Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Култура на виното » Winebox Portfolio Tasting – майсторски класове и лекции

Winebox Portfolio Tasting – майсторски класове и лекции

СПОДЕЛИ

Вече писах, че на 20-ти март се очертава великолепно винено събитие. В деня на Winebox winebox portfolio tastingPortfolio Tasting 2014 организаторите са подготвили изключително атрактивни майсторски класове и лекции, които ще се водят от представители на Българска Винена Академия и от най-добрите ни сомелиери и от енолози и специалисти от нашите изби.


Тук ще откриете подробна информация за програмата за класовете и лекциите. Все още се затруднявам кой клас да си избера. На GREAT FRENCH WHITES воден от прекрасната Яна Петкова, ще има възможност да се опитат вина, до които много рядко имам възможност да се докосна.


Big, big reds, дегустацияОт друга страна BIG, BIG REDS също се очертава много интересна. Когато опитвам последователно няколко големи вина, направени в различни стилове и различни региони и сортове, започвам да оценявам и разбирам какво е искал да постигне производителят. Това е безценен опит, който не мога да постигна с хаотичното пиене на вино у дома. Има нещо мистично в изучаването на вината, което признавам, привлича ме неудържимо.


Или пък да се отдам на старата си любов Совиньон блан и да опитам совиньони от различни страни и стилове. Това винаги е интересно. А вие какво предпочитате?


Каквото и да избера, това ще бъде прекрасен ден. Знам го от сега.


Кога: 20 Март 2014, от 13:00 до 21:00 ч.


Къде: Radisson Blu Grand Hotel, София, пл. Народно Събрание N 4

Източник: Fresh Cuts of Life

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Винарски изби се превръщат в туристически атракции, Обстановката променя вкуса на виното, В Северна или Южна България се отглеждат по-добри червени вина?, Отличниците на „Винария 2016“ представят България на световен конкурс, Как да съчетаваме пица и вино, Как да си направим сангрия, Маратон за ценители на виното и храната в Международен панаир Пловдив, A Good Year Cuvee 2014 - Medi Valley, Хиляди литри вино се изляха за традиционната „битка на виното” в Испания, Три български червени вина за края на лятото, Мегафорумът за агробизнес, вино и храни в Пловдив става по-мащабен, Enigma Experience Merlot & Cabernet Sauvignon 2007, Българско сирене за българско вино !, Лятно предложение: две български вина от димят и тамянка, За тялото на едно вино – леко, средно леко или тежко, Особености на консумацията на алкохол по света, Видове винени сноби и как да се справяме с тях, Bergule Розе Мелник 55 - 2013 Villa Melnik, Винарски изби в частни домове, Synergy 2011 Charonnay & Viognier - Midalidare Estate, Как говори цветът на виното, Изповедта на Мишел Ролан, Two Rivers Chardonnay Barrique 2014 - Gulbanis Wine, Вино и стил - еп.9, Продукти на Винарска изба Марян, Винената Дипломация – Балканите на фокус на четвъртия Балкански винен конкурс и фестивал, Вино и стил - еп.5, Как се съчетават постни ястия с червено вино?, Българин в Топ 20 на винарите в Калифорния, Какво ще опитате на WiFo, Телиш/Кастра Рубра, Червено Вино - общ преглед, Времената, в които България се гордееше със своето вино, 5 типа мъже, 5 сорта вино, на които те приличат, Розето и модата

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове