Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » 7-ото издание на DiVino.Taste приключи, вече имаме първите седем!

7-ото издание на DiVino.Taste приключи, вече имаме първите седем!

7-ото издание на DiVino.Taste приключи, вече имаме първите седем! - winebg.info

Седмото издание на най-големия форум на българското вино DiVino.Taste вече е история! Производители от над 70 изби показаха близо 500 вина, а повече от 6 000 посетители дойдоха, за да се запознаят отблизо с хората, които създават модерното българско вино. Много производители представиха премиерно новите си вина по време на изложението.

2017 година донесе и неочаквани предизвикателства, но въпреки тях най-големият форум на българското вино се проведе за пети пореден път в Националния дворец на културата, макар и на нова сцена – зали 7 и 9. За радост на всички ни, приятните мигове на чаша вино ще останат задълго в спомените ни.

7-ото издание на DiVino.Taste приключи, вече имаме първите седем! - winebg.info

Сега вече с гордост можем да кажем, че първите седем не ни липсват. Предизвикателство беше да създадем DiVino.Taste, но още по-голямо беше да го отгледаме и развием. Това нямаше как да стане и без постоянния възход на винопроизводството ни. За поредна година се убедихме, че заедно с разнообразието расте и качеството на съвременното българско вино! Увеличават се и хората, които не само обичат да пият вино, но и се интересуват какво вино пият и каква идея стои зад него.

Партньорите ни от Cult Gourmet Catering се постараха да осигурят най-добрите условия за изложители и посетители. По време на DiVino.Taste 2017 бяха измити над 60 хиляди чаши, а за охлаждането на вината беше използван близо 2 тона лед!

Вече са известни и датите за следващото издание на най-големия форум на българското вино. Осмото издание на DiVino.Taste ще се проведе от 16 до 18 ноември 2018 г.!

7-ото издание на DiVino.Taste приключи, вече имаме първите седем! - winebg.info

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

С вкус на Прованс, Pentagram Pinot Noir 2010 Черноморско Злато, Bergule Viognier 2012 - Villa Melnik, Готвим бъдещето с GastronomiX 2017, Международни дегустации „Наградени вина и високоалкохолни напитки“ Винария 2015, РЕЗУЛТАТИ ОТ БАЛКАНСКИЯ ВИНЕН КОНКУРС 2014, В предаването "За виното и хората" на 02.06.2013, Колекционерите на вино се насочват към портото, Любими български рецепти - нова книга от издателство Гурме, Cabernet Sauvignon 2015 - Spiritus Sanctus, DiVino.Taste 2015 - време е за нови срещи с българското вино, Cheval de Katarzyna - 2016, Pentagram Pinot Noir 2010 Черноморско Злато, БУРГАСКИ ФЕСТИВАЛ НА ВИНОТО 2015 - Майсторски клас на тема "Совиньон блан", Orange wine 2015 - Villa Melnik, Salty Hills 2012 - Black Sea Gold / Солените хълмове 2012 - Черноморско злато, Винарска изба "Ямантиев", NEW WINES OF ANCIENT THRACE ще покаже своите еликсири на изложенията ПроВайн Шанхай от 7 до 9 ноември и Hong Kong International Wine & Spirits Fair от 10 до 12 ноември 2016, Любка и Никола Зикатанови за Вила Мелник, С вкус на Прованс, 16 класически шардонета от Шабли, ДЕФИЛЕ „ВИНО И ГУРМЕ“ 6 - 7 май 2017, Най-добрите български вина на Бургаския фестивал на виното, ДЕФИЛЕ „ВИНО И ГУРМЕ“ 6 - 7 май 2017, Розето и модата, ПРОГРАМА НА 7-ИЯ МЕЖДУНАРОДЕН ЕНОЛОГИЧЕН СЕМИНАР ЕНОФОРУМ БЪЛГАРИЯ 2016, Розе за всеки джоб, Винарски изби в частни домове, Връчването на Годишните награди „ЕНОЛОГ НА ГОДИНАТА НА БЪЛГАРИЯ“, IMAGE Reserva Red 2014 - Villa Bassarea, Голямата пролетна дегустация - SPRING WINE TASTING, Солта подобрява вкуса на виното, Riverside - Mavrud & Cabernet Sauvignon 2013 - Manastira Winery, В Израел ще пресъздадат виното на Исус, Aplauz - Мерло Резерва 2010 Вила Мелник

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове