Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » 7-ото издание на DiVino.Taste приключи, вече имаме първите седем!

7-ото издание на DiVino.Taste приключи, вече имаме първите седем!

7-ото издание на DiVino.Taste приключи, вече имаме първите седем! - winebg.info

Седмото издание на най-големия форум на българското вино DiVino.Taste вече е история! Производители от над 70 изби показаха близо 500 вина, а повече от 6 000 посетители дойдоха, за да се запознаят отблизо с хората, които създават модерното българско вино. Много производители представиха премиерно новите си вина по време на изложението.

2017 година донесе и неочаквани предизвикателства, но въпреки тях най-големият форум на българското вино се проведе за пети пореден път в Националния дворец на културата, макар и на нова сцена – зали 7 и 9. За радост на всички ни, приятните мигове на чаша вино ще останат задълго в спомените ни.

7-ото издание на DiVino.Taste приключи, вече имаме първите седем! - winebg.info

Сега вече с гордост можем да кажем, че първите седем не ни липсват. Предизвикателство беше да създадем DiVino.Taste, но още по-голямо беше да го отгледаме и развием. Това нямаше как да стане и без постоянния възход на винопроизводството ни. За поредна година се убедихме, че заедно с разнообразието расте и качеството на съвременното българско вино! Увеличават се и хората, които не само обичат да пият вино, но и се интересуват какво вино пият и каква идея стои зад него.

Партньорите ни от Cult Gourmet Catering се постараха да осигурят най-добрите условия за изложители и посетители. По време на DiVino.Taste 2017 бяха измити над 60 хиляди чаши, а за охлаждането на вината беше използван близо 2 тона лед!

Вече са известни и датите за следващото издание на най-големия форум на българското вино. Осмото издание на DiVino.Taste ще се проведе от 16 до 18 ноември 2018 г.!

7-ото издание на DiVino.Taste приключи, вече имаме първите седем! - winebg.info

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 50% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 50% [1 Гласувал]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Насладете се на живота с новата книга на Gourmet Publishing, Бял коняк и екзотични напитки сред изненадите на Международната изложба „Винария 2018“, Пино Гриджо - с много лица, Edoardo Miroglio Sant’ Ilia Pinot Noir 2008, Four Friends Rose - 2013, Мавруд 2008 "Винарска изба Брестовица", Серия SPANCHA 2016 - Rupel Winery, Enigma Experience Merlot & Cabernet Sauvignon 2007, „Последният пир“ възпява вкуса на манията, ДЕФИЛЕ „ВИНО И ГУРМЕ“ 6 - 7 май 2017, Новата тенденция вина с нискоалкохолно съдържание, И бялото вино е полезно за сърцето?, Записването за участие в състезанието за титлата "Сомелиер на годината" приключи !, Better Half - Single Vineyard Zmeevo 2013, Две винарски изби си поделиха голямата награда – Златен Трофей на Балканския международен винен конкурс 2015, С ГРАНДИОЗЕН УСПЕХ ПРИКЛЮЧИ 23-ОТО ИЗДАНИЕ НА CONCOURS MONDIAL В ПЛОВДИВ, Илая - мавруд Резерва 2012 Винарска изба "Манастира", Нов върх за българското винопроизводство - 109 медала за български вина от Concours Mondial de Bruxelles, Тероар - еп.4, Храни за вино и вино за храната, Ванилена сол - нов роман от издателство Гурме, ARTISTIQUE 2013 - Домейн Менада, Шато Копса, Виното и звездите, “Дефиле на младото вино” 2017, Rose 2015 - Spiritus Sanctus, В Северна или Южна България се отглеждат по-добри червени вина?, Gorchivka Rose Gabernet & Merlot 2013, Lenea Muscat 2015 - Domain Marsh, Местните български сортове трябва да бъдат презентирани по света е мнението на чуждестранни енолози на ВИНАРИЯ 2017, Китай е на първо място в света по консумация на червено вино, Santa Sara Bin 42 Rubin 2011 / Санта Сара Бин 42 Рубин 2011, Кои са лозаро-винарските райони в България?, Кратък урок за ароматите във виното, Уникален софтуер, гарантиращ ръст на продажбите за първи път на ВИНАРИЯ 2018

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове