Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Култура на виното » Винен уикенд 2013

Винен уикенд 2013

СПОДЕЛИ

Раждането на идеята за винен уикенд на България беше съпроводена от онова ентусиазирано чувство на нетърпение относно реализация й, което е знаково за всяко точно попадение. Впоследствие концепцията се разгърна в wineweekend.bg – един сайт с добавена стойност както за бизнеса, така и крайните потребители.

За тези, у които все още съществува съмнение що е то “винен уикенд на България”, нека обобщим. Виненият уикенд на България обхваща първите почивни дни на юни, в рамките на които се провеждат винени събития с повишена концентрация, отворени за широката публика. Така например избите, предлагащи условия за винен туризъм могат да предлагат специализирани посещения за всички желаещи, възможно е организирането на дегустации, образователни лекции на тема “вино” и нейните производни, които да повишат винената култура и настроението на любителите и хората, откриващи за първи път света на виното.

Виненият уикенд на България не е централизирано събитие. Виненият уикенд на България е концепция-чадър за провеждането на множество винени събития в цялата държава. Обединеното наименование е в помощ на съвместното маркетиране и организираното промотиране на мероприятията пред по-широка аудитория.

Въпреки че Виненият уикенд е все още на етап концепция, бихме искали да отбележим изданието му за 2013 г. този уикенд (31-2 юни) и да си пожелаем догодина да станем свидетели на прогресивно нарастващи привърженици на идеята.

Всички, които имат желание да се присъединят, подобрят и разпространят инициативата могат да се свържат с нас или да участват в специално създадения едноименен уебсайт wineweekend.bg, чиято цел е да предостави платформа за популяризиране на всички винени събития в България.

Виненият уикенд на България през 2014 г. ще се проведе на 6-ти, 7-ми и 8-ми юни. Станете партньори на идеята, започнете да планирате и нека да превърнем първите почивни дни на месец юни в нещо, което всички ценители и любители на виното чакат с нетърпение!

Източник: enosiasti.bg

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Дефиле "Вино и Гурме" 2016 / Wine and Gourmet Parade 2016, ПРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ИНТЕРЕС СТАРТИРА 23-ТО ИЗДАНИЕ НА CОNCOURS MONDIAL DE BRUXELLES В ПЛОВДИВ, Един следобед с Михаил Марковски и сомелиерите на България, Digi.Taste или къде се пресичат виното и виртуалната среда, Учени препоръчаха червено вино за диабетици, 11 романтични идеи за винен туризъм в България, Melnik 55 - Logodaj Winery 2015, Bergule Розе Мелник 55 - 2013 Villa Melnik, DiVino.Taste 2016 показва, че виното е за всички !, Essence - Marselan & Merlot 2011 Винарна "Малката Звезда", Американска рок легенда – фен на българското вино, Розе от България и от Прованс, Пловдив става вино столица през ноември, Продукти на ЛВК "Винарска изба Брестовица" серии, Августиада 2016 награди, Златния киликс при Черноморско Злато - Rose Wine Expo 2017, ПРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ИНТЕРЕС СТАРТИРА 23-ТО ИЗДАНИЕ НА CОNCOURS MONDIAL DE BRUXELLES В ПЛОВДИВ, Winter Taste: Сира и шоколад – едно пикантно и вкусно събитие от DiVino, Колко добре действа на тялото ви греяното вино, Уникалният формат на Града на виното впечатли световните енолози, Orange wine 2015 - Villa Melnik, Близо 45 000 посетители събра мегафорумът за агробизнес, вино и храни в Пловдив, Syrah 2013 - Bratanov, Ден на отворените врати Gourmet Publishing, 12 от най-впечатляващите винарни по света, Революционно: ще отваряме коркова тапа без тирбушон!, Дрождите влияят много върху аромата на виното, 3 причини да охладите червените вина през лятото и след това....., Сомелиер на годината 2018, С ГРАНДИОЗЕН УСПЕХ ПРИКЛЮЧИ 23-ОТО ИЗДАНИЕ НА CONCOURS MONDIAL В ПЛОВДИВ, Lenea Rose 2016 - Domain Marash, Вино и стил - еп.10, Santa Maria - Cabernet Sauvignon & Petit Verdot & Merlot 2012, Оцетът на милиардера от Бенджамин Уолъс, НОВА КАТЕГОРИЯ ЗА СТАРИ ВИНА ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА CОNCOURS MONDIAL DE BRUXELLES В ПЛОВДИВ

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове