Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Култура на виното » Winebox Portfolio Tasting – майсторски класове и лекции

Winebox Portfolio Tasting – майсторски класове и лекции

СПОДЕЛИ

Вече писах, че на 20-ти март се очертава великолепно винено събитие. В деня на Winebox winebox portfolio tastingPortfolio Tasting 2014 организаторите са подготвили изключително атрактивни майсторски класове и лекции, които ще се водят от представители на Българска Винена Академия и от най-добрите ни сомелиери и от енолози и специалисти от нашите изби.


Тук ще откриете подробна информация за програмата за класовете и лекциите. Все още се затруднявам кой клас да си избера. На GREAT FRENCH WHITES воден от прекрасната Яна Петкова, ще има възможност да се опитат вина, до които много рядко имам възможност да се докосна.


Big, big reds, дегустацияОт друга страна BIG, BIG REDS също се очертава много интересна. Когато опитвам последователно няколко големи вина, направени в различни стилове и различни региони и сортове, започвам да оценявам и разбирам какво е искал да постигне производителят. Това е безценен опит, който не мога да постигна с хаотичното пиене на вино у дома. Има нещо мистично в изучаването на вината, което признавам, привлича ме неудържимо.


Или пък да се отдам на старата си любов Совиньон блан и да опитам совиньони от различни страни и стилове. Това винаги е интересно. А вие какво предпочитате?


Каквото и да избера, това ще бъде прекрасен ден. Знам го от сега.


Кога: 20 Март 2014, от 13:00 до 21:00 ч.


Къде: Radisson Blu Grand Hotel, София, пл. Народно Събрание N 4

Източник: Fresh Cuts of Life

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Най-нелепите въпроси за виното, ІІІ Бургаски фестивал на виното стартира на 28 юли, Как да се насладим на истинското вино, Акценти Винзавод Асеновград, DIVINO TOP 50 - Най-добрите български вина за 2016, Нова книга от издателство Гурме - Сладка теорема, Десертни червени сортове, Излезе брой 11 на DiVino Magazine, Виното и звездите, Как да съчетаваме пица и вино, Търговци изкупиха всички бутилки от вината със „Златен ритон“, Винобалканика 2014 събира вина от Черноморието и Балканите, 15 чуждестранни експерти в журито на "Винария 2015", Класирането на Фестивала на виното и културното наследство Августиада 2014, Предлагат на търг уникална колекция с вина на Domaine de la Romanee-Conti, RUSALIi новата серия вина на Rupel Winery, Divino magazine - брой 3, Нов роман от издателство Гурме - Майсторът на вино от Ноа Гордън, Melnik 55 - Rupel Winery 2015, "Аромати от сърцето на дома" на Йоана, Видове винени сноби и как да се справяме с тях, ПРОГРАМА НА 7-ИЯ МЕЖДУНАРОДЕН ЕНОЛОГИЧЕН СЕМИНАР ЕНОФОРУМ БЪЛГАРИЯ 2016, „Винени маршрути“ 2015 вече на пазара, Виното вече има свой дом в Бургас, За пръв път от години има баланс между търсене и предлагане на вино, Виното и България, 25 произведения от коркови тапи, Ура за сира!, DiVino.Taste 2013, Седем български вина с медали от China Wine & Spirits Awards, Най-добрите храни-приятели на вино, Храни за вино и вино за храната, Пино Гриджо - с много лица, Най-добрите вина от 10 години са представени на „Винария 2016“ според топ медалистите, За виното – с любов ...и още нещо

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове