Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Друго за виното » Депардийо пиел по 14 бутилки вино на ден

Депардийо пиел по 14 бутилки вино на ден

СПОДЕЛИ

Освен това между тях разнообразявал с пастис, уиски, водка и шампанско.Жерар Депардийо призна в интервю за английски филмов канал, че започва да пие преди 10 сутринта и до края на деня обикновено вече е пресушил 14 бутилки вино. Въпреки това, той никога не се отцепвал. В момент на откровение френската звезда призна, че пие по цял ден, като освен вино унищожавал огромни количества шампанско и концентрати.

Освен това той разкри, че е застрелял два лъва в Африка. "Представете си, че шофирате и колата ви се повреди. Излизаш от колата и те са там. Първо стреляш във въздуха просто за да ги уплашиш. Но те не се помръдват. Така че се наложи да ги убия - беше самозащита," разказа актьорът.

65-годишният Депардийо продължи: "Когато съм отегчен, пия. След операцията, при която ми сложиха байпас на сърцето, трябва да внимавам повече. Както и да е, нямам намерение да умирам. Не още. Имам много енергия. Но започна ли да пия, не мога да пия като нормален човек. Мога да погълна 12, 13, 14 бутилки вино на ден. Обикновено започвам вкъщи с шампанско или червено вино, преди 10 сутринта. После пия пастис (френска мастика), към половин бутилка. После ям с още две бутилки вино. Следобед - шампанско, бира, още пастис до към 5, когато приключвам с бутилката. После водка и/или уиски. Но никога не съм абсолютно пиян, само малко размазан. Трябва ми само 10-минутна дрямка и готово. След това пия малко розе и съм свеж като маргаритка."

Актьорът признава, че лекарите се тревожат за това колко пие. Но твърди, че харесвал еуфорията, която пиенето създавало.

Източник:Блиц

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Фалира доставчик на вино за милиардери, Кратък урок за ароматите във виното, Winebox Portfolio Tasting – майсторски класове и лекции, Наградите на Августиада`2013, Бяло вино с месо? Естествено!, DiVino Guide Българските вина 2016 е в помощ на всеки любител на виното, Коркът остава във виното, Българските независими лозаро-винари с достойно представяне в Лондон, Bergule - Syrah & Viognier 2013 Вила Мелник, Втори фестивал "Хляб и Вино" 2015 - Стара Загора, 12 от най-впечатляващите винарни по света, Ръст на изложители и държави на ВИНАРИЯ 2017, Пловдив стана първия град с винен тур в България, Три съвета за успешен винен тур!, Известни марки и бутикови изби идват на изложбата „Винария 2017“ в Пловдив, За пети път София ще се превърне в Балканска столица на виното V юбилейно издание на БАЛКАНСКИЯ ВИНЕН КОНКУРС И ФЕСТИВАЛ 2016, Продукти на ЛВК "Винарска изба Брестовица" серии, Лятото продължава: две розета от широка мелнишка лоза, Топ 10 на джаджите за любители на вино, Alexandra Estate, Domaine Boyar Quantum Pinot Noir & Merlot 2010, Red Cuvee 2013 - Villa Yustina, 1 милион евро за колекция редки вина, 10 яки вица за виното, с които винаги може да кажете НАЗДРАВЕ!, Розето и модата, Наградите на Августиада`2013, Поляци търсят наши изби за създаване на нови брандове, Десертни червени сортове, Старозагорка популяризира наше вино в кътче, защитено от ЮНЕСКО, 5 начина да подобрим вкуса на виното, Discover.Vino представя вината на Бордо и Долината на Рона !, Колибри Розе 2012 - ВИ Манастира, Vinoar - Пийте за здраве !, "Платинум Брандс" стъпи на българския пазар с вина на 12 изби от цял свят, Rose 2015 - Spiritus Sanctus

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове