Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Новите тенденции в света на храните и напитките показва Международен панаир Пловдив

Новите тенденции в света на храните и напитките показва Международен панаир Пловдив

Новите тенденции в света на храните и напитките показва Международен панаир Пловдив - winebg.info

Новите тенденции в очарователния свят на храните и напитките ще бъдат показани в Международен панаир Пловдив от 21 до 25 февруари 2018 г. Зелената линия все по-активно се налага от всички производители и търговци, работещи в областта на селското стопанство, хранителната и винената индустрия, за да се отговори на изискванията на потребителите за по-добро качество на живот. Тя ще бъде доминираща на предстоящото четвърто издание на мегафорума за агробизнес, вино, храни и хорека сактора. Той е единствен на Балканите и включва шест изложения.

Традиционно силна е Международната селскостопанска изложба „Агра“, известна като портал за иновации и фокус на деловите контакти в сектора. Тя отново ще предложи всичко, от което се нуждаят фермерите. Нови технологии за земеделие и животновъдство на открито и на закрито превръщат стопанствата в модерни фабрики за растения, животни и суровини.

Много голям е интересът към международните изложби „Фудтех“ - за хранителната индустрия, и „Винария“ - за лозарство и винарство. Компаниите, подали заявки за участие до момента, са с 22% повече в сравнение с януари миналата година. Този ръст се дължи както на увеличеното предлагане на оборудване за двата отрасъла, така и на уникалния Град на виното и деликатесите, разположен отново в палата 11.

Почитателите на изисканата кухня ще се насладят на голямо разнообразие от специалитети на българската гастрономия, екзотични чуждестранни деликатеси и гурме кулинария в експозициите на „Фудтех“. Изложителите – от реномирани производители и търговци до майстори занаятчии, ще демонстрират оригинални творения, отговарящи на високите очаквания на клиентите.

Същата линия се откроява и в изложбата „Винария“. Известни български и чуждестранни изби, нови винарни и изявени търговци ще предложат богата гама от вина и алкохолни напитки. Тенденцията е да се правят малки серии, съхраняващи типичните характеристики на различни сортове и райони.

Изложението „Вкусове от Италия“ отново ще даде възможност на ценителите да усетят чара на прочутата италианска традиция, представена от водещи производители и търговци на храни и вина. В предишното издание участваха над 30 фирми и всички отново ще бъдат в Международен панаир Пловдив. Предприемачите са доволни не само от представянето на техните продукти, но и от успешните бизнес контакти и сделки, заяви организаторът на изложбата Джузепе Аккардо.

Такава е оценката и на по-голямата част от досегашните участници в мегафорума за агробизнес, вино, храни и хорека сектора, затова предстоящото 4-о издание се очертава като по-голямо от предишните. То ще бъде разширено с изложението „Дибла – идеи и продукти за интериора“, което ще представи елегантни и функционални дизайнерски решения за различни видове обекти в палата 8. Новата инициатива обогатява Международната изложба „Хорека Пловдив“, презентираща оборудване за хотели, заведения и магазини.
Очаква се над 45 000 посетители от страната и чужбина да се включат в мащабното икономическо събитие в Международен панаир Пловдив.

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

DiVino.Taste отново събира българското вино под един покрив !, Angel's share Syrah 2016 - Midalidare Estate, Rose - Bratya Daskalovi 2015, Близо 45 000 посетители събра мегафорумът за агробизнес, вино и храни в Пловдив, Японски учени доказаха: бяло вино се сервира само с риба, “Дефиле на младото вино” 2017, Пиянството на зодиакалните знаци, „Винени маршрути“ 2015 вече на пазара, V БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ НА РАКИЯТА И СПИРТНИТЕ НАПИТКИ, Най-скъпите видове шампанско в света, 4 Seasons Summer Gewurztraminer - 2015 Villa Yustina, Продукти на Вила Мелник: „Villa Melnik”, Разпознавате ли хубавото вино, Domaine Boyar Quantum Pinot Noir & Merlot 2010, AplauZ Viognier Sur Lie 2015 - Villa Melnik, Чаши за вино, DiVino.Taste 2017 представя прочути винарски региони, White Cuvee Barel Fermented 2015 - Maryan Winery, Операция на Европол срещу мрежа за фалшиви вина от Romanee-Conti, Българин в Топ 20 на винарите в Калифорния, Дегустация: златното шардоне на България, Ванилена сол - нов роман от издателство Гурме, Zitara Sauvignon Blanc "Four Friends" 2014, Брюксел, Хага и Рим дегустират българските вина с медали от „Световното по вино” 2016, Пет български вина получиха „Златен ритон“ на ВИНАРИЯ 2016, Шести Балкански винен фестивал 3-4 юни 2017 Гранд Хотел София, Spiritus Sanctus - Merlot 2015, 7-те грешки, които любителите на виното правят най-често, В предаването "За виното и хората" на 02.06.2013, Нова книга от издателство Гурме - “По следите на зехтина”, Оригинални мебели от винени бутилки, Топ 10 на най – скъпите вина в света, УСПЕХ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ВИНА НА ПРОВАЙН 2016 И ДОБРА ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕТО ИМ В CОNCOURS MONDIAL DE BRUXELLES, Дефиле на младото вино 2016, Разпознавате ли хубавото вино

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове