Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Култура на виното » Winebox Portfolio Tasting – майсторски класове и лекции

Winebox Portfolio Tasting – майсторски класове и лекции

СПОДЕЛИ

Вече писах, че на 20-ти март се очертава великолепно винено събитие. В деня на Winebox winebox portfolio tastingPortfolio Tasting 2014 организаторите са подготвили изключително атрактивни майсторски класове и лекции, които ще се водят от представители на Българска Винена Академия и от най-добрите ни сомелиери и от енолози и специалисти от нашите изби.


Тук ще откриете подробна информация за програмата за класовете и лекциите. Все още се затруднявам кой клас да си избера. На GREAT FRENCH WHITES воден от прекрасната Яна Петкова, ще има възможност да се опитат вина, до които много рядко имам възможност да се докосна.


Big, big reds, дегустацияОт друга страна BIG, BIG REDS също се очертава много интересна. Когато опитвам последователно няколко големи вина, направени в различни стилове и различни региони и сортове, започвам да оценявам и разбирам какво е искал да постигне производителят. Това е безценен опит, който не мога да постигна с хаотичното пиене на вино у дома. Има нещо мистично в изучаването на вината, което признавам, привлича ме неудържимо.


Или пък да се отдам на старата си любов Совиньон блан и да опитам совиньони от различни страни и стилове. Това винаги е интересно. А вие какво предпочитате?


Каквото и да избера, това ще бъде прекрасен ден. Знам го от сега.


Кога: 20 Март 2014, от 13:00 до 21:00 ч.


Къде: Radisson Blu Grand Hotel, София, пл. Народно Събрание N 4

Източник: Fresh Cuts of Life

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Мегафорумът за агробизнес, вино и храни стартира с рекорд, Вино и стил - еп.3, 10 смешни наименования на марки вино, Презентации и майсторски класове на Discover.Vino World 2017, Angel's Estate Rose 2016, Посетители на Августиада 2013 получиха награди, Винената Дипломация – Балканите на фокус на четвъртия Балкански винен конкурс и фестивал, Всички френски вина съдържат пестициди, Young § Crazy 2014 - Вила Мелник, За пръв път от години има баланс между търсене и предлагане на вино, Стартира Международно винарско изложение „BLUE & WINE EXPO“ 2016, Viognier 2014 - Spiritus Sanctus, Лятото и виното, Теодосий Спасов открива "Дефиле на младото вино - 2016", Ванилена сол - нов роман от издателство Гурме, Търсенето на свежи и плодови вина засяга пазара на бъчви, Времената, в които България се гордееше със своето вино, Как да се справим с безсънието, България ще бъде домакин на Световния конгрес по лозарство и винарство, Rose - Bratya Daskalovi 2015, Световните винени сортове, Как да се насладим на истинското вино, Стартира Международно винарско изложение „BLUE & WINE EXPO“ 2016, ДЕГУСТАЦИОНЕН КОНКУРС ЗА НАЙ - ДОБРО МЛАДО ВИНО НА 2015, Telish- Chalet Merlot 2007, Остават броени дни до откриването на Балкански фестивал на ракията в София, 7-те грешки, които любителите на виното правят най-често, 37 отличени вина от България на Concours Mondial de Bruxelles, Винобалканика 2015: резултатите, Над 300 марки качествени вина очакват посетителите на ІV Бургаски фестивал на виното, Дегустация: златното шардоне на България, Аншоа, розмарин и вино – тайната на вечния живот?, Винен аромат от Асеновград, Нова книга от издателство Гурме - “По следите на зехтина”, Какво е Малолактичната ферментация ?

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 Best BG Site BgTop100.net Линкове