преди 10 сутринта. После пия пастис (френска мастика), към половин бутилка. После ям с още две бутилки вино. Следобед - шампанско, бира, още пастис до към 5, когато приключвам с бутилката. После водка и/или уиски. Но никога не съм абсолютно пиян, само малко размазан. Трябва ми само 10-минутна дрямка и готово. След това пия малко розе и съм свеж като маргаритка."

Актьорът признава, че лекарите се тревожат за това колко пие. Но твърди, че харесвал еуфорията, която пиенето създавало.

Източник:Блиц

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

За доброто вино - да се вслушаме във вътрешния ни глас, Петото юбилейно издание на Балканския Международен Винен Конкурс и Фестивал 2016 стартира със силна съпътстваща програма, Магнум бутилка с образа на Хитлер бе продадена на търг за 1500 лири, 16 класически шардонета от Шабли, 10 интересни факта за виното, които трябва да знаете, Viognier 2014 - Spiritus Sanctus, Червено вино и бели зъби... Възможно ли е?!, Етикет при поднасянето и консумация на червено вино, Със силно международно участие започна конкурсът за Винария 2014, Енолог на годината е Тихомир Трифонов от Винарска изба Варна!, Продукти на Вила Мелник: „Villa Melnik”, Музиката променя аромата и плътността на виното, Над 7500 посетители дневно идват на мегафорума в Международен панаир Пловдив, Златните ритони от „Винария 2016“ представи на специална дегустация сомелиер No 1 на България за 2012 година Вихрен Велков, Живко Енчев е победителя в Сомелиер на годината 2017, Готвачката на Химлер, Броени дни остават до откриването на IV Фестивал на виното Бургас, Бургаски Винен Фестивал 2016 Карта / Wine Fest Burgas 2016 map, Как да се ориентираме на винения пазар, Ден на виното на река Дунав, Божоле нуво - 2016, Седем български вина с медали от China Wine & Spirits Awards, Розе от България и от Прованс, Пътят към по-добро здраве – чаша червено вино, Хит в Дубай: Безалкохолно вино с 24-каратово злато, Expressions Misket & Muscat 2015 - Via Verde, Пандизчии правят бяло вино, Продукти на "Домейн Менада" серия Дамена, Конкурсът за наградата на сайта exporter.bg “Златната изба” на финалната права, Брой 13 на DiVino Magazine е вече на пазара!, Перу на вкус: кухнята като социално оръжие, За трети път „Августиада” в Стара Загора, Шести Балкански винен фестивал 3-4 юни 2017 Гранд Хотел София, Защо виното се съхранява в бъчви?, Villa Melnik - Family Tradition Cabernet & Merlot 2011

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове