Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Храна и Вино » “1000 км около София”

“1000 км около София”

Новите тенденции в света на храните и напитките показва Международен панаир Пловдив - winebg.info


Ето ни и нас. В София и на 1000 км около нея. Ще пътешестваме в света на виното заедно. Ще бъде вълнуващо, защото на 1000 км около София е вълнуващо. Разтворете пергела на картата, нещо и начертайте идеална окръжност. Къде сме? В Италия, в Австрия, Словения, Унгария, България, Румъния, Сърбия, Хърватска, Гърция, Турция, Македония!

Ще ви очакваме в новото ни място на улица “Ангел Кънчев “8, четвъртък от 19:00 в новия концептуален шoурум на Ибеко, за да ви разкажем за това вълнуващо пътешествие и за всичко, което сме решили да правим. Заедно! Защото само тогава нещата имат смисъл!


“1000 км около София” е съвместен проект на Янис Зоис и Галина Нифору, успешни по отделно всеки в своята сфера. Обединява ги идеята на Янис за създаване на бранда “1000 km around Sofia”, защото на 1000 км около София всички страни произвеждат чудесно вино, славят се с добрия си начин на живот и могат да предложат нови вина за българския пазар.

Повечето вина са награждавани с трофеи и медали от Балканския международен винен конкурс, но разбира се ще се представят и непознати вина от гореизброените страни.

Новите тенденции в света на храните и напитките показва Международен панаир Пловдив - winebg.info


“1000 км около София” не е просто вино в магазин; това е проект, който ще осигурява селекция и избор на вина, както за ХОРЕКА, така и за офиси и вино за вкъщи. На място могат да се опитват различни вина, а всяка седмица ще се представят тематично отделна страна, изба и регион. Ще се предлагат и изнесени презентации за фирми, ресторанти и винени любители, обучения и консултации. Могат да се поръчват и колекционни вина, които могат да бъдат доставени директно от избата – производител.

Домът на проекта се намира в София, на улица Ангел Кънчев 8, в новия концептуален шоурум на Ибеко, фирмата, която предлага всичко свързано с кафе, чай и вино.
Фирма Ибеко е официален вносител на системата за вино Le Verre de Vin на английската фирма Бермар, чрез която е възможно предлагането на вино на чаша за заведения и чрез която виното запазва всички свои качества след като е отворено за повече от 3 седмици.
С 50 000 инсталации в целия свят, системата предлага всяка година около 2 милиарда вино на чаша.

За повече информация:
Янис Зоис, mementoyz@gmail.com, phone: 0898 559 906
Галина Нифору, niforou@oinorama.com, phone: 0885 731 331


Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки

Тагове

Blanc Cuvee на Вила Юстина със злато от Канада, DIVINO TOP 50 - Най-добрите български вина за 2016, Стая и шампанско в Ню Йорк за 25 хил. долара, Новите лица на ризлинг, Melnik 55 - Rupel Winery 2015, Villa Bassarea Chardonnay 2015, Отново е време за празника DiVino.Taste !, Дрождите влияят много върху аромата на виното, Бяло вино и риба?, Солта подобрява вкуса на виното, Готвим бъдещето с GastronomiX 2017, Спиро Стоянов - без всякакви компромиси, Галина Нифору ден преди Августиада 2015, Топ 5 на най-големите производители на вино в света, Фестивал „Дефиле на младото вино” - предистория, Discover.Vino Южна Америка – 08 октомври 2015, Базар на изкуствата "Изкуство, вино, любов и шоколад", DiVino.Taste отново събира българското вино под един покрив !, Откриха „Световното по вино“ в Пловдив 10 пъти повече български винопроизводители ще борят вина от цял свят, Domaine Boyar Quantum Pinot Noir & Merlot 2010, Един ден в Града на Виното, За тялото на едно вино – леко, средно леко или тежко, Галина Нифору ден преди Августиада 2015, Едно фино, моля!, Най-добрите дестинации за винен туризъм в света за 2014, Хиляди литри вино се изляха за традиционната „битка на виното” в Испания, ВИЖТЕ СПЕЧЕЛИЛИТЕ И НАГРАДЕНИ ВИНА ОТ КОНКУРСИТЕ НА WINE FEST BURGAS 2015, Винарска Изба Тера Тангра, Discover.Vino World представя: вината от Италия и Франция на българския пазар, Винени червени сортове, Змийско вино спира косопада, вдига самолета, Наградите на Августиада`2013, Държавите, които пият най-много вино и къде е България?, Terra Tangra Algara Merlot & Syrah 2012, Новите вина на Spiritus Sanctus за 2017

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове