Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Вино и кафе на Андреа Бочели за първи път на „Вкусове от Италия 2018“

Вино и кафе на Андреа Бочели за първи път на „Вкусове от Италия 2018“

Вино и кафе на Андреа Бочели за първи път на „Вкусове от Италия 2018“ - winebg.info

Фамилията на известния италиански певец Андреа Бочели презентира на зоната „Вкусове от Италия“ за първи път вина и кафе. Марката на световноизвестния тенор, продал повече от 75 милиона плочи по света, е популярна, а нейните продукти могат да се видят в Пловдив. От 1831 година фамилия Бочели произвежда вина. На щандовете са представени изключителните колекции от просеко, бели и червени вина от Тоскана. Червените вина с марката Бочели имат аромат на бял пипер, лешници и бадеми. Просекото е с вкус на цветя и плодове, а белите с флорални аромати и с оттенък на злато. Фирмата е разработила и линия с газирани розета, като търси дистрибутори за страната.

Вино и кафе на Андреа Бочели за първи път на „Вкусове от Италия 2018“ - winebg.info

Зоната „Вкусове от Италия“ допълва атмосферата на Града на виното и „Фудтех“ в 11 палата на панаирния комплекс. Тази година в нея се представят продукти на 30 италиански компании. На щандовете на производителите от Апенините гостите могат да дегустират широка гама от салами, сирена, кашкавали, маслини, зехтин, вино, ликьори, кафе, шам фастък, пасти, консерви и други изкушения. Сред предпочитаните продукти от посетителите на изложението е сокът от био червени портокали, отглеждани в подножието на вулкана Етна. Те са препоръчвани от експертите като силен антиоксидант и мощен стимулатор на минерали и витамини, подходящ за сърдечно-съдови заболявания и физически натоварвания.

Сред изкушенията на „Вкусове от Италия“ е традиционната италианска поркета, приготвена по древна рецепта с букет от ароматни билки. Шеф-готвач от Апенините ще е демонстрира гурме специалитети и нови рецепти.
Зоната „Вкусове от Италия“ бе открито от италианския посланик Н.Пр. д-р Стефано Балди, почетния консул на Италия д-р Джузепе Де Франческо и ректора на Университета по хранителни технологии проф. дтн инж. Кольо Динков. Партньори на 14-то издание на „Вкусове от Италия“ са Университетът по хранителни технологии и Търговско-промишлената камара в Пловдив. То продължава до 25 февруари 2018 г. в 11-та палата на Международен панаир Пловдив.

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте за да можете да давате оценки.

Няма оценки

Тагове

Пийте вино Вестерос, като любимите си герои от "Game Of Thrones", Marselan 2015 - Rupel Winery, Фестивал утвърждава Варна като гурме дестинация, Виното като ритуал и религия, Експериментът - майка на виненото разнообразие, NEW WINES OF ANCIENT THRACE ще покаже своите еликсири на изложенията ПроВайн Шанхай от 7 до 9 ноември и Hong Kong International Wine & Spirits Fair от 10 до 12 ноември 2016, Приятели и посланици на българското виното в Лондон, Лошата реколта вдига продажбите на бутилирано вино, RUSALIi Rose Anita 2017 - Rupel Winery, София се превръща отново в столица на българското вино!, Българското вино – дар от тракийските богове, Няколко интересни и неочаквано добри комбинации с червено вино, Вино от България очарова посетителите на „Мегавино“ - най-голямото изложение в Белгия, Холандия и Люксембург, Ден на виното и любовта 14 февруари, Наградите на Августиада`2013, Мъж доживя до 107 години, променяйки едно-единствено нещо в менюто си!, Какво вино за кое сирене е подходящо, Лятно предложение: две български розета от мавруд!, Enigma Syrah 2014 - Malkata Zvezda, Bergule Rose 2016 - Villa Melnik, Melnik 55 - Rupel Winery 2015, 4 Seasons Summer Gewurztraminer - 2015 Villa Yustina, Zitara Mavrud 2015 - Four Friends, Кулинарни предизвикателства на фестивала „Вино и храна“, Чуждестранни лектори за тайните на местните винени сортове на ВИНАРИЯ 2017, Essence - Marselan & Merlot 2011 Винарна "Малката Звезда", Излезе брой 10 на DiVino Magazine!, Над 200 претенденти се борят за наградите на изложбата „Винария“, Artistique 2015 - Menada Winery, 10 причини да станете любител на виното, София отново стана столица на българското вино с DiVino.Taste 2015, Колекция шампанско Armand de Briganc Dynastie за $500 000, 7-те грешки, които любителите на виното правят най-често, Tamianka - 2016 Rupel Winery, Музеят на виното

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове