Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » СЕДМО ИЗДАНИЕ THE BALKANS INTERNATIONAL WINE COMPETITION & FESTIVAL (BIWC 2018)

СЕДМО ИЗДАНИЕ THE BALKANS INTERNATIONAL WINE COMPETITION & FESTIVAL (BIWC 2018)

СЕДМО ИЗДАНИЕ  THE BALKANS INTERNATIONAL WINE COMPETITION & FESTIVAL (BIWC 2018)  - winebg.info
Гранд Хотел София, 17-20 МАЙ, 2018

Вече седем години Балканският винен конкурс и фестивал (BIWC) се е превърнал в нарицателно за отлични вина, престиж и популярност на вината от региона и в това число на българските.
Всяка година интересът от страна, както на международното жури, което и тази година е много силно с 4 Masters of Wine и 1 Master sommelier, така и от страна на многобройните вносители, търговци, медии и винени любители расте.

СЕДМО ИЗДАНИЕ  THE BALKANS INTERNATIONAL WINE COMPETITION & FESTIVAL (BIWC 2018)  - winebg.info


От тази година регламентът на BIWC е променен и вината ще се оценяват по 100 – точковата система ( до момента оценяването беше извършвано по 20 – балната система). Прибавя се и още един медал: DOUBLE GOLD. Повечето изби използват 100 - балната система като маркетингов инструмент и гордо ще показват точките си. От друга страна използването на новия медал DOUBLE GOLD ще позволи на изключителните вина да блеснат и ще улесни процеса за определяне на трофеите в отделните категории на Конкурса.

За седмото си издание BIWC излиза с нова визия. “От доста време мислим за ребрандирането на Конкурса и съответно на всички негови атрибути - сайт, медали, трофеи, стикери, дипломи – сподели Галина Нифору, директор на BIWC. Когато започнахме нещата стояха по друг начин. Сега се търсят по изчистени и опростени визии. Мисля, че сме на прав път. Засега отзвукът, както от България, така и от чужбина е много добър! От тази година започваме партьорство с най-голямата винена организация в Китай — INTERWINE CHINA http://www.interwine.org/en/, с която ще подпишем споразумение за реклама и промотиране на Балканските вина на 28 март в Гуанджоу, Китай. Поредица от събития ще бъдат подготвени, с цел промотиране на медалистите от BIWC 2018. “

Балканския винен фетсивал ще бъде посетен от 30 вносители от САЩ, Китай и Япония, както и много други, които вече са заявили своя интерес – Канада, Белгия, Холандия, Чехия, Полша, Великобритания и др.
Очаквайте интересната съпътсваща програма на сайта на форума: http://www.balkanswine.eu/

СЕДМО ИЗДАНИЕ  THE BALKANS INTERNATIONAL WINE COMPETITION & FESTIVAL (BIWC 2018)  - winebg.info
За повече информация:
Нели Русева, Мениджър Комуникации BIWC
Е-мейл: pr@balkanswine.eu
Mob: +359 886 555 865


Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Българин в Топ 20 на винарите в Калифорния, Италианският списък, Депардийо пиел по 14 бутилки вино на ден, Как да съхраняваме виното, Готвачката на Химлер, 16 класически шардонета от Шабли, Zitara Mavrud 2015 - Four Friends, Вино и стил - еп.3, Сравнителна видео дегустация на рубин и пинотаж, Колекция шампанско Armand de Briganc Dynastie за $500 000, УСПЕХ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ВИНА НА ПРОВАЙН 2016 И ДОБРА ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕТО ИМ В CОNCOURS MONDIAL DE BRUXELLES, Акценти в програмата на DiVino.Taste 2014: вината от северното поречие на Рона, Произходът има значение, Muscat Giallo 2013 - Spiritus Sanctus, Търсете най-новото издание на DiVino Guide Българските вина!, Дървена бутилка пресъздава отлежаването в барик, Катаржина пуска ново бяло вино - Соната от Шопен, "Платинум Брандс" стъпи на българския пазар с вина на 12 изби от цял свят, Как да убием 10 милиона болестотворни бактерии за половин час!, Агнешко: с розе или червено?, Contour Pinot Noir 2011- Изба Карабунар, Уникалният формат на Града на виното впечатли световните енолози, Edoardo Miroglio Sant’ Ilia Pinot Noir 2008, Винарна Свищов, Alexandra Estate - Merlot 2013, Продукти на "Домейн Менада" серия Менада, Enigma Experience 2010 - Malkata Zvezda, Излезе брой 11 на DiVino Magazine, Винените курсове на Midalidare Rock in the wine valley, 4 признака, че сме алергични към вино, ДЕФИЛЕ „ВИНО И ГУРМЕ“ 6 - 7 май 2017, Дефиле на младото вино 2014 - Програма и участници, Технология за производство на червено вино, Виното и звездите, Джейми Гууд: “Тук сме, за да разкажем историята”

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове