Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Култура на виното » Winebox Portfolio Tasting – майсторски класове и лекции

Winebox Portfolio Tasting – майсторски класове и лекции

СПОДЕЛИ

Вече писах, че на 20-ти март се очертава великолепно винено събитие. В деня на Winebox winebox portfolio tastingPortfolio Tasting 2014 организаторите са подготвили изключително атрактивни майсторски класове и лекции, които ще се водят от представители на Българска Винена Академия и от най-добрите ни сомелиери и от енолози и специалисти от нашите изби.


Тук ще откриете подробна информация за програмата за класовете и лекциите. Все още се затруднявам кой клас да си избера. На GREAT FRENCH WHITES воден от прекрасната Яна Петкова, ще има възможност да се опитат вина, до които много рядко имам възможност да се докосна.


Big, big reds, дегустацияОт друга страна BIG, BIG REDS също се очертава много интересна. Когато опитвам последователно няколко големи вина, направени в различни стилове и различни региони и сортове, започвам да оценявам и разбирам какво е искал да постигне производителят. Това е безценен опит, който не мога да постигна с хаотичното пиене на вино у дома. Има нещо мистично в изучаването на вината, което признавам, привлича ме неудържимо.


Или пък да се отдам на старата си любов Совиньон блан и да опитам совиньони от различни страни и стилове. Това винаги е интересно. А вие какво предпочитате?


Каквото и да избера, това ще бъде прекрасен ден. Знам го от сега.


Кога: 20 Март 2014, от 13:00 до 21:00 ч.


Къде: Radisson Blu Grand Hotel, София, пл. Народно Събрание N 4

Източник: Fresh Cuts of Life

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Tragata Rose Cabernet Sauvignon 2014 - Винарска изба Сопот, Sense of Tears rose 2015 - Maryan Winery, 15 италиански вина с призове от „Винария 2015“, Как да си гледате на… вино?, Класирането на Фестивала на виното и културното наследство Августиада 2014, Записването за участие в състезанието за титлата "Сомелиер на годината" приключи !, Вино и стил - еп.10, Италианският списък, 15 италиански вина с призове от „Винария 2015“, Няколко интересни и неочаквано добри комбинации с червено вино, Как да сервираме и консумираме бяло вино?, Светът е по-вкусен с домашен хляб и хубаво вино, Как да си направим сангрия, БАТА АГРО 2017 - Стара Загора, Учител, режисьор и актьор ще говорят на WiFo за храна, вино и култура, Ръст на изложители и държави на ВИНАРИЯ 2017, Discover.Vino Южна Америка – 08 октомври 2015, Търсенето на свежи и плодови вина засяга пазара на бъчви, Digi.Taste или къде се пресичат виното и виртуалната среда, Розе Свети Илия 2009, Rose Anita 2016 - Rupel Winery, Дефиле „Вино и гурме“ - Пловдив 2017, Бутикова винарска изба Spiritus Sanctus, Брад Пит показа лозята си във Франция, Вили Гълъбова - интервю за winebg.info, Оранжево вино - същност, производство и консумация, 10 интересни факта за виното, които трябва да знаете, Как да убием 10 милиона болестотворни бактерии за половин час!, Шато Копса, Merul Rose 2015 - Rumelia Wine Cellar, НОВА КАТЕГОРИЯ ЗА СТАРИ ВИНА ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА CОNCOURS MONDIAL DE BRUXELLES В ПЛОВДИВ, Новите вина на Вила Мелник за 2016, Divino magazine - брой 1, Жените които пият две чаши вино на ден имат по-добър секс отколкото тези които не пият, Етикет при поднасянето и консумация на червено вино

BGtop.net Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове