Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Култура на виното » “1000 км около София”

“1000 км около София”

Новите тенденции в света на храните и напитките показва Международен панаир Пловдив - winebg.info


Ето ни и нас. В София и на 1000 км около нея. Ще пътешестваме в света на виното заедно. Ще бъде вълнуващо, защото на 1000 км около София е вълнуващо. Разтворете пергела на картата, нещо и начертайте идеална окръжност. Къде сме? В Италия, в Австрия, Словения, Унгария, България, Румъния, Сърбия, Хърватска, Гърция, Турция, Македония!

Ще ви очакваме в новото ни място на улица “Ангел Кънчев “8, четвъртък от 19:00 в новия концептуален шoурум на Ибеко, за да ви разкажем за това вълнуващо пътешествие и за всичко, което сме решили да правим. Заедно! Защото само тогава нещата имат смисъл!


“1000 км около София” е съвместен проект на Янис Зоис и Галина Нифору, успешни по отделно всеки в своята сфера. Обединява ги идеята на Янис за създаване на бранда “1000 km around Sofia”, защото на 1000 км около София всички страни произвеждат чудесно вино, славят се с добрия си начин на живот и могат да предложат нови вина за българския пазар.

Повечето вина са награждавани с трофеи и медали от Балканския международен винен конкурс, но разбира се ще се представят и непознати вина от гореизброените страни.

Новите тенденции в света на храните и напитките показва Международен панаир Пловдив - winebg.info


“1000 км около София” не е просто вино в магазин; това е проект, който ще осигурява селекция и избор на вина, както за ХОРЕКА, така и за офиси и вино за вкъщи. На място могат да се опитват различни вина, а всяка седмица ще се представят тематично отделна страна, изба и регион. Ще се предлагат и изнесени презентации за фирми, ресторанти и винени любители, обучения и консултации. Могат да се поръчват и колекционни вина, които могат да бъдат доставени директно от избата – производител.

Домът на проекта се намира в София, на улица Ангел Кънчев 8, в новия концептуален шоурум на Ибеко, фирмата, която предлага всичко свързано с кафе, чай и вино.
Фирма Ибеко е официален вносител на системата за вино Le Verre de Vin на английската фирма Бермар, чрез която е възможно предлагането на вино на чаша за заведения и чрез която виното запазва всички свои качества след като е отворено за повече от 3 седмици.
С 50 000 инсталации в целия свят, системата предлага всяка година около 2 милиарда вино на чаша.

За повече информация:
Янис Зоис, mementoyz@gmail.com, phone: 0898 559 906
Галина Нифору, niforou@oinorama.com, phone: 0885 731 331


Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте за да можете да давате оценки.

Няма оценки

Тагове

Винария 2012, Slow Food гостува на DiVino.Taste, Винени червени сортове, Sense of Tears Dimyat 2013 - Maryan Winery, Фурор на био продуктите на „Вкусове от Италия 2018“, Нова книга от издателство Гурме - “По следите на зехтина”, Коя ще бъде напитката на 2017 година ?, Над 47 000 посетители разгледаха мегафорума за агробизнес, вино и храни в Пловдив, Gulbanis Wine - Syrah 2011, Пластмасовите бутилки – предимства и недостатъци, Merlot & Syrah Reserve 2014 - Four Friends, Мегафорумът за агробизнес, вино и храни стартира с рекорд, Lenea Muscat 2015 - Domain Marsh, Какво да направим с неизпитото вино?, Винен уикенд 2013, Винобалканика 2015: резултатите, Coravin- иновативна джаджа, Chardonnay Gorchivka 2013, Вино с образа на Хитлер смути норвежки туристи в Италия, Виното като ритуал и религия, Divino magazine - брой 1, Винзавод Асеновград, Десертни червени сортове, Технология за производство на бяло вино, Виното като любовник, Българските местни сортове, Над 200 претенденти се борят за наградите на изложбата „Винария“, Чуждестранни лектори за тайните на местните винени сортове на ВИНАРИЯ 2017, Специални награди за вино от местен сорт за първи път на ВИНАРИЯ 2017, Над 7500 посетители дневно идват на мегафорума в Международен панаир Пловдив, Седмото издание на „Дефиле на младото вино” 23 - 29 ноември 2015 Пловдив, Седми рожден ден на БАСВ в стил Roaring Twenties, Розето и модата, "Платинум Брандс" стъпи на българския пазар с вина на 12 изби от цял свят, Българската Санта Сара вече си има своя винарна

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове