Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Сортове, райони, технология » Ръст на изложителите на БАТА АГРО 2018

Ръст на изложителите на БАТА АГРО 2018

Ръст на изложителите на БАТА АГРО 2018 - winebg.info

Най-голямото изложение за агротехника у нас ще се проведе от 15 до 18 май в Стара Загора

Специализираното селскостопанско изложение БАТА АГРО 2018 ще се проведе от 15 до 18 май на летището в Стара Загора. Към момента са заявени над 180 фирмени участия, а заетата площ е повече от 30 хиляди квадратни метра. В сравнение с миналата година това е ръст от 8%, подчерта новият председател на Българската асоциация на търговците на агротехника Даниел Минев. По думите му това ще е най-мащабното издание на изложението, организирано досега от Асоциацията.

Заявки за участие в изложението ще се приемат до края на месец април. Сред акцентите на изложението и тази година ще са премиерни машини и технологии за земеделското производство, демонстрации със самоходна и прикачна техника, възможности за тест драйв с представените модели.

Официална страница
Събитието във Facebook

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Дефиле на младото вино 2016, 24 уникални подаръка за любителите на вино, Акценти Винзавод Асеновград, 10 интригуващи предания и легенди за виното, Продадоха имението на Робин Уилямс за 18.1 млн. долара, Винарна Свищов, Bergule Melnik 2013 - Villa Melnik, България не си пада особено по виното, показва изследване, Над 600 вина от 60 изби ще бъдат предствени по време на Балканския международен винен фестивал, 40 кукери и гайдари ще разтресат Пловдив на Дионисиевото шествие за „Винария“, Contour Rose 2014 - Изба Карабунар, Траминерите на България, Monogram Cabernet Sauvignon 2009 Villa Yustina, Балканският международен винен конкурс и фестивал се превръща в мегафорум, DiVino.Taste 2016 показва, че виното е за всички !, 15 любопитни факта за виното, Хайде на училище…по бира!, Световните винени сортове, Посетители на Августиада 2013 получиха награди, ПРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ИНТЕРЕС СТАРТИРА 23-ТО ИЗДАНИЕ НА CОNCOURS MONDIAL DE BRUXELLES В ПЛОВДИВ, Melnik 55 - Libera Estate 2015, 10 интересни факта за виното, които трябва да знаете, Дебютантите от „Винария 2017“ с престижни отличия и бутикови вина, "Аромати от сърцето на дома" на Йоана, DiVino.Taste отправя поглед към вината от Балканите, DiVino.Taste 2017 представя прочути винарски региони, Топ 10 на кулинарния туризъм в Европа, Български совиньон блан, реколта 2012, Нова книга от издателство Гурме - Сладка теорема, 100 милиона литра повече ново вино през тази година, Колко добре действа на тялото ви греяното вино, One Red 2013 - Better Half, Базар на изкуствата "Изкуство, вино, любов и шоколад", Пекин става световна столица на виното през 2018 г., Големите вина от пино ноар

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове