Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Друго за виното » БАТА АГРО - най-атрактивното събитие за агробизнес у нас

БАТА АГРО - най-атрактивното събитие за агробизнес у нас

БАТА АГРО - най-атрактивното събитие за агробизнес у нас - winebg.info

Всичко за земеделието – от 15 до 18 май 2018 г.

Най-авторитетният бизнес форум и агроизложение БАТА АГРО в Стара Загора и през 2018 г. ще бъде под знака на иновациите в земеделието. От 15 до 18 май на летището в Стара Загора ще се съберат най-големите и престижни компании за агротехника у нас, които ще покажат тенденциите, новите технологии и иновации в агробизнеса.

По традиция организирано от Българската асоциация на търговците на агротехника БАТА АГРО, едноименното изложение ще събере компании, предлагащи продукти за селското стопанство, земеделски производители, държавни институции, наука и образование.
Както винаги – множество премиери на земеделски машини, промоции, атрактивни оферти и всичко това съчетано с много динамика, новаторство и полезна съпътстваща програма.

БАТА АГРО - най-атрактивното събитие за агробизнес у нас - winebg.info

БАТА АГРО ще бъде посетено от всички земеделци, които се интересуват от новите технологии и от начините за снижаване на разходите и повишаване на производителността в производството. Очакват се гости от чужбина, представители на най-големите световни брандове земеделска техника, предприемачи и студенти, посещения на фермери от съседни държави.
Организаторите от Българската асоциация на търговците на агротехника БАТА АГРО обещават незабравимо изложение, с възможности за осъществяване на полезни бизнес контакти и успешни сделки.

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Нова книга от издателство Гурме - Сладка теорема, Винарска изба Рупел, Продукти на "Домейн Менада" серия Черга, Оранжево вино - същност, производство и консумация, Domaine Boyar Quantum Pinot Noir & Merlot 2010, Коя ще бъде напитката на 2017 година ?, Фондю и вино, Yamantiev’s Viognier Single Vineyard 2012, Съпътстващата програма - WINE FEST BURGAS 2015 изложбен център "Флора", БАТА АГРО 2017 - Стара Загора, Топ сомелиер на Белгия представи българското вино в Брюксел, Тера Тангра - Black Label, Бутилките от вино в двора и градината, Най-популярните цитати на известни личности за виното, Как да разберем “Натуралните вина”, Тероар - еп.2, Китай е на първо място в света по консумация на червено вино, Над 47 000 посетители разгледаха мегафорума за агробизнес, вино и храни в Пловдив, Вино и стил - еп.6, Вълшебното вино Малбек, Bergule - Syrah & Viognier 2013 Вила Мелник, Над 7500 посетители дневно идват на мегафорума в Международен панаир Пловдив, Рекорден брой български винарни в Белгия, Холандия и Люксембург, Български совиньон блан, реколта 2012, AplauZ - Merlot 2012 Villa Melnik, Близо 45 000 посетители събра мегафорумът за агробизнес, вино и храни в Пловдив, DiVino.Taste 2014 за четвърти път представи най-доброто от българското вино, София отново стана столица на българското вино с DiVino.Taste 2015, Търговци изкупиха всички бутилки от вината със „Златен ритон“, Наградиха победителите от два световни конкурса: Concours Mondial и Spirits Selection 2017, DiVino.Taste 2016 поставя акцент върху регионалния характер на вината, Едно фино, моля!, За пети път София ще се превърне в Балканска столица на виното V юбилейно издание на БАЛКАНСКИЯ ВИНЕН КОНКУРС И ФЕСТИВАЛ 2016, На път ли е Българското виното да влезе в червената книга със застрашени видове., Три аржентински вина от малбек

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове