Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » 7-ото издание на DiVino.Taste приключи, вече имаме първите седем!

7-ото издание на DiVino.Taste приключи, вече имаме първите седем!

7-ото издание на DiVino.Taste приключи, вече имаме първите седем! - winebg.info

Седмото издание на най-големия форум на българското вино DiVino.Taste вече е история! Производители от над 70 изби показаха близо 500 вина, а повече от 6 000 посетители дойдоха, за да се запознаят отблизо с хората, които създават модерното българско вино. Много производители представиха премиерно новите си вина по време на изложението.

2017 година донесе и неочаквани предизвикателства, но въпреки тях най-големият форум на българското вино се проведе за пети пореден път в Националния дворец на културата, макар и на нова сцена – зали 7 и 9. За радост на всички ни, приятните мигове на чаша вино ще останат задълго в спомените ни.

7-ото издание на DiVino.Taste приключи, вече имаме първите седем! - winebg.info

Сега вече с гордост можем да кажем, че първите седем не ни липсват. Предизвикателство беше да създадем DiVino.Taste, но още по-голямо беше да го отгледаме и развием. Това нямаше как да стане и без постоянния възход на винопроизводството ни. За поредна година се убедихме, че заедно с разнообразието расте и качеството на съвременното българско вино! Увеличават се и хората, които не само обичат да пият вино, но и се интересуват какво вино пият и каква идея стои зад него.

Партньорите ни от Cult Gourmet Catering се постараха да осигурят най-добрите условия за изложители и посетители. По време на DiVino.Taste 2017 бяха измити над 60 хиляди чаши, а за охлаждането на вината беше използван близо 2 тона лед!

Вече са известни и датите за следващото издание на най-големия форум на българското вино. Осмото издание на DiVino.Taste ще се проведе от 16 до 18 ноември 2018 г.!

7-ото издание на DiVino.Taste приключи, вече имаме първите седем! - winebg.info

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 50% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 50% [1 Гласувал]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Кои са най-големите митове и истини за виното?, Как да съхраняваме виното, Едно фино, моля!, Съпътстващата програма - WINE FEST BURGAS 2015 изложбен център "Флора", Търсенето на свежи и плодови вина засяга пазара на бъчви, КАК ДА ОХЛАДИТЕ ВИНО ЗА 20 МИНУТИ, Как да съхраняваме виното, Оригинални мебели от винени бутилки, Брой 14 на Divino Magazine е вече на пазара!, Как да си направим сангрия, По-сухо? По-леко? Как да избера вино по мой вкус?, Digi.Taste или къде се пресичат виното и виртуалната среда, Summer.Taste ПРОСЕКО И ЗЕХТИН – лятно, ароматно и вдъхновяващо, Видове винени сноби и как да се справяме с тях, Винарска изба Вила Мелник представя новите си вина на Трифон Зарезан!, Живко Енчев - Виното рано или късно се превръща в начин на живот..., Първи фестивал на вина от местни сортове в Казанлък, Виното издава характера на човека, Sense of Tears rose 2015 - Maryan Winery, 7-ото издание на DiVino.Taste приключи, вече имаме първите седем!, Rose Angelica 2016 - Chateau Copsa, Как да комбинираме вино и салата, Търсете най-новото издание на DiVino Guide Българските вина!, Готвим бъдещето с GastronomiX 2017, La Bella 2015 - Rose Katarzyna Estate, Компоненти на дегустацията I: Окото, Грузинци правят вино в глинени съдове, заровени в земята, 24 уникални подаръка за любителите на вино, 10 причини да пием розе, Иво Върбанов: Малките, занаятчийски изби, са част от организма “Българско Вино”, Най-популярните цитати на известни личности за виното, Wine Folly нова книга от издатеслство Гурме, Продукти на ЛВК "Винарска изба Брестовица" марки, Държавите, които пият най-много вино и къде е България?, 10 интригуващи предания и легенди за виното

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове