Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Новите тенденции в света на храните и напитките показва Международен панаир Пловдив

Новите тенденции в света на храните и напитките показва Международен панаир Пловдив

Новите тенденции в света на храните и напитките показва Международен панаир Пловдив - winebg.info

Новите тенденции в очарователния свят на храните и напитките ще бъдат показани в Международен панаир Пловдив от 21 до 25 февруари 2018 г. Зелената линия все по-активно се налага от всички производители и търговци, работещи в областта на селското стопанство, хранителната и винената индустрия, за да се отговори на изискванията на потребителите за по-добро качество на живот. Тя ще бъде доминираща на предстоящото четвърто издание на мегафорума за агробизнес, вино, храни и хорека сактора. Той е единствен на Балканите и включва шест изложения.

Традиционно силна е Международната селскостопанска изложба „Агра“, известна като портал за иновации и фокус на деловите контакти в сектора. Тя отново ще предложи всичко, от което се нуждаят фермерите. Нови технологии за земеделие и животновъдство на открито и на закрито превръщат стопанствата в модерни фабрики за растения, животни и суровини.

Много голям е интересът към международните изложби „Фудтех“ - за хранителната индустрия, и „Винария“ - за лозарство и винарство. Компаниите, подали заявки за участие до момента, са с 22% повече в сравнение с януари миналата година. Този ръст се дължи както на увеличеното предлагане на оборудване за двата отрасъла, така и на уникалния Град на виното и деликатесите, разположен отново в палата 11.

Почитателите на изисканата кухня ще се насладят на голямо разнообразие от специалитети на българската гастрономия, екзотични чуждестранни деликатеси и гурме кулинария в експозициите на „Фудтех“. Изложителите – от реномирани производители и търговци до майстори занаятчии, ще демонстрират оригинални творения, отговарящи на високите очаквания на клиентите.

Същата линия се откроява и в изложбата „Винария“. Известни български и чуждестранни изби, нови винарни и изявени търговци ще предложат богата гама от вина и алкохолни напитки. Тенденцията е да се правят малки серии, съхраняващи типичните характеристики на различни сортове и райони.

Изложението „Вкусове от Италия“ отново ще даде възможност на ценителите да усетят чара на прочутата италианска традиция, представена от водещи производители и търговци на храни и вина. В предишното издание участваха над 30 фирми и всички отново ще бъдат в Международен панаир Пловдив. Предприемачите са доволни не само от представянето на техните продукти, но и от успешните бизнес контакти и сделки, заяви организаторът на изложбата Джузепе Аккардо.

Такава е оценката и на по-голямата част от досегашните участници в мегафорума за агробизнес, вино, храни и хорека сектора, затова предстоящото 4-о издание се очертава като по-голямо от предишните. То ще бъде разширено с изложението „Дибла – идеи и продукти за интериора“, което ще представи елегантни и функционални дизайнерски решения за различни видове обекти в палата 8. Новата инициатива обогатява Международната изложба „Хорека Пловдив“, презентираща оборудване за хотели, заведения и магазини.
Очаква се над 45 000 посетители от страната и чужбина да се включат в мащабното икономическо събитие в Международен панаир Пловдив.

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Готвачката на Химлер, Sense of Tears Rose 2013 Maryan Winery, 24 експоната са шампионите на „Агра“, Фудтех“ и „Винария“, IMAGE Reserva Red 2014 - Villa Bassarea, Събират мостри на български ракии за престижен световен конкурс, Анна Дундакова: Българското вино е част от националното богатство на страната, Новите вина на Spiritus Sanctus за 2017, Вино от България очарова посетителите на „Мегавино“ - най-голямото изложение в Белгия, Холандия и Люксембург, Вино и стил - еп.7, Дойде време за седмото издание на DiVino.Taste!, Стартира конкурсът за наградата на сайта exporter.bg “ЗЛАТНАТА ИЗБА”, Продукти на Винарска изба Марян, Wine Folly нова книга от издатеслство Гурме, Хайде на училище…по бира!, Дебютантите от „Винария 2016“ ще участват в Concоurs Mondial de Bruxelles, Община Асеновград ще отваря пак Музей на виното, Августиада 2017, Международни дегустации „Наградени вина и високоалкохолни напитки“ Винария 2015, София отново стана столица на българското вино с DiVino.Taste 2015, A Good Year Cuvee 2014 - Medi Valley, Новите тенденции в света на храните и напитките показва Международен панаир Пловдив, Ранна мелнишка лоза, София отново стана столица на българското вино с DiVino.Taste 2015, Angel's Estate Rose 2016, За втора поредна година връчваме наградата на exporter.bg - “ЗЛАТНАТА ИЗБА”, Shiroka Melnik Reserve 2013 - Villa Melnik, 11 романтични идеи за винен туризъм в България, Костадинка Рахова-Димитрова стана Енолог на България за 2017, V БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ НА РАКИЯТА И СПИРТНИТЕ НАПИТКИ, Продукти на Винарска изба "Ямантиев" - Селекция, Salty Hills 2012 - Black Sea Gold / Солените хълмове 2012 - Черноморско злато, DiVino.Taste отправя поглед към вината от Балканите, Terra Tangra Cuvee 2006, DiVino Топ 50 за 2015, Крилце или кълка ( L'aile ou la cuisse 1976 )

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове